Secțiune susținută de

Primele 20 de ore – cum să înveți orice repede

Portal HR \ HR Pedia \ Primele 20 de ore – cum să înveți orice repede

Josh Kaufman, cel al cărui discurs TED a fost vizualizat de peste 10 milioane de ori în toată lumea, vorbește în cartea sa Primele 20 de ore, apărută recent la Publica, despre modul în care, prin practică deliberată și concentrată, putem învăța noțiuni de bază din orice domeniu în timp record. Poate să fie vorba de o limbă străină sau de cântatul la un instrument, despre pilotarea unui avion sau despre cum să faci fotografii extraordinare.

În plus, în aceste 20 de ore de învățare conștientă, vă și distrați, transformând dobândirea de abilități noi într-o activitate recreativă care poate aduce satisfacții neașteptate.

Iată ce spun cei care au citit cartea:

Un bestseller în devenire, Primele 20 de ore împarte procesul de învățare în pași simpli și eficienți, cu exemple din viața reală, care vă vor inspira. După ce veți citiți această carte, veți fi pregătiți să deprindeți oricâte abilități și să progresați cu proiectul acela mare, pe care-l amânați de ani de zile. 

CHRIS GUILLEBEAU, autorul cărții Startup de 100$ 

Dacă semănați cu mine, vă veți simți atât de inspirați, încât vă veți opri din citit ca să aplicați această tehnică la propriul proiect amânat. După ce am citit primele cinci capitole, am încercat tehnica lui Josh, ca să învăț un nou limbaj de programare și sunt uluit de viteza cu care am început să progresez. 

DEREK SIVERS, autorul cărții Orice îți dorești, fondatorul CD Baby, sivers.org

Oportunitățile extraordinare nu valorează nimic fără abilități. Gata cu scuzele! Kaufman ne demonstrează că toți avem capacitatea de a deveni experți. 

SCOTT BELSKY, fondatorul Behance și autorul cărții Making Ideas Happen

Cu volumul de informație și de schimbare din zilele noastre, persoanele care se pot adapta și care pot învăța cel mai repede vor avea cel mai mult succes. Kaufman explică știința învățării în moduri utile, distractive și fascinante. Dacă vreți să vă păstrați locul de muncă, firma sau avantajul competitiv, această carte este pentru voi. 

PAMELA SLIM, autoarea Escape from Cubicle Nation

Citește aici un fragment din carte.

Lasă-te convins de Kaufman ascultând prezentarea TED:

Comandă cartea acum pe Publica: Primele 20 de ore – Cum să înveți orice repede de Josh Kaufman

Data articol: aprilie 4, 2018

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam