Hot Now

QREATOR și TEDxBucharest lansează campania #QreateMetamorphosis

06 11 2019, Portal HR , Comenteaza, 317 afisari

Toți cei care își doresc să inspire audienta TEDxBucharest și să câștige abonamente la evenimentul TEDxBucharest Metamorphosis au acum oportunitatea să fie selectați în campania #QreateMetamorphosis.

Mecanismul pe care trebuie să îl urmeze toți participanții este simplu. Primul pas este să aibă peste 18 ani împliniți și să viziteze scena pop-up amenajată la QREATOR (Blvd. Aviatorilor 8A, București). Acolo își pot înregistra ideea de 1 minut cu care să inspire o metamorfoză individuală sau colectivă.

Echipa TEDxBucharest va curatoria cele mai bune idei și le va publica pe pagina de Facebook TEDxBucharest cu hashtagul #QreateMetamorphosis. Cele mai bune 10 idei vor câștiga abonamente duble la evenimentul din 16 și 17 noiembrie. Toți participanții campaniei vor primi un discount de 40% la achiziționarea oricărui bilet la TEDxBucharest Metamorphosis.

Campania se desfășoară între 1 și 15 noiembrie, iar câștigătorii celor 10 abonamente duble vor fi anunțați pe pagina de Facebook TEDxBucharest pe 15 noiembrie la 7 PM.

TEDxBucharest Metamorphosis, acceleratorul de schimbare este al 11-lea eveniment organizat de echipa TEDxBucharest. Peste 21 de speakeri și 4 performance-uri sunt programate pe 16 și 17 noiembrie 2019 la Noua Aulă a Universității Politehnice din București.
Toate informațiile și agenda pe zile sunt disponibile pe www.tedxbucharest.ro. Abonamentele de 2 zile în valoare de 189 EUR, biletele de 1 zi în valoare de 109 EUR și abonamentele pentru studenți în valoare de 89 EUR sunt disponibile pe tedxbucharest.roiabilet.ro si pe bilete.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de carieră din România, Angajatori de TOP care se va desfășura exclusiv în mediul online, pe platforma Hipo.ro. Cu o notorietate de 15 ani pe piața de referință, evenimentul de carieră se adresează tuturor candidaților care se află în căutarea unui loc de muncă în această toamnă, […]

Detalii

Săptămâna aceasta, discutăm despre cum va arăta viitorul organizațiilor și a departamentului de Resurse Umane, la o nouă ediție a evenimentului „HR UNCOVERED” În perioada 23 – 24 septembrie 2020, BusinessMark are plăcerea să vă invite la „HR UNCOVERED”, eveniment online în cadrul căruia se va discuta despre schimbările prin care organizațiile și departamantele de […]

Detalii

De puțină vreme, angajatorii pot beneficia de un ajutor unic de 2.500 de lei pentru fiecare telesalariat, pentru a le cumpăra acestora echipamentele de care au nevoie pentru a lucra de la distanță. În acest context, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a lansat un ghid cu pașii ce trebuie urmați pentru depunerea […]

Detalii

Studiul indică modificări semnificative ale riscurilor și priorităților. Talentul este perceput ca fiind unul dintre cele mai mari riscuri de către liderii unora dintre cele mai mari companii din lume. Majoritatea liderilor se concentrează pe asimilarea avantajelor de mediu obținute în perioada de carantină. Doar o treime dintre liderii intervievați privesc cu optimism perspectivele de […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter