Secțiune susținută de

PepsiCo România obține certificarea internațională Top Employer pentru al zecelea an consecutiv

Portal HR \ Actual \ PepsiCo România obține certificarea internațională Top Employer pentru al zecelea an consecutiv

PepsiCo România a obținut pentru al zecelea an consecutiv certificarea internațională Angajator de Top, acordată de Top Employers Institute din Olanda. Certificarea PepsiCo drept Angajator de Top demonstrează angajamentul PepsiCo de a promova un mediu pozitiv și favorabil incluziunii și de a crea oportunități semnificative pentru angajații săi, oferindu-le posibilitatea de a avea un impact, de a dobândi noi abilități și de a-și construi cariere de succes.

Programul Top Employers Institute certifică organizațiile pe baza participării și a rezultatelor sondajului său privind cele mai bune practici de Resurse Umane. Sondajul acoperă 6 domenii de resurse umane, abordând 20 de subiecte care includ: strategia legată de angajați, mediul de lucru, atragerea noilor talente, învățare, bunăstare, diversitate și incluziune, dar și multe altele.

Suntem mândri că am obținut această recunoaștere extraordinară din partea The Top Employers Institute pentru al zecelea an consecutiv. Știm că succesul poate fi atins doar atunci când oamenilor noștri li se oferă spațiul și oportunitatea de a colabora, de a inova și de a se dezvolta ca parte a unei echipe diverse și incluzive. Cultura noastră organizațională, pe care o numim the PepsiCo Way, este parte integrantă a succesului nostru și ne încurajăm angajații să trăiască the PepsiCo Way, să acționeze cu integritate, să vorbească fără teamă, să ridice ștacheta în ceea ce privește talentul și diversitatea și să sărbătorească succesul. Vom continua să ridicăm standardele privind incluziunea și talentul în cadrul companiei și al echipei noastre, principalul motor al succesului nostru ca organizație.”, a declarat Annie Griffith-Swain, HR Director PepsiCo East Balkans.

„Vremurile excepționale scot la iveală ce este mai bun din oameni și din organizații. Și am fost martorii acestui lucru în cadrul programului nostru de certificare Top Employers din acest an: performanțe excepționale din partea Top Employers 2023. Acești angajatori au demonstrat întotdeauna că le pasă de dezvoltarea și bunăstarea oamenilor lor. Procedând astfel, ei îmbogățesc în mod colectiv piața muncii. Suntem mândri să anunțăm și să sărbătorim grupul de angajatori de top orientați spre oameni din acest an: Angajatori de Top 2023.”, a declarat David Plink, CEO Top Employers Institute.

PepsiCo a fost, de asemenea, recunoscută ca Global Top Employer pentru al treilea an consecutiv în 2023.

Programul a certificat și recunoscut peste 2.000 de Top Employers din 121 de țări/regiuni de pe cinci continente.  

Data articol: ianuarie 20, 2023

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam