Secțiune susținută de

PepsiCo România obține certificarea internațională Top Employer pentru al unsprezeceleaan consecutiv

Portal HR \ Actual \ PepsiCo România obține certificarea internațională Top Employer pentru al unsprezeceleaan consecutiv

PepsiCo România, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, a obținut pentru al unsprezecelea an consecutiv certificarea internațională Angajator de Top, acordată de Top Employers Institute din Olanda.

Certificarea drept Angajator de Top atestă angajamentul PepsiCo de a promova un mediu profesional pozitiv și incluziv, creând astfel oportunități semnificative pentru angajații săi. Prin această distincție, se subliniază dedicarea continuă a companiei pentru facilitarea unui impact pozitiv, dezvoltarea de competențe noi și sprijinirea construirii de cariere de succes pentru membrii echipei.

Programul Top Employers Institute certifică organizațiile pe baza participării și a rezultatelor sondajului său privind cele mai bune practici de Resurse Umane. Sondajul acoperă 6 domenii de resurse umane, abordând 20 de subiecte care includ: strategia legată de angajați, mediul de lucru, atragerea noilor talente, învățare, bunăstare, diversitate și incluziune, dar și multe altele.

„Suntem încântați să anunțăm cel de-al 11-lea an consecutiv de recunoaștere ca Angajator de Top, certificare oferită de organizația internațională Top Employer. Acest succes continuu reprezintă nu doar o validare a angajamentului nostru față de calitatea mediului de lucru, dar și o confirmare a eforturilor constante ale echipei noastre pentru a oferi un climat profesional și oportunități de dezvoltare remarcabile. Apreciez profund contribuția fiecărui membru al echipei noastre în construirea unui loc de muncă excepțional. Această certificare reflectă standardele înalte pe care le promovăm și continuă să ne motiveze să atingem excelența în toate aspectele activității noastre,” a declarat Annie Griffith-Swain, HR Director PepsiCo East Balkans.

„Vremurile excepționale evidențiază tot ce este mai bun în oameni și organizații. Și am fost martorii acestui lucru în cadrul programului nostru de certificare a Angajatorilor de Top din acest an: performanțe excepționale din partea angajatorilor de top certificați 2024. Acești angajatori au demonstrat întotdeauna că le pasă de dezvoltarea și bunăstarea oamenilor lor. Procedând astfel, ei îmbogățesc în mod colectiv piața muncii. Suntem mândri să anunțăm și să sărbătorim grupul de angajatori de top orientați spre oameni din acest an: Angajatori de Top 2024.”, a declarat David Plink, CEO Top Employers Institute.

Programul a certificat și recunoscut peste 2.300 de Top Employers din 121 de țări/regiuni de pe cinci continente.  

PepsiCo a fost, de asemenea, recunoscută ca Global Top Employer pentru al patrulea an consecutiv în 2023.

Data articol: ianuarie 19, 2024

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam