Hot Now

Performance Coaching pentru Manageri

04 06 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.541 afisari

ITOL lansează în premieră pe piața românească un nou curs – PERFORMANCE COACHING pentru MANAGERI și LIDERI de ECHIPĂ

Acest curs se adresează managerilor care doresc să își dezvolte abilități necesare pentru activități de coaching desfășurate în mod curent la locul de muncă sau care doresc să clădească bazele următorilor pași către formarea unor abilități de coaching specializate. 

Punctul central al întâlnirii îl reprezintă îmbunătățirea performanței în business și în organizație. Participanții vor dobândi o serie de modele de coaching și/sau tehnici motivaționale împreună cu abilitățile necesare lucrului, într-o abordare de coaching tip unu-la-unu.

Repere de conținut:

  • Ce este coaching-ul?
  • Relaționarea în coaching
  • Abilitățile coach-ului
  • Modele de interacțiune în coaching
  • Modele de setare a obiectivelor
  • Practica
  • Feedback și Feedforward

TUTOR: Raluca Mohanu este coach acreditat și membră a Colegiului Director al Asociației Române pentru Coaching (ARC). Ca o recunoaștere a rezultatelor sale în domeniul executive coaching, în 2012 Raluca a fost nominalizată pentru titlul de “Coach-ul Anului”.

Are o experiență personala de 10 ani în domeniul managementului din care 5 ani de experiență în top management la nivel regional. 

Stilul său de coaching este direct și pragmatic, dăruind energie și prezență în relația cu clienții și participanții. 

Tutorul va adăuga valoare învățării cu exemplificări din propria experiență pentru conceptele cheie și va modera dialogul de feedback pe problemele întâmpinate de participanți. Tutorul facilitator sau un alt coach cu experiență va asigura cele 6 sesiuni de supervizare ulterioară, parte integrantă a parcurgerii cursului și a obținerii certificatului.

Veți primi notele de curs, materiale pentru studiu individual, feedback și feedforward în cadrul sesiunilor de supervizare, recomandări pentru continuarea dezvoltării în acest domeniu. 

La finalul celor 3 luni de program (3 zile de workshop – 17, 18 și 19 iunie, urmate de 6 ore de supervizare, feedback și exercițiu pe parcursul celor 3 luni) participanții vor fi evaluați de către tutorul facilitator și vor primi certificate care atestă finalizarea cu succes a cursului. 

Mai multe detalii despre preț, obiective de invatare, metode de studiu, tutor sunt disponibile pe e-mail la itol@itol.ro sau telefonic, la 021.314.88.00.

Adauga comentariu

Cele mai noi

În acest an, training session-urile se axează atât pe dezvoltarea personală, cât și pe cea profesională. Deoarece adaptabilitatea reprezintă una dintre cele mai importante și căutate abilități soft, anul acesta ne-am adaptat și noi! Evenimentul se va desfășura în mediul online astfel ești la un click distantă de o saptamână gratuita în care vei avea […]

Detalii

Legislația privind prevenirea și sancționarea discriminărilor și cea privind egalitatea de șanse și de tratament între femei și bărbați au fost modificate de un act normativ ce se aplică de luni. Astfel, de-acum e considerată formă de discriminare și hărțuirea morală la locul de muncă, salariații hărțuiți putând fi despăgubiți, în urma deciziei unei instanțe […]

Detalii

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter