Secțiune susținută de

Peste 400 de profesionişti ai resurselor umane şi manageri de companii au participat la a 13-a ediţie a conferinţei naţionale HR Club, HighFuture Conference

Portal HR \ Actual \ Peste 400 de profesionişti ai resurselor umane şi manageri de companii au participat la a 13-a ediţie a conferinţei naţionale HR Club, HighFuture Conference

Evenimentul a avut loc pe 4 octombrie a.c. şi s-a bucurat de prezenţa a 8 speakeri cu experienţă naţională şi internaţională, care au prezentat modele noi şi originale de gândire de leadership, de business şi de antreprenoriat, în contextul schimbărilor şi provocărilor aduse de economia globală, dar şi de cea locală.

Invitaţii conferinţei au fost, în ordine:

Isaac Getz – Professor in Idea, Involvement, and Innovation Management, ESCP Europe Business School, a prezentat conceptul de „companie eliberată”, un tip de organizaţie în care liderii renunţă la controlul excesiv şi le permit angajaţilor să preia iniţiativa şi să-şi asume mai multe responsabilităţi. De asemenea, Isaac Getz a oferit autografe pe ediţia în limba română a cărţii sale, “Freedom, Inc.: How Corporate Liberation Unleashes Employee Potential and Business Performance”, lansată cu această ocazie.

Erin Meyer – Senior Affiliate Profesor în Departamentul Comportament Organizaţional al INSEAD şi autoarea cărţii „The Culture Map: Breaking Through the Invisible Boundaries of Global Business”, a oferit o perspectivă practică, presărată cu exemple din activitatea sa de consultant internaţional, privind una dintre cele mai importante provocări de business de azi: cum ne influenţează diferenţele culturale atunci când interacţionăm, în activitatea noastră, cu persoane din întreaga lume.

Ciprian Stănescu – Preşedinte Global Shapers Bucharest Hub, comunitate a World Economic Forum, a abordat subiecte prezente în concluziile raportului World Economic Forum, din 2016, The Future of Jobs, printre care ocuparea forţei de muncă şi strategii pentru asigurarea competenţelor necesare în a Patra Revoluţie Industrială.

Daniel Matei – Manager Impact Hub Bucharest, a vorbit despre trendurile în coworking, la nivel naţional şi global, prezentând şi un profil al utilizatorului tipic de spaţii de coworking aşa cum reiese din rapoartele realizate de reţeaua Impact Hub prin chestionarea a 15.000 de membri la nivel global. 

Riccarda Zezza – Co-fondator Maternity as a Master (MAAM), a prezentat Maternity as a Master, Piano C („Planul C”) şi ARG, proiecte originale prin care şi-a propus să ofere părinţilor, în special mamelor aflate în concediul de creştere a copiilor, oportunităţi de a continua să lucreze, să înveţe şi să-şi dezvolte abilităţi profesionale care să le uşureze reintegrarea profesională ulterioară.

Mihai Dragomir – Membru fondator al Asociaţiei Mioritics, a discutat despre eco-turism şi turismul de nişă, un sector cu un uriaş potenţial de dezvoltare, care produce valoare adăugată şi bunăstare reală în comunităţile gazdă.

Cristian Covaciu – Director General IPEC SA, a vorbit despre evoluţia automatizării diverselor procese şi modul în care roboţii industriali pot îmbunătăţi procesele şi contribui la o mai bună remunerare a angajaţilor unei companii.

Adrian Fako – CEO şi Co-Fondator Accelerole, a susţinut o prezentare despre inteligenţa artificială în programele de training corporate şi despre modurile în care se pot susţine din punct de vedere tehnologic învăţarea şi dezvoltarea continuă a angajaţilor.

Data articol: octombrie 6, 2017

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam