Secțiune susținută de

Philipp Gamauf este noul CFO pentru ING Bank Romania

Portal HR \ On the move \ Philipp Gamauf este noul CFO pentru ING Bank Romania
ING ROMANIA

Philipp Gamauf va prelua funcția de Chief Financial Officer (CFO) al ING Bank România de la Lucica Pitulice pe 1 martie. Philipp Gamauf va fi totodată și membru al Comitetului Executiv al băncii.

Philipp Gamauf are o experiență de peste 15 ani în domeniul bancar și se va alătura echipei ING după 2 ani petrecuți ca CFO al UniCredit Bank Austria. Philipp și-a construit cariera în cadrul UniCredit Group, începând cu domeniul planificării și al controlului financiar și continuând cu mai multe roluri de management în Viena, Munchen și Milano.

Între 2017 și 2022, Philipp Gamauf a fost CFO al UniCredit Bank Romania.

“Mă bucur să anunț sosirea lui Philipp Gamauf la ING Bank România. Experiența sa internațională extinsă ne va întări și mai mult echipa și sunt sigură că va contribui la succesul ING Bank România pe parcursul următorilor ani. De asemenea, sunt încrezătoare că Philipp va găsi aici oportunități de a-și dezvolta și mai mult cariera. În 2024, ING sărbătorește 30 de ani de prezență pe piața din România și sunt foarte fericită că Philipp ni se alătură într-un moment atât de important pentru noi” – Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România.

“Sunt foarte bucuros și totodată nerăbdător să încep să lucrez alături de echipa ING. Este o schimbare care sper să îmi aducă nu doar oportunități de creștere profesională, ci și șansa de a influența în bine dezvoltarea ING. România este a doua mea casă și cred că piața locală oferă provocări și perspective unice pe care îmi doresc să le valorific. ING se numără printre liderii industriei bancare și îmi propun să contribui, alături de echipă, la consolidarea aceastei poziții în piață și la obținerea unor rezultate excepționale” – Philipp Gamauf.

Philipp Gamauf este cetățean austriac și absolvent al Vienna University of Economics and Business Administration. Este vorbitor fluent al limbii române.

Data articol: februarie 19, 2024
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam