Secțiune susținută de

Radisson Blu Hotel Bucharest are o nouă echipă de specialiști în ospitalitate

Portal HR \ On the move \ Radisson Blu Hotel Bucharest are o nouă echipă de specialiști în ospitalitate
Radisson Blu

O serie de schimbări are loc și la Radisson Blu Hotel, unde trei noi profesioniști s-au alăturat echipei de la Radisson Blu Hotel Bucharest, preluând coordonarea unor domenii-cheie pentru a crea o experiență superioară pentru clienți.

Chef Eric Testa, un nume consacrat în domeniu cu peste 20 de ani de experiență în crearea unor meniuri rafinate și în roluri executive, a preluat poziția de Culinary Director. El va superviza întreaga experiență culinară oferită de Radisson Blu Hotel Bucharest și noua destinație de vară, Nami Beach Club & More, care își va deschide porțile în iunie 2024. Eric conduce o echipă de peste 100 de profesioniști și a demonstrat abilități remarcabile în numeroase roluri din industria ospitalității, inclusiv la W Budapest, Ritz-Carlton Budapest, Le Méridien Hotels & Resorts și Autograph Collection în Georgia și Ucraina. Născut în Malta, Eric a avut realizări remarcabile, de la predarea bucătăriei moleculare în Kiev până la crearea de cine private pentru piloți de Formula 1, membri ai familiilor regale, artiști internaționali, actori premiați cu Oscar, și echipe de fotbal de top precum Real Madrid și Manchester United.

Eran Tendler, un manager senior cu peste 10 ani de experiență în sectorul ospitalității și în restaurante high-end din întreaga lume, a preluat rolul de Food and Beverage Manager la Radisson Blu Hotel Bucharest. În ultimii ani, Eran a fost Senior Manager la restaurante londoneze precum Jeru Mayfair, Madison Rooftop Terrace și Yauatcha, parte a grupului Hakkasan, cu stele Michelin. Cu experiența sa în asigurarea unei experiențe premium pentru gusturi sofisticate, Eran va ridica standardele restaurantelor și barurilor la un nivel superior.

Raluca Pop a fost numită Operations Manager pentru Nami Beach Club & More, noua destinație exclusivistă de vară a hotelului, situată în inima orașului. Raluca are peste 20 de ani de experiență în industria ospitalității, coordonând cu succes deschiderea mai multor proiecte naționale și internaționale. Cu o experiență remarcabilă în ospitalitatea premium, inclusiv în Qatar la Katara Galleries Lafayette și The Ned din Doha, ea aduce o bogată experiență în managementul operațiunilor, coordonarea evenimentelor și managementul restaurantelor.

Data articol: mai 20, 2024
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam