Secțiune susținută de

Performance Coaching pentru Manageri

Portal HR \ Evenimente \ Performance Coaching pentru Manageri

ITOL lansează în premieră pe piața românească un nou curs – PERFORMANCE COACHING pentru MANAGERI și LIDERI de ECHIPĂ

Acest curs se adresează managerilor care doresc să își dezvolte abilități necesare pentru activități de coaching desfășurate în mod curent la locul de muncă sau care doresc să clădească bazele următorilor pași către formarea unor abilități de coaching specializate. 

Punctul central al întâlnirii îl reprezintă îmbunătățirea performanței în business și în organizație. Participanții vor dobândi o serie de modele de coaching și/sau tehnici motivaționale împreună cu abilitățile necesare lucrului, într-o abordare de coaching tip unu-la-unu.

Repere de conținut:

  • Ce este coaching-ul?
  • Relaționarea în coaching
  • Abilitățile coach-ului
  • Modele de interacțiune în coaching
  • Modele de setare a obiectivelor
  • Practica
  • Feedback și Feedforward

TUTOR: Raluca Mohanu este coach acreditat și membră a Colegiului Director al Asociației Române pentru Coaching (ARC). Ca o recunoaștere a rezultatelor sale în domeniul executive coaching, în 2012 Raluca a fost nominalizată pentru titlul de “Coach-ul Anului”.

Are o experiență personala de 10 ani în domeniul managementului din care 5 ani de experiență în top management la nivel regional. 

Stilul său de coaching este direct și pragmatic, dăruind energie și prezență în relația cu clienții și participanții. 

Tutorul va adăuga valoare învățării cu exemplificări din propria experiență pentru conceptele cheie și va modera dialogul de feedback pe problemele întâmpinate de participanți. Tutorul facilitator sau un alt coach cu experiență va asigura cele 6 sesiuni de supervizare ulterioară, parte integrantă a parcurgerii cursului și a obținerii certificatului.

Veți primi notele de curs, materiale pentru studiu individual, feedback și feedforward în cadrul sesiunilor de supervizare, recomandări pentru continuarea dezvoltării în acest domeniu. 

La finalul celor 3 luni de program (3 zile de workshop – 17, 18 și 19 iunie, urmate de 6 ore de supervizare, feedback și exercițiu pe parcursul celor 3 luni) participanții vor fi evaluați de către tutorul facilitator și vor primi certificate care atestă finalizarea cu succes a cursului. 

Mai multe detalii despre preț, obiective de invatare, metode de studiu, tutor sunt disponibile pe e-mail la itol@itol.ro sau telefonic, la 021.314.88.00.

Data articol: iunie 4, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam