Hot Now

RIUF, mai mult decât un târg de universități

18 10 2011, Portal HR , Comenteaza, 4.316 afisari

RIUF, Romanian International University Fair, cel mai mare târg de universități internaționale din România iși deschide porțile pentru vizitatori în acest week-end la București și marți, 25 octombrie la Cluj. Printre universitățile participante se numără: Princeton University, King’s College London, Coventry University, Tilburg University, Halmstad University, Central European University și multe altele. Lista completă a expozanților poate fi găsită aici. Pentru a afla mai multe despre “Plecarea la studii în străinătate”, urmărește interviul live care va avea loc joi, 20 octombrie, orele 12-14 pe Wall-street.ro.

Pe lângă standurile universităților din străinătate care vin să aibă un contact direct cu potențialii aplicanți la programele pe care le prezintă, la RIUF se întâmplă multe alte activități. Participanții pot asista la seminarii și workshop-uri, pot vizita standurile interactive ale expozanților sau pot participa la tombola cu premii organizată în cadrul târgului.

Seminarii și workshop-uri

La târg vor fi susținute o serie de seminarii și prezentări pentru a descrie sistemele de învățământ străine sau pentru a ilustra oportunități existente pentru studenții care aleg să studieze în România. Astfel, participanții vor beneficia de informații despre organizarea studiilor superioare, oportunități pentru studenți și forme de finanțare în Franța, Marea Britanie, Germania, Suedia, Olanda, SUA și chiar China. Doritorii trebuie să se înscrie pe site-ul RIUF la secțiunea Prezentări. Înscrierile vor putea fi făcute începând din seara zilei de 17 octombrie, iar accesul la seminarii și workshopuri este gratuit pentru toți vizitatorii RIUF.

Spot Admission

Interviul optim durează 15 minute. La RIUF, candidații la Spot Admission pot afla pe loc dacă sunt admiși la un program de studiu în străinătate. Tot ce trebuie un doritor să faca este să descarce pachetele de aplicație pentru universitățile vizate de pe pagina Spot Admission, să redacteze aplicația și să o trimită la bucuresti.spot@edmundo.ro  sau cluj.spot@edmundo.ro, în funcție de ediția la care urmează să participe pentru Spot Admission.

Standuri interactive

Expozanții și-au propus să interacționeze și mai mult cu vizitatorii anul acesta la RIUF. Astfel, există o multitudine de standuri cu activități interactive sau oferte speciale pentru participanții la târg. Coca-Cola și Samsung vin să prezinte ofertele lor de carieră, Intact Media Academy îți prezintă cum arată un studio de televiziune, iar GRASP vin cu proiectul “Dear Romania”, o poveste în imagini despre proiecțiile și percepțiile oamenilor despre România. Vizitatorii pot beneficia și de oferte speciale de la cea mai mare librărie online, OKIAN sau pot vorbi cu absolvenți ai universităților de top din lume.

La RIUF sunt prezentate de asemenea și oportunități de finanțare a programelor de studii internaționale. Pregateste-ti vizita, vino la RIUF, adresează întrebările care te preocupă, află răspunsurile care te interesează și poți avea o multitudine de beneficii din participarea la târg.

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter