Hot Now

Performance Coaching pentru Manageri

04 06 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.912 afisari

ITOL lansează în premieră pe piața românească un nou curs – PERFORMANCE COACHING pentru MANAGERI și LIDERI de ECHIPĂ

Acest curs se adresează managerilor care doresc să își dezvolte abilități necesare pentru activități de coaching desfășurate în mod curent la locul de muncă sau care doresc să clădească bazele următorilor pași către formarea unor abilități de coaching specializate. 

Punctul central al întâlnirii îl reprezintă îmbunătățirea performanței în business și în organizație. Participanții vor dobândi o serie de modele de coaching și/sau tehnici motivaționale împreună cu abilitățile necesare lucrului, într-o abordare de coaching tip unu-la-unu.

Repere de conținut:

  • Ce este coaching-ul?
  • Relaționarea în coaching
  • Abilitățile coach-ului
  • Modele de interacțiune în coaching
  • Modele de setare a obiectivelor
  • Practica
  • Feedback și Feedforward

TUTOR: Raluca Mohanu este coach acreditat și membră a Colegiului Director al Asociației Române pentru Coaching (ARC). Ca o recunoaștere a rezultatelor sale în domeniul executive coaching, în 2012 Raluca a fost nominalizată pentru titlul de “Coach-ul Anului”.

Are o experiență personala de 10 ani în domeniul managementului din care 5 ani de experiență în top management la nivel regional. 

Stilul său de coaching este direct și pragmatic, dăruind energie și prezență în relația cu clienții și participanții. 

Tutorul va adăuga valoare învățării cu exemplificări din propria experiență pentru conceptele cheie și va modera dialogul de feedback pe problemele întâmpinate de participanți. Tutorul facilitator sau un alt coach cu experiență va asigura cele 6 sesiuni de supervizare ulterioară, parte integrantă a parcurgerii cursului și a obținerii certificatului.

Veți primi notele de curs, materiale pentru studiu individual, feedback și feedforward în cadrul sesiunilor de supervizare, recomandări pentru continuarea dezvoltării în acest domeniu. 

La finalul celor 3 luni de program (3 zile de workshop – 17, 18 și 19 iunie, urmate de 6 ore de supervizare, feedback și exercițiu pe parcursul celor 3 luni) participanții vor fi evaluați de către tutorul facilitator și vor primi certificate care atestă finalizarea cu succes a cursului. 

Mai multe detalii despre preț, obiective de invatare, metode de studiu, tutor sunt disponibile pe e-mail la itol@itol.ro sau telefonic, la 021.314.88.00.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter