Secțiune susținută de

Podcast Avocatnet: Mituri despre cumpărarea vechimii la pensie

Portal HR \ Actual \ Podcast Avocatnet: Mituri despre cumpărarea vechimii la pensie

În episodul cel mai recent din din podcastul „Trei”, realizat săptămânal de avocatnet.ro, am vorbit despre mai multe mituri legate de cumpărarea vechimii pentru pensie. Urmăriți-l gratuit, să aflați tot ce trebuie să știți neapărat în materie de legi noi. 

Despre podcast

În fiecare săptămână, Roxana Neagu (Directorul Editorial al avocatnet.ro), alături de Alin Popescu (fondatorul avocatnet.ro) discută despre noutățile din legislație și impactul lor în viața ascultătorilor. Sunt abordate subiecte ce țin de consecințele noilor legi asupra oamenilor obișnuiți, dar și asupra companiilor. Vezi unde poți asculta gratuit podcastul nostru. Departe de-a fi o discuție purtată în limbaj complicat, podcastul e un prilej de conversație pe subiecte pe care, de regulă, presa tradițională le tratează superficial.

De aceea, înțelegerea pe care gazdele podcastului o propun ascultătorilor e simplă: un episod pe săptămână și ai o imagine corectă asupra lucrurilor ce urmează, din perspectivă legislativă, pentru tine sau compania ta.

Podcastul apare marțea și poate fi urmărit gratuit, atât în paginile avocatnet.ro din acea zi, în pagina noastră de Facebook, dar și pe platformele de podcasting obișnuite.

Accesează podcastul pe Avocatnet: Mituri despre cumpărarea vechimii la pensie

Data articol: octombrie 19, 2020

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam