Secțiune susținută de

Revista presei: Top 20 de greşeli pe care părinţii le fac în educaţia copiilor

Portal HR \ Actual \ Revista presei: Top 20 de greşeli pe care părinţii le fac în educaţia copiilor

Televizorul poate fi o scăpare pentru mamele ocupate care nu au timp să-şi supravegheze odraslele, dar asta nu înseamnă că este o soluţie bună pentru educaţia micuţilor, din contră. Specialiştii condamnă şi grija supradimensionată a unor mame, igiena exgerată sau înfofolirea micuţilor chiar şi atunci când nu este cazul. Cei mai buni psihologi din România enumeră câteva greşeli de care trebuie să ne ferim în relaţia cu cei mici, informează Adevărul.

Totodată, Euractiv.ro scrie că investiţiile în educaţie au scăzut în opt dintre cele 25 de state membre evaluate în cadrul unui studiu al Comisiei Europene privind impactul crizei asupra bugetelor pentru învăţământ începând din 2010, anunţă executivul european. Studiul arată ca în Grecia, Ungaria, Italia, Lituania şi Portugalia au fost înregistrate reduceri de peste 5%, în timp ce în Estonia, Polonia, Spania şi Regatul Unit (Scoţia) s-au înregistrat scaderi de 1 până la 5%. În România, bugetul pentru învăţământ a scăzut în perioada 2010-2011, ca să crească în perioada următoare, informează Comisia Europeană.

Recomandări înainte de week-end:

Evenimentul Zilei: „Cornul şi laptele” nu se schimbă fără acordul UE

Avocatnet.ro: Mamele sunt avantajate la locul de muncă. Află ce drepturi ai dacă eşti însărcinată sau dacă ai născut şi te-ai intors la serviciu

Manager.ro: 5 sfaturi pentru cei care doresc să îşi schimbe cariera

Income Magazine: LOCURI DE MUNCĂ: Posturile vacante în ţară între 21 – 27 martie

Cariereonline.ro: Unde sunt antreprenorii din multinaţionale?

Data articol: martie 22, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam