Secțiune susținută de

RIUF – Romanian International University Fair: 17-18 martie 2018, București

Portal HR \ Evenimente \ RIUF – Romanian International University Fair: 17-18 martie 2018, București

În această primăvară, în perioada 17-18 martie, la București, are loc o nouă ediție RIUF-Romanian International University Fair. Cel mai mare târg de universități din Europa de Sud-Est aduce în același loc peste 100 de universități și instituții educaționale din 18 ţări, școli de limbi străine și ONG-uri studențești pentru a oferi vizitatorilor informații complete despre programele de studiu și oportunitățile pe care le pot accesa.

În plus, cei interesați de alternativele educaționale pot participa la cea de-a patra ediție RIUF YouForum, singura conferință dedicată 100% dezvoltării personale și orientării în carieră pentru elevi și studenți.

Universități din Italia, Grecia, Italia, Singapore, Suedia sau Norvegia pe 17-18 martie, la Sala Palatului

Cea de-a 22-a ediție RIUF aduce pentru vizitatori cel mai mare număr de țări reprezentate la un eveniment educațional din România. Pe 17-18 martie aceștia vor putea afla informații în premieră despre programe de studiu, taxe, burse sau oportunități de dezvoltare direct de la cele peste 100 de universități și instituții educaționale din 18 țări precum Italia, Germania, Grecia, Belgia, SUA, Elveția sau Franța. Cei interesați să studieze în țările nordice vor avea ocazia să afle detalii despre sistemul gratuit de educație din Danemarca, Norvegia și Suedia direct de la reprezentanții universităților prezente la RIUF. Marea Britanie și Olanda rămân în continuare în preferințele tinerilor români, aceștia având posibilitatea să interacționeze și în acest an cu reprezentanții universităților de top.

Programe de studiu de la nivel licență şi masterat din design, drept, business, marketing sau IT și oportunități de finanțare pentru acestea

Universitățile prezente la RIUF pun la dispoziția participanților peste 8 000 de programe de studiu de licență, masterat și doctorat din peste 15 domenii de activitate precum industrii creative, drept, business, medicină, IT sau științe sociale. În plus, cei prezenți la eveniment pot afla detalii despre sursele de finanțare și bursele pe care le pot obține ca studenți internaționali atât pentru programele de licență precum și cele de masterat.

O nouă ediție a conferinței RIUF YouForum

Pe parcursul celor două zile de eveniment, tinerii pot beneficia de consiliere gratuită și pot participa la cea de-a patra ediție a conferinței RIUF YouForum, unde vor avea la dispoziție sesiuni de discuții, ateliere practice și prezentări ale universităților din România și din străinătate. Mai mult, vor putea să se inspire din experiențele celor peste 45 de invitați din diferite domenii de activitate din România, printre care se numără și George Andreescu (Gojira), Adrian Titieni (actor), Bogdan Badea (eJOBS), Karin Budrugeac (Ideo Ideis), David Timiș (Google).

Înscrierile se pot face pe site-ul RIUF, cel mai mare târg de universități având loc pe 17-18 martie la Sala Palatului din București.

Ajuns la cea de-a 22-a ediție, RIUF mai are loc în această primăvară pe 20 martie la Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, pe 22 martie la Iași, la Palas Congress Hall și pe 24 martie la Brașov, la Brașov Business Park.

Data articol: februarie 21, 2018

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam