Hot Now

Reviro – Cariere de succes în România pentru absolvenți de studii în străinătate

14 12 2011, Portal HR , Comenteaza, 4.710 afisari

EDUCATIVA lansează serviciul de recrutare al tinerelor talente cu studii internaționale ce va întregi paleta de eforturi grupate sub motto-ul „Pleacă. Studiază. Întoarce-te. Schimbă”.

Grupul EDUCATIVA, cunoscut în România în special pentru proiectele educaționale dezvoltate în ultimii 7 ani (printre care RIUF – Romanian International University Fair și EDMUNDO – Serviciul de consiliere educaționala pentru studii în străinătate), lansează începând cu 21 Decembrie 2011 REVIRO – un proiect care urmărește repatrierea tinerilor români cu experiențe internaționale relevante (academice și/sau profesionale).

Misiunea REVIRO este susținerea în planul serviciilor de carieră a tinerilor profesioniști români care doresc o dezvoltare profesională în România punând în valoare experiențele internaționale acumulate. REVIRO urmărește facilitarea întoarcerii în țară a tinerelor talente, prin talente înțelegând persoane cu rezultate academice bune, cu atitudine proactivă, indrăznețe, optimiste, ambițioase și dornice să contribuie la schimbarea în bine a României.

Pentru a îndeplini această viziune, REVIRO a început să construiască o platformă de comunicare ce va facilita contactul între peste 5,000 de studenți români din peste 400 de universități internaționale și reprezentanții a peste 100 dintre cele mai importante companii din România. Pe studenții și absolvenții din străinătate, REVIRO îi va ajuta cu informații comprehensive despre piața de muncă din Romania și cu identificarea joburilor și proiectelor ce pot să pună în valoare potențialul lor profesional. Companiile cu interes și capacitate de a integra absolvenți de studii în străinătate vor fi ajutate de REVIRO să-i identifice pe cei interesați de oportunitățile oferite și să-i evalueze, precum și să facă față cu succes provocărilor asociate procesului de integrare.

Și pentru că REVIRO înseamnă în primul rând acțiune, lansarea oficială a proiectului se va realiza prin intermediul conferinței “Inspiring Romania” care va deschide dialogul între mediul de business romanesc și tinerii care au experiență profesională sau academică internațională.

Conferința “Inspiring Romania” va avea loc miercuri, 21 decembrie 2011, la hotel Novotel din București. Mai multe informații despre conferință, criteriile de participare și formularul de inscriere pot fi accesate pe site-ul Reviro: www.reviro.ro. Locurile sunt limitate, iar data limită de înscriere este 17 decembrie 2011.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Anul 2023 a fost unul dificil pentru sectorul IT, atât la nivel global, dar mai ales în România. Pe de o parte, concedieri semnificative în prima parte a anului au lăsat foarte mulți candidați în căutare de job într-o piață cu pretenții tot mai ridicate, iar pe de altă parte, impozitarea veniturilor de peste 10.000 […]

Detalii

Customer Experience Romania organizează CX Conference Bucharest 2023, un eveniment conceput pentru a sustine transformarea domeniul experienței clienților în România. Conferința va avea loc pe data de 25 octombrie la Nord Events Centre și se adresează liderilor din domeniul CX, marketing, resurse umane, customer care, customer service, vânzări, operațiuni și antreprenorilor romani. CX Conference Bucharest […]

Detalii

91,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs România au declarat că au în plan să facă angajări până la finalul anului. 5,4% spun că au blocat toate angajările, în timp ce 3,4% nu știu exact care va fi cursul evenimentelor până la final de an. Dintre cei care […]

Detalii

Independenți, pragmatici, la curent cu noile tehnologii, tinerii din generația Z sunt deciși să își trăiască viața și să își construiască parcursul educațional și profesional conform propriului set de valori. Anual, la IUF- The International University Fair participă peste 20.000 de elevi și studenți. Datele ultimelor ediții ne arată că tinerii din România sunt din […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter