Secțiune susținută de

PPC Romania își dezvoltă echipa de management cu doi directori noi

Portal HR \ On the move \ PPC Romania își dezvoltă echipa de management cu doi directori noi
PPC Romania (1)

Ionuț Dună, Director General PPC Energie și PPC Energie Muntenia și Adrian Dugulan, Director General al PPC Renewables România, se alătură echipei de management a grupului de companii PPC în România.

Ionuț Dună are o experiență solidă în sectoarele de telecomunicații, banking, IT&C și energie. Ionuț a deținut funcții cheie în cadrul Enel România, activând în companie de peste 6 ani. Responsabilitățile sale au inclus conducerea diviziei de vânzări indirecte, precum și poziția de Manager de Marketing și Tarifare, contribuind la inițiativele strategice ale companiei în domeniul furnizării de energie electrică și gaze naturale.

Adrian Dugulan este un profesionist cu îndelungată experiență locală și internațională în domeniul energiei regenerabile, care s-a alăturat Enel Green Power România în anul 2011. În perioada octombrie 2014-octombrie 2023 a activat în cadrul Enel Green Power la nivel international, fiind Project Developer în Chile, Head of Business Development Hydro în Italia și Head of Business Development al grupului Enel pentru Columbia. A revenit în România în octombrie 2023.

Marius Chiriac, cel care a condus companiile de furnizare de energie electrică și gaze naturale, precum și divizia de servicii energetice avansate, se va dedica în perioada următoare unor proiecte personale, în timp ce Florin Gheorghiu, care a condus anterior activitatea de energie regenerabilă a preluat o altă poziție în cadrul companiei.

Data articol: februarie 5, 2024
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam