Secțiune susținută de

Psychologies Wellbeing Festival: 22-27 martie 2021, online

Portal HR \ Actual \ Psychologies Wellbeing Festival: 22-27 martie 2021, online

6 zile dedicate minții, corpului și sufletului, în cea mai provocatoare perioadă pentru starea de bine

Starea de bine a devenit, în contextul pandemiei de COVID-19, o prioritate pentru fiecare dintre noi. În acest context, revista Psychologies organizează, în perioada 22-27 martie 2021, prima ediție a Psychologies Wellbeing Festival. Evenimentul își propune să fie o oază de sănătate și bunăstare sub un singur acoperiș, care unește mintea și corpul și trece dincolo de mofturi și tendințe.

„În fiecare zi, prin platforma Psychologies, suntem în contact cu nevoile privind starea bine semnalate de mii de români. Așa am identificat ariile care le-ar fi cele mai utile și le-am concentrat în șase zile de festival, pașaportul nostru pentru acest an către o destinație esențială pentru a performa așa cum ne dorim în ariile vieții importante pentru noi, mai ales în urma provocărilor generate de pandemie: starea noastră de bine. Este estimat că aceasta poate adăuga 4 până la 10 ani la durata de viață a unei persoane. Studiile arată că, așa cum avem nevoie de hrană zilnică, pentru sănătate și chiar supraviețuire este necesar să ne hrănim și sufletul”. – Clementina Anghelache, publisher Psychologies România, organizator Psychologies Wellbeing Festival

Timp de 6 zile, cei interesați de starea lor de bine au la dispoziție un spațiu virtual, în care își pot face propriile alegeri cu privire la produsele și tehnicile care le pot îmbunătăți starea fizică și emoțională și unde învață să trăiască așa în fiecare zi. Evenimentul este structurat în 3 arii: Expoziție virtuală, webateliere practice și live webcasts în fiecare seară, de la ora 21:00.

Expoziția virtuală are peste 30 de expozați, iar internauții pot accesa vouchere de reduceri și pot contacta companiile prin intermediul WhatsApp și Facebook Messenger.

VIP Webateliere: în fiecare zi ai acces la un webinar exclusiv VIP:
Luni, 22 martie, ora 19:00 – Fizionomie și personalitate în afaceri și în viața personală  cu Cristian Dumitrache, trainer
Marți, 23 martie, ora 19:00 – Atelier Antistress  cu psihoterapeut Simona Nicolaescu
Miercuri, 24 martie, ora 19:00 – Feng Shui – arta de a surprinde oportunitățile cu Octavian Sbârnă
Joi, 25 martie, ora 19:00 – Rescrie-ți povestea de viață cu Jeanina Cîrstoiu, trainer NLP și Storyteller
Vineri, 26 martie, ora 19:00 – Soul SPA – retreat urban
Sâmbătă, 27 martie, ora 11.00 – Visează și creează – cerc de lucru cu visele cu psihoterapeut Ana Maria Ștefănescu, 19:00 – Arta taoistă a dormitorului – despre dragostea vindecătoare cu Iulian Alexandrov, instructor TAO.

LiveStreaming: eveniment gratuit, pe pagina de Facebook, în fiecare zi, începând cu ora 21.30
Luni, ora 21:30 – Mindfulness Meditation cu Mihai Popa Radu și Petros Liolios
Marți, ora 21:30 – NutriTalks cu Roxana Lupu, Raluca Mihăilă și psihoterapeut Vistiana Long
Miercuri, ora 21:30 – Educație și parenting cu Olimpia Meșa, autor „Cum învață oamenii”, și psihoterapeut Simona Cotorobaia
Joi, ora 21:30 – Psihologia pe înțelesul tuturor cu psihoterapeut Cristina Eremia, Mihai Albu și Anca Maftei
Vineri, ora 21:30 – Viața e mișcare cu Roxana Lupu, Bianca Pătac și Mihai Baractaru
Sâmbătă, ora 21:30 – Incursiune în spiritualitate cu Bruno Medicina, performance coach și Dana Burghel, Coach Holistic

Evenimentul este organizat de revista Psychologies România, care, încă de la relansarea pe piața locală, în anul 2020, și-a propus să le ofere românilor un Ecosistem al Stării de Bine. Psychologies se bazează pe patru piloni principali: ediții speciale tematice, în format digital și print, revista tipărită, care propune un conținut generos, de 144 de pagini, evenimente și platforma online, formată din site-ul Psychologies.ro și contul de Facebook Revista Psychologies.

Site-ul evenimentului este www.psychologies.ro/wellbeingfestival

Data articol: martie 24, 2021

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam