Hot Now

RIUF, mai mult decât un târg de universități

18 10 2011, Portal HR , Comenteaza, 4.257 afisari

RIUF, Romanian International University Fair, cel mai mare târg de universități internaționale din România iși deschide porțile pentru vizitatori în acest week-end la București și marți, 25 octombrie la Cluj. Printre universitățile participante se numără: Princeton University, King’s College London, Coventry University, Tilburg University, Halmstad University, Central European University și multe altele. Lista completă a expozanților poate fi găsită aici. Pentru a afla mai multe despre “Plecarea la studii în străinătate”, urmărește interviul live care va avea loc joi, 20 octombrie, orele 12-14 pe Wall-street.ro.

Pe lângă standurile universităților din străinătate care vin să aibă un contact direct cu potențialii aplicanți la programele pe care le prezintă, la RIUF se întâmplă multe alte activități. Participanții pot asista la seminarii și workshop-uri, pot vizita standurile interactive ale expozanților sau pot participa la tombola cu premii organizată în cadrul târgului.

Seminarii și workshop-uri

La târg vor fi susținute o serie de seminarii și prezentări pentru a descrie sistemele de învățământ străine sau pentru a ilustra oportunități existente pentru studenții care aleg să studieze în România. Astfel, participanții vor beneficia de informații despre organizarea studiilor superioare, oportunități pentru studenți și forme de finanțare în Franța, Marea Britanie, Germania, Suedia, Olanda, SUA și chiar China. Doritorii trebuie să se înscrie pe site-ul RIUF la secțiunea Prezentări. Înscrierile vor putea fi făcute începând din seara zilei de 17 octombrie, iar accesul la seminarii și workshopuri este gratuit pentru toți vizitatorii RIUF.

Spot Admission

Interviul optim durează 15 minute. La RIUF, candidații la Spot Admission pot afla pe loc dacă sunt admiși la un program de studiu în străinătate. Tot ce trebuie un doritor să faca este să descarce pachetele de aplicație pentru universitățile vizate de pe pagina Spot Admission, să redacteze aplicația și să o trimită la bucuresti.spot@edmundo.ro  sau cluj.spot@edmundo.ro, în funcție de ediția la care urmează să participe pentru Spot Admission.

Standuri interactive

Expozanții și-au propus să interacționeze și mai mult cu vizitatorii anul acesta la RIUF. Astfel, există o multitudine de standuri cu activități interactive sau oferte speciale pentru participanții la târg. Coca-Cola și Samsung vin să prezinte ofertele lor de carieră, Intact Media Academy îți prezintă cum arată un studio de televiziune, iar GRASP vin cu proiectul “Dear Romania”, o poveste în imagini despre proiecțiile și percepțiile oamenilor despre România. Vizitatorii pot beneficia și de oferte speciale de la cea mai mare librărie online, OKIAN sau pot vorbi cu absolvenți ai universităților de top din lume.

La RIUF sunt prezentate de asemenea și oportunități de finanțare a programelor de studii internaționale. Pregateste-ti vizita, vino la RIUF, adresează întrebările care te preocupă, află răspunsurile care te interesează și poți avea o multitudine de beneficii din participarea la târg.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter