Secțiune susținută de

Peste 350 de practicieni în resurse umane au participat la Conferința HR Change Champion

Portal HR \ Actual \ Peste 350 de practicieni în resurse umane au participat la Conferința HR Change Champion

La Conferința Anuală HR Club: HR Change Champion, ce a avut loc miercuri, 23 octombrie, la Hotel Crowne Plaza din Bucureşti, au participat peste 350 de profesionişti în HR, manageri, directori generali şi antreprenori.

Participanții la Conferință au avut ocazia să asiste la două keynote speech-uri pe teme de actualitate în domeniul resurselor umane susținute de Dave Ulrich – profesor la Ross School of Business, University of Michigan, autor a 25 de volume şi peste 200 de articole, desemnat de publicaţia HR Magazine cel mai influent lider internaţional în HR şi situat pe locul 23 în top Thinkers 50 ca “thought leader” în management şi Tudor Havriliuc – Director de Compensaţii şi Beneficii al site-ului de socializare Facebook.com şi profesionist în resurse umane cu o vastă experienţă în cadrul unor companii multinaţionale din Silicon Valley.

Dave_Ulrich_si_Tudor_Havriliuc_portraitAgenda evenimentului a cuprins, pe lângă cele două sesiuni plenare, un Master Class cu tema “HR Tools for a Change Champion”, prezentat de Dave Ulrich  şi 3 ateliere paralele: atelierul cu tema “Dezvoltarea unui sistem de compensații pentru o companie cu profil ingineresc”, susținut de Tudor Havriliuc, Director de Compensații şi Beneficii, Facebook; atelierul cu tema “Organizația digitală – provocările strategiei de HR”, susținut de Zsolt Szelecki, CEE Human Resource Consulting Partner, PricewaterhouseCoopers; atelierul cu tema “Depăşirea provocărilor specifice fiecărei generații in Managementul Talentelor”, susținut de Michael Geke, Partner şi Head of People & Change, HR Management Consulting Unit, KPMG Germania.

Profesioniștii în resurse umane prezenți la eveniment au avut posibilitatea de a beneficia de încă o resursă utilă în profesia lor întrucât a IV-a ediție a Manualului de bune practici în resurse umane a fost lansată în cadrul Conferinței. Volumul detaliază proiectele de resurse umane cele mai apreciate de către juriul Galei Premiilor de Excelență HR Club 2013, singurul eveniment din România care recunoaşte şi premiază excelența în domeniu.

Conferința HR Change Champion a găzduit o zonă expozițională, unde furnizori de servicii de resurse umane au prezentat participanților instrumente şi inovații din piață care îi pot ajuta pe profesioniștii HR să dezvolte programe de succes în organizațiile lor.

Ajunsă la cea de-a IX-a ediție, Conferinţa Naţională HR Club este cel mai important eveniment de resurse umane al anului. Conferinţa de anul acesta a avut ca temă SCHIMBAREA. Schimbarea în bine, schimbarea pe care o dorim, o generăm şi o modelăm, schimbarea care aduce cu sine rezultate sustenabile. În această toamnă, în cadrul Conferinţei HR Change Champion, am aflat de la speakeri de top care este următorul pas pentru domeniul resurselor umane, cum să pregătim şi să gestionăm evoluţia către “viitorul HR-ului” şi cum să devenim “campioni ai schimbării”.

HR Club mulţumeşte partenerilor săi pentru susţinere: Partener Anual: Trend Consult, Parteneri de Conținut: Daedalus Millward Brown şi PeliFilip, Partener Principal: Regina Maria, Parteneri Eveniment: BCR Pensii, Coca Cola HBC Romania, MaxRelax şi Tuborg, Parteneri Media Anuali: Business Review, HR Manager şi Manager Express, Parteneri Media Eveniment: Biz, PortalHR, Money.ro şi Ziare.com.

Mai multe detalii cu privire la conferinţa HR Change Champion sunt disponibile pe site-ul HR Club.

Data articol: octombrie 25, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam