Hot Now

Peste 700 de joburi disponibile pentru tineri la nivel național în cadrul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți

10 08 2021, Portal HR , 2 comentarii, 850 afisari

Cât de ușor își pot găsi studenții și absolvenții un loc de muncă?

Doar până pe 13 august studenții, absolvenții și tinerii cu până la 3 ani experiență mai pot aplica la oportunitățile din cadrul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți, cel mai complex eveniment de recrutare online pentru juniori.  Tinerii pot aplica la peste 700 de joburi și programe de internship din cadrul a 26 de companii de top.

Târgul de joburi se desfășoară online, astfel este accesibil tuturor indiferent de locația în care se află. Cele mai multe joburi disponibile sunt în București, Cluj Napoca, Timișoara, Blaj și Zalău.

Cât de ușor își pot găsi tinerii un loc de muncă?

Dacă anul 2020 a fost unul dificil pentru juniorii care își căutau un job, anul 2021 este unul favorabil pentru cei aflați la început de carieră.

Pentru absolvenții generațiilor trecute putem considera că aceștia și-au găsit cu usurință un loc de muncă după absolvirea facultății – 57% dintre cei care au participat la studiul Hipo.ro realizat la începutul verii au declarat că erau deja angajați sau și-au găsit un job în primele 3 luni de la absolvire.

În ceea ce privește durata procesului de angajare (căutarea jobului, interviuri etc) pentru 56% dintre ei procesul a durat sub 3 luni de zile.

Absolvenții facultăților cu profil tehnic și economic sunt cei mai doriți candidați anul acesta, potrivit Raportului Hipo – Piața forței de muncă, interes care se reflectă și în domeniile care au cele mai multe joburi la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți:

  • IT Software & Hardware
  • Inginerie
  • Customer Support – Client service
  • Contabilitate Finanțe
  • Marketing

“Cred că este un moment oportun pentru tinerii care își caută un job vara aceasta. Companiile sunt interesate să recruteze juniorii, lucru care se reflectă și în numărul de oportunităț disponibile. Ținând cont de domeniile și pozițiile diverse disponibile, cu siguranță, orice student sau absolvent își poate găsi jobul potrivit la Târgul Virtual.” Ancuța Popa, Project Manager, Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți.

În plus, cei care își creează un cont pe Hipo sau au un CV completat în proporție de 50% sunt automat înscriși în tragerea la sorți pentru un voucher eMAG de 1000 RON.

Ediția cu numărul 15 reunește companii de top de la nivel național la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți:

Austrian Business Agency – Work in Austria, Bosch Romania, British American Tobacco,  Deloitte România, Emerson, Evalueserve, GEP, Gi Group România, Grupul Enel, Ipsos Interactive Services, Nestle România, P&G, Tech Machindra, TBI Bank, TELUS International, TenarisSilcotub, Valoris Center, Veeam Software, Vodafone România, BDO România, Bookster, dalli group, GF Casting Solutions, NOBEL, Pharmafarm (Consortiul Gedeon Richter), Ziarul Bursa.

Până pe 13 august, tinerii cu o experiență profesională de 0-3 ani pot accesa pagina evenimentului Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți pentru cele mai cool  joburi și programe de internship oferite de companiile participante.

Comentarii (2)
  1. Casa Seniorilor spune:

    Avem locuri de munca disponibile, asistenti medicali si Infirmiere. Angajare imediată în centru privat de îngrijire și asistenta sociala ptr persoane vârstnice. Cum ne puteți ajuta sa intram în contact cu candidații aflați în căutarea unui loc de munca ?

Adauga comentariu

Cele mai noi

Pe 3 și 4 Noiembrie, peste 5000 de programatori, pasionați de tehnologie, profesioniști IT, manageri și nume importante din mediul IT românesc vor lua parte la unul dintre cele mai așteptate evenimente IT&C din România. DevCon Live 2021 pregătește cea de-a doua ediție virtuală cu o agendă tehnică ce însumează 9 conferințe, peste 50 de […]

Detalii

Potrivit Accace România, una dintre principalele companii de consultanță de afaceri și externalizare servicii din Europa Centrală și de Est, în topul industriilor care au încheiat cele mai multe contracte de telemuncă în ultimul an și jumătate s-au aflat industria de IT, firmele de consultanță și cele din domeniul bancar. Compania estimează că în contextul […]

Detalii

Angajații români care au fost nevoiți să lucreze mai mult de acasă în ultimele 18 luni din cauza pandemiei de COVID-19 doresc să revină la birou, în condițiile în care mai mult de jumătate dintre aceștia asociază revenirea la birou cu „întoarcerea la normalitate” și resimt lipsa socializării cu colegii, potrivit studiului ”Back to the […]

Detalii

Părinții care trebuie să supravegheze copiii în cazul în care cursurile sunt suspendate pot beneficia de zile libere plătite. Recent, prin Ordonanța 110/2021, Guvernul a reglementat că pentru anul școlar în curs se acordă același tip de sprijin pentru părinți cu cel care a fost în vigoare anul trecut, în contextul pandemiei. Însă pe durata […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter