Hot Now

Peste 450 de profesionişti în resurse umane la Conferinţa Naţională HR Club “HR Times”

11 11 2014, Portal HR , Comenteaza, 2.359 afisari

Speakeri de renume mondial în domeniul resurselor umane au împărtăşit din cunoştinţele şi experienţa lor la cea de-a 10-a ediţie a Conferinţei Naţionale HR Club “HR Times”. Evenimentul a avut loc joi, 30 octombrie 2014, la Hotel JW Marriott din Bucureşti.

Cei peste 450 de profesionişti în resurse umane care au asistat la Conferinţa HR Times au avut ocazia să îl cunoască pe Dr Marshall Goldsmith, gânditorul nr. 1 în leadership la nivel global, care a susţinut un keynote speech pe tema creşterii angajamentului individual: “A New Approach to Increasing Engagement: Becoming the Person that You Want to Become” şi un Master Class cu subiectul “What Got You Here Won’t Get You There: Helping Successful Leaders Get Even Better”.

Într-un dialog moderat de Radu Mavrodin (Preşedinte HR Club), participanţii au aflat de la cel mai puternic expat român din Europa, Silviu Popovici, Preşedinte PepsiCo Rusia, cum vede acesta rolul resurselor umane în îmbunătăţirea productivităţii, capabilităţilor manageriale şi colaborării.

Pe lângă cele 2 sesiuni plenare şi Master Class, agenda evenimentului a cuprins 3 ateliere desfăşurate în paralel: atelierul cu tema “Winning the HR-Battle in Aviation: The AIR FRANCE-KLM Merger”, susţinut de Lucas van Wees, VP HR Commercial & Global, KLM; atelierul cu tema “Millennials in the Workplace: Boosting Employee Engagement through Volunteering”, susţinut de Mei Cobb, Vicepreşedinte, United Way Worldwide şi atelierul cu tema “How A Great HR Social Media Strategy Will Help You Attract And Retain Talent”, susţinut de Andy Headworth, Fondator, Sirona Consulting.

Profesioniştii în resurse umane prezenţi la eveniment au avut posibilitatea de a beneficia de încă o resursă utilă în profesia lor întrucât a V-a ediţie a Manualului de bune practici în resurse umane a fost lansată în cadrul Conferinţei. Volumul detaliază proiectele de resurse umane cele mai apreciate de către juriul Galei Premiilor de Excelenţă HR Club 2014, singurul eveniment din România care recunoaşte şi premiază excelenţa în domeniu.

Conferinţa HR Times a găzduit şi o zonă expoziţională, unde furnizori de servicii de resurse umane au prezentat participanţilor instrumente şi inovaţii din piaţă care îi pot ajuta pe profesioniştii HR să dezvolte programe de succes în organizaţiile lor. În zona EXPO, Marshall Goldsmith a acordat autografe participanţilor pe ediţia personalizată HR Times a cărţii sale “Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe” (Editura Publica).

Conferinţa Naţională HR Club este cel mai important eveniment de resurse umane al anului reunind peste 450 de profesionişti în HR, manageri şi antreprenori. Evenimentul din 30 octombrie 2014 a marcat 10 ediţii ale Conferinţei Anuale HR Club, ocazie cu care am celebrat “timpul HR-ului”, era în care resursele umane şi talentul oamenilor fac diferenţa şi transformă o organizaţie într-una de succes.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii

Zona micilor întreprinzători din România este, în mod tradițional, una extrem de dinamică, zeci de mii de SRL-uri fiind înființate în fiecare an. De la începutul anului și până în prezent peste 56.000 de SRL-uri noi au fost înregistrate, potrivit datelor publicate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC), în timp ce procentul firmelor nou […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter