Hot Now

Perspectivele strategice asupra mobilității internaționale a angajaților sunt abordate la „Work in motion. A workforce mobility conference”

17 05 2017, Portal HR , Comenteaza, 22.700 afisari

BusinessMark anunță organizarea evenimentului Work in motion. A workforce mobility conference, ce va avea loc pe 23 mai 2017 la Hotel InterContinental, București.

Epoca modernă este caracterizată de viteză, flexibilitate și mobilitate. Globalizarea a determinat companiile să își definească internațional strategiile de business. Acest context a determinat dinamica forței de muncă să se modifice, iar politicile la nivel de mobilitate a angajaților s-au schimbat în ultimii ani. Astfel, ne propunem să abordăm tema mobilității angajaților într-o dezbatere axată pe elemente practice.

„Ce înseamnă pentru mediul de afaceri aplicarea strategiilor de mobilitate internațională? Cum influențează globalizarea acest proces și care sunt programele la care apelează reprezentanții departamentelor de Resurse Umane? Sunt doar câteva dintre întrebările la care ne propunem să răspundem. Am pregătit evenimentul Work in motion cu gândul că este mai mult decât o conferință, reprezintă mediul propice pentru dezbatere.”, a declarat Andreea Păun, Managing Partner, BusinessMark.

Participanții prezenți se întâlnesc în cadrul conferinței cu următorii specialiști:

  • IRINA NISTOR, Senior Manager (Global Mobility, HNWI), PwC România
  • OLIVIER RAVON, Central & Eastern Europe Director – Gosselin Mobility
  • CORINA MÎNDOIU, Senior Manager, People Advisory Services, EY Romania
  • MARIAN HANGANU, Sales Manager, Romanian Software
  • CLAUDIA STAN, People Services Manager, KPMG România
  • NADIA BADEA, Regional HR Manager SEE, 3M
  • MONICA MARDARE, Director Resurse Umane, Luxoft Professional România
  • SIMONA SCUTARU, Country HR Director, Federal-Mogul Motorparts
  • MONICA ȘTEFAN, Global Mobility Manager, Tenaris

Evenimentul Work in motion. A workforce mobility conference este dedicat directorilor generali, adjuncți și de resurse umane, legal managerilor, managerilor payroll & salarizare, directorilor financiari, antreprenorilor.

Înscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Save

Save

Adauga comentariu

Cele mai noi

E posibil ca jumătate dintre locurile de muncă care există astăzi în piața muncii să nu mai existe până în 2055, conform ultimelor studii realizate de Institutul Global de Cercetare McKinsey. De aceea, angajatorii au început deja să puncteze importanța competențelor și aleg să investească intern în dezvoltarea angajaților. O parte din companii însă au […]

Detalii

Angajații ING Hubs România pot opta pentru sistemul de lucru de 4 zile pe săptămână începând cu luna ianuarie 2023 În prezent, compania lucrează în mod de lucru hibrid ING Hubs România are în prezent o cifră de afaceri de 113M € și aproximativ 1.600 angajați, cu estimarea de a se apropia de pragul de […]

Detalii

Începând cu luna ianuarie a acestui an, doi noi profesioniști fac parte din echipa Cargus: Oana Mandicescu, în rolul de Chief Sales Officer (CSO) și Zoe Dobre, ca Chief People and Culture Officer (CPCO). Cele două nume noi din cadrul Cargus se alătură altor specialiști care au completat echipa managerială la sfârșitul anului 2022: Eirik […]

Detalii

Compania franceză Atos, lider global în transformare digitală, o numește pe Diana Sipos în funcția de Country Manager pentru Atos IT Solutions and Services România. Aceasta preia funcția de la Cătălina Dodu, care a condus operațiunile filialei locale timp de nouă ani. În calitate de Country Manager, Diana Sipos va prelua implementarea strategiei companiei pe […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter