Hot Now

QREATOR și TEDxBucharest lansează campania #QreateMetamorphosis

06 11 2019, Portal HR , Comenteaza, 274 afisari

Toți cei care își doresc să inspire audienta TEDxBucharest și să câștige abonamente la evenimentul TEDxBucharest Metamorphosis au acum oportunitatea să fie selectați în campania #QreateMetamorphosis.

Mecanismul pe care trebuie să îl urmeze toți participanții este simplu. Primul pas este să aibă peste 18 ani împliniți și să viziteze scena pop-up amenajată la QREATOR (Blvd. Aviatorilor 8A, București). Acolo își pot înregistra ideea de 1 minut cu care să inspire o metamorfoză individuală sau colectivă.

Echipa TEDxBucharest va curatoria cele mai bune idei și le va publica pe pagina de Facebook TEDxBucharest cu hashtagul #QreateMetamorphosis. Cele mai bune 10 idei vor câștiga abonamente duble la evenimentul din 16 și 17 noiembrie. Toți participanții campaniei vor primi un discount de 40% la achiziționarea oricărui bilet la TEDxBucharest Metamorphosis.

Campania se desfășoară între 1 și 15 noiembrie, iar câștigătorii celor 10 abonamente duble vor fi anunțați pe pagina de Facebook TEDxBucharest pe 15 noiembrie la 7 PM.

TEDxBucharest Metamorphosis, acceleratorul de schimbare este al 11-lea eveniment organizat de echipa TEDxBucharest. Peste 21 de speakeri și 4 performance-uri sunt programate pe 16 și 17 noiembrie 2019 la Noua Aulă a Universității Politehnice din București.
Toate informațiile și agenda pe zile sunt disponibile pe www.tedxbucharest.ro. Abonamentele de 2 zile în valoare de 189 EUR, biletele de 1 zi în valoare de 109 EUR și abonamentele pentru studenți în valoare de 89 EUR sunt disponibile pe tedxbucharest.roiabilet.ro si pe bilete.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Beneficiile non-financiare precum programul flexibil, lucrul de acasă și siguranța locului de muncă sunt unele dintre cele mai puternice instrumente ale angajatorilor pentru a atrage și reține talentele în organizația lor, potrivit ediției cu numărul 20 a Studiului Randstad Employer Brand, unde România a fost prezentă pentru al doilea an consecutiv. În contextul schimbărilor generate […]

Detalii

Cum ar trebui să abordeze universitatea ta competiția în prezent și pe termen lung? Participă la evenimentul online gratuit, organizat de Access MBA pe 6 iulie. Discută, în cadrul unor conferințe video, cu reprezentanții școlilor de afaceri de top pentru a găsi școala la care visezi și demonstrează-ți abilitățile pentru admitere. În articolul său recent […]

Detalii

Performaceway, divizia de business a Grupului Yourway, adaugă în portofoliu său un nou serviciu, FIT YourSelf, de reconversie profesională destinat celor care își doresc o nouă direcție în carieră. Ca urmare a contextului socio-economic rezultat în urma pandemiei și care a afectat numeroase afaceri și, implicit, resursa umană, Performanceway a creat un nou program, FIT […]

Detalii

Revista HR Manager împreună cu Humanistic organizează joi 4 iunie, între orele 14.00–16.00, a doua ediție a evenimentului online „FAST FORWARD. ORGANIZAȚIA DIGITALĂ”, în cadrul căruia se va discuta despre un viitor sustenabil, un alt fel de viitor unde managerul HR are șansa de a contribui decisiv sub presiunea cifrelor și a rezultatelor. Discuțiile se vor […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter