Hot Now

PortalHR sustine UNICEF! Ajuta-ne si tu!

13 12 2010, Portal HR , Un comentariu, 6.130 afisari

PortalHR sustine efortul Unicef de strangere de fonduri pentru campania „Viitorul copiilor incepe la scoala„. Suntem convinsi ca educatia are nu doar potentialul de a ne face cu adevarat liberi, dar si avantajul de a ne face mai puternici in fata problemelor de orice fel.

Alătură-te si tu UNICEF şi lui Gheorghe Hagi pentru susţinerea campaniei de strângere de fonduri Viitorul copiilor începe la şcoală” în perioada 13 decembrie – 15 ianuarie. Destinată prevenirii abandonului şcolar, campania are ca punct central microsite-ul sustineunicef.ro şi este axată pe strângerea de fonduri şi donaţii online, UNICEF România deschizând astfel un nou canal prin care facilitează strângerea de fonduri pentru proiectele sale.

Campania „Viitorul copiilor începe la şcoală”  are ca scop schimbarea mentalităţii părinţilor, dar şi a factorilor de decizie/influenţă (profesori, primari, directori de şcoli, preoţi, inspectori şcolari ş.a) în privinţa importanţei educaţiei pentru viitorul copiilor. O componentă distinctă a proiectului constă în dotarea şcolilor implicate in proiect. O componentă importantă a acestui proiect este şi oferirea unui training care să-i ajute pe profesori să lucreze cu copiii care au avut frecvenţă redusă sau care în unele cazuri chiar au abandonat şcoala, întrucât aceşti copii au nevoie de o predare individualizată care să îi ajute să recupereze.

Gheorghe Hagi, ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF România, este imaginea acestei campanii de strângere de fonduri şi va efectua o vizită într-una din comunităţile implicate în acest proiect însoţit de 5 susţinători ai acestei campanii. Alţi 20 de susţinători vor primi tricouri cu autograful lui .

Cum ne poţi ajuta

Ajută-ne, te rugam, să răspândim mesajul şi să strângem donaţii prin folosirea şi publicarea materialelor infomative pe care le putem sa punem la dispoziţie [bannere, widget-uri, texte de suţinere] în cat mai multe locuri [pe blogul personal, pe reţelele sociale pe care le foloseşti şi în orice altă publicaţie la care ai acces.

De asemenea te invităm să ni te alaturi în campanie prin a participa la o “leapşă” online ce are scopul de a comunica proiectul şi microsite-ul SustineUnicef.ro, şi, mai ales, importanţa mersului la şcoală.

Ce trebuie sa faci?

Scrie un post/articol/update pe site-ul/blogul tau în care să povesteşti cum te-a ajutat în viaţă mersul la şcoală, cum te-au ajutat profesorii pe care i-ai avut şi ce ai invăţat acolo pentru cariera pe care o ai acum, în realizarea unui vis sau pur şi simplu în dezvoltarea ta ca om.

Nu uita sa inchei articolul cu o invitatie de a dona pe  www.sustineunicef.ro şi poţi contribui astfel la viitorul unor copii care altfel pot ajunge să renunţe la şcoala şi la visele lor.

In plus, atat companiile cat si persoanele fizice pot face donatii pentru aceasta campanie. Convinge-ti mai multi colegi sa faca o donatie colectiva pentru campania „Viitorul copiilor incepe la scoala!„.

Foloseste acest formular de contact pentru a intra in legatura cu cei de la Unicef sau doneaza aici.

Iti mulţumim anticipat!

Comentarii (1)
  1. […] This post was mentioned on Twitter by dianastoleru and Madalina Uceanu, Portal HR. Portal HR said: PortalHR sustine UNICEF! Ajuta-ne si tu! http://portalhr.ro/?p=993 […]

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter