Secțiune susținută de

Perspectivele strategice asupra mobilității internaționale a angajaților sunt abordate la „Work in motion. A workforce mobility conference”

Portal HR \ Evenimente \ Perspectivele strategice asupra mobilității internaționale a angajaților sunt abordate la „Work in motion. A workforce mobility conference”

BusinessMark anunță organizarea evenimentului Work in motion. A workforce mobility conference, ce va avea loc pe 23 mai 2017 la Hotel InterContinental, București.

Epoca modernă este caracterizată de viteză, flexibilitate și mobilitate. Globalizarea a determinat companiile să își definească internațional strategiile de business. Acest context a determinat dinamica forței de muncă să se modifice, iar politicile la nivel de mobilitate a angajaților s-au schimbat în ultimii ani. Astfel, ne propunem să abordăm tema mobilității angajaților într-o dezbatere axată pe elemente practice.

„Ce înseamnă pentru mediul de afaceri aplicarea strategiilor de mobilitate internațională? Cum influențează globalizarea acest proces și care sunt programele la care apelează reprezentanții departamentelor de Resurse Umane? Sunt doar câteva dintre întrebările la care ne propunem să răspundem. Am pregătit evenimentul Work in motion cu gândul că este mai mult decât o conferință, reprezintă mediul propice pentru dezbatere.”, a declarat Andreea Păun, Managing Partner, BusinessMark.

Participanții prezenți se întâlnesc în cadrul conferinței cu următorii specialiști:

  • IRINA NISTOR, Senior Manager (Global Mobility, HNWI), PwC România
  • OLIVIER RAVON, Central & Eastern Europe Director – Gosselin Mobility
  • CORINA MÎNDOIU, Senior Manager, People Advisory Services, EY Romania
  • MARIAN HANGANU, Sales Manager, Romanian Software
  • CLAUDIA STAN, People Services Manager, KPMG România
  • NADIA BADEA, Regional HR Manager SEE, 3M
  • MONICA MARDARE, Director Resurse Umane, Luxoft Professional România
  • SIMONA SCUTARU, Country HR Director, Federal-Mogul Motorparts
  • MONICA ȘTEFAN, Global Mobility Manager, Tenaris

Evenimentul Work in motion. A workforce mobility conference este dedicat directorilor generali, adjuncți și de resurse umane, legal managerilor, managerilor payroll & salarizare, directorilor financiari, antreprenorilor.

Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Save

Save

Data articol: mai 17, 2017

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam