Secțiune susținută de

De la RIUF poți ajunge direct în Marea Britanie #RIUFtoCoventry

Portal HR \ Actual \ De la RIUF poți ajunge direct în Marea Britanie #RIUFtoCoventry

Ajuns la cea de-a 18-a ediție, RIUF-The Romanian International University Fair revine în această primăvară cu trei ediții în care își va surprinde vizitatorii cu activități noi și universități aflate în premieră în România. Cel mai mare eveniment educațional din sud-estul Europei va avea loc in București (18-20 martie), Cluj Napoca (22 martie) si Brașov (24 martie).

Peste 30 de universități din Marea Britanie vor fi prezente la RIUF în această primăvară

Peste 95 de expozanți din 15 țări sunt pregătiți să răspundă la întrebările legate de programele de studiu (licență, masterat, MBA, doctorat) din țară și din străinătate. La RIUF vor fi prezente nu mai puțin de 34 de universități din Marea Britanie precum: University of Sheffield, University of Surrey, Stanford University, Birmingham University. Printre universitățile care vor participa la târg se numără și Coventry University, care va premia vizitatorii RIUF cu o excursie de doua persoane în Coventry și Londra.

Conventry University este plasată pe locul 15 in topul celor mai bune universități din Marea Britanie actualizat de ziarul “The Guardian University Guide” din Marea Britanie. Datorită facilităților in-campus și off-campus universitatea a câștigat trei ani la rând (2014, 2015, 2016) titlul de “Modern University of the Year” acordat de Times Higher Education, iar în 2011 i-a fost acordat titlul de “Entrepreneurial University of the Year”. Coventry University dispune de trei campusuri în care poți găsi, așa cum arată statisticile, cei mai mulți români.

Caștigă o excursie de 4 zile la Coventry University și Londra pentru doua persoane!

Reprezentanții universității din Coventry au pregătit pentru tine un concurs în urma caruia poți caștiga o excursie de 4 zile, la Coventry University și Londra. Regulamentul concursului este simplu, oferind tuturor celor interesați șansa de a câștiga:

  • Te inscrii online și participi la una dintre edițiile RIUF din luna martie (București, Cluj Napoca si Brașov);
  • Postezi o poză pe Facebook cu tine și hash-tagul #RIUFtoCoventry până pe 24 martie.

Castigătorul va fi ales prin tragere la sorți și anunțat în data de 31 martie pe site-ul evenimentului și pe pagina de facebook RIUF.

Vino la RIUF să afli tot ce trebuie să știi legat de studiile în străinătate și să descoperi că este mult mai ușor decât crezi să studiezi unde vrei. Alege una dintre edițiile din luna martie, inregistrează-te pe www.riuf.ro, și vino în București la Sala Palatului în perioada 18-20 martie, in Cluj Napoca în data de 22 martie la Sala Polivalentă sau în Brașov la data de 24 martie la Hotel Aro Palace.

 

Data articol: martie 3, 2016

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam