Secțiune susținută de

S-a dat startul înscrierilor la evenimentele 11even Experiences din 2014

Portal HR \ Actual \ S-a dat startul înscrierilor la evenimentele 11even Experiences din 2014

După ce în primele ediţii ale evenimentelor 11even Experiences mii de participanţi din mai multe oraşe ale ţării s-au bucurat de prezenţa unor vorbitori de excepţie, anul acesta conceptul 11even revine cu poveşti şi experienţe de viaţă, povestite de 11 invitaţi în 11 minute fiecare, în 11 oraşe din ţară.

Dacă în 2011 invitaţii au acceptat provocarea de a vorbi fiecare în faţa unui auditoriu timp de 11 minute despre un eşec din viaţa lor, decizii luate şi schimbări, iar în 2012 temele centrale au fost bucuria şi curajul în viaţă, anul acesta fiecare eveniment 11even Experiences se va derula având ca punct central 2 teme: Humanizing work şi Bringing joy in life.

Evenimentele locale 11even Experiences din 2014 se vor desfăşura în perioada 7 – 30 mai după următoarea agendă:

7 mai – Bacău, 

9 mai – Suceava,

12 mai – Timişoara,

13 mai – Constanţa,

14 mai – Craiova,

15 mai – Ploieşti şi Cluj-Napoca,

16 mai – Sibiu,

21 mai – Braşov, 

22 mai – Bucureşti,

30 mai – Oradea.

Participarea la evenimentele 11even Experiences se face pe bază de bilet. Preţul acestora oscilează între 30 şi 100 de lei, în funcţie de oraş şi de tipul de pachet selectat. Biletele pot fi achiziţionate online de pe site-ul www.elevenevents.ro sau în anumite locaţii partener din fiecare oraş unde va avea loc un eveniment 11even. Informaţii suplimentare, poze şi înregistrări video de la evenimentele precedente regăsiţi si pe pagina de Facebook 11even events.

Până în 7 aprilie pentru oraşele Bacău, Suceava, Timişoara, Constanţa, Craiova, Ploieşti, Cluj-Napoca şi Sibiu, şi 15 aprilie pentru Braşov, Bucureşti şi Oradea, organizatorii au pregătit o ofertă Early Bird extraordinară, astfel că înregistrarea la evenimente se poate face cu un discount de 20%  faţă de preţul întreg la fiecare din categoriile premium, standard şi educativ.

11even Experiences este un concept marca Asociaţia 11even, susţinut la nivel naţional de DPD România. Ediţia din acest an beneficiază de sprijinul unor parteneri naţionali şi locali deosebiţi, care fac posibilă punerea în scenă a acestor evenimente în cele 11 oraşe din România.

Despre Asociaţia 11even

Suntem preocupaţi în a dezvolta activităţi prin care să încurajăm creşterea personală a membrilor comunităţilor în care acţionăm. Prin programele pe care le implementăm acţionăm în arii diverse: dezvoltare personală, leadership, sport, sănătate, cultură etc. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea unor comunităţi în care să creştem şi să ne bucurăm împreună.

Programele noastre principale sunt: Seria de evenimente 11even, Seria de evenimente Family Olympics, Creatori de viitor, Programul “O poză împlineşte vise”.

Toate programele Asociaţiei 11even sunt construite ca platforme de strângere de fonduri şi de susţinere a unor programe comunitare. Ne implicăm cu precădere în programe ce susţin educaţia, sănătatea sau sportul.

Mai multe informaţii despre programele 11even pot fi găsite pe www.11even.ro.

Data articol: martie 31, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam