Secțiune susținută de

Persoană integrală – un eveniment Coaching Support Group

Portal HR \ Evenimente \ Persoană integrală – un eveniment Coaching Support Group

Ce anume face ca o persoană să fie integrală? În ce constă legătura dintre trup-minte și suflet? Care sunt consecințele atunci când trăim o viață în care mintea și trupul nostru nu sunt în contact cu sufletul? Cum putem trăi o viață autentică?

Ești invitat să descoperi răspunsul la aceste întrebări la evenimentul Coaching Support Group Bucureşti de joi, 12 iunie.

– Ce anume reprezintă o persoană integrală și cum putem realiza acest ideal?
– Este persoana integrală un concept sau mai degrabă o filosofie de viață?
– Cine sunt oamenii care au trăit ca persoane integrale și ce ne spun ei?
– Care sunt resorturile care construiesc viaţa noastră și ce putem face pentru a fi în contact cu sufletul nostru zi de zi, pentru a putea trăi o viață autentică?

Prin prezența vie, optimistă și energică, invitata evenimentului, Ileana Dana Amaximoaie, surprinde prin îndrăzneala cu care pune sub lumină mituri și paradigme pentru a le dărâma, pentru ca mai apoi să le reconstruiască din perspective noi, îmbinând o minte ascuțită cu o inimă din care izvorăște iubirea și pasiunea ei pentru oameni.

Crezul cel mai profund al Ilenei este acela că fiecare om are în el însuși o sămânță interioară care, corect activată, descătușează din om energii creatoare deosebite. Ileana pledează pentru urmărirea și împlinirea țelului personal cu prețul la care acesta vine într-o lume marcată azi de valori material vremelnice. Pentru ea, a fi un om autentic și a te pune în slujba altor oameni reprezintă valori majore.

Participă la întâlnirea Coaching Support Group Bucureşti din luna iunie şi vei afla:

1. Cum poți trăi în conformitate cu ceea ce vrei tu și nu cu ceea ce vor alții de la tine.
2. De ce este important să trăim o viață în care mintea-trupul și sufletul să fie aliniate
3. Ce alte sensuri mai putem da vieții astfel încât să îmbrățișăm și cele mai nefericite experiențe cu bucurie.

În partea a doua a întâlnirii CSG București vei avea ocazia să faci networking, mai exact să interacționezi cu oameni noi sau prieteni vechi ai grupului CSG București care îți împărtășesc interesul pentru dezvoltarea personală. Dacă întâmpini provocări în viața ta și nu ai reușit să identifici soluții, poți să găsești resurse nelimitate în cadrul grupurilor MasterMind. Poți de asemenea să beneficiezi de o ședință de coaching gratuită sau poți câștiga în cadrul tombolei o carte din partea partenerilor de la Curtea Veche.

Așadar, lasă-ți liberă agenda pentru joi seara, 12 iunie, începând cu ora 18:30. Te invităm într-un cadru potrivit, la o întâlnire la fel de dinamică și relevantă pentru tine, ca și până acum!

Programul evenimentului este:

18:30-18:45: Înregistrarea participanților în cadrul evenimentului. Networking.

18:45-19:00: Introducere invitați și prezentarea echipei

19:00-20:00: Sesiune de discuții cu Ileana Dana Amaximoaie
20:00-20:15 Networking

20:15-21:00 Grup Master Mind

21:00-21:30 Networking

Important: Înainte de ora 18:30 sala este rezervată clienților de la Bastilia și abia după acest interval se vor face înregistrările la întâlnire.
Înregistrarea se face doar pe bază de înscriere prin formularul de participare și implică un cost de 20 lei! Numărul de locuri este limitat. Înregistrarea se poate face aici.

Adresa: Librăria Bastilia, Piața Romană, nr. 5.

Data articol: iunie 11, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam