Secțiune susținută de

Sănătatea şi echilibrul interior sub presiunea socio-profesională: 24 octombrie 2018, București

Portal HR \ Evenimente \ Sănătatea şi echilibrul interior sub presiunea socio-profesională: 24 octombrie 2018, București

Revista CARIERE adaugă la seria evenimentelor sale o nouă conferință, „Sănătatea şi echilibrul interior sub presiunea socio-profesională. Tabuul din spatele statului social„, care are loc pe 24 octombrie, la Hotel Internațional București. Dezbaterea este dedicată managerilor din companii, iar discuţiile vor avea ca temă sănătatea angajaților!

Stresul socio-profesional poate genera tulburări de sănătate. Cum ne protejăm angajații? Si cum ne protejăm noi, pe noi, dar și pe cei din jurul nostru, cum păstrăm un echilibru atât la serviciu, dar și acasă, pentru un stil de viață sănătos? Știm să ținem departe de viața noastră depresia, burnout-ul şi alte dezechilibre emoţionale și să rămânem în echilibrul generator al stării de bine?

Toate acestea, precum și multe alte aspecte legate de echilibrul nostru interior, ca profesionişti, vor fi discutate și analizate cu specialiștii prezenți la eveniment: medici, psihologi, avocați, lideri de opinie și, desigur, HR Manageri și General Manageri.

Evenimentul se adresează unei audiențe diverse, compuse din: top și middle manageri, factori de decizie din diverse companii, lideri de opinie, antreprenori, dar și oameni interesați de starea lor de bine și a echipelor în care lucrează.

Câteva dintre subiectele ce vor fi discutate:

  • Riscurile psiho-sociale și stresul la locul de muncă, printre cele mai mari provocări în materie de securitate și sănătate în muncă;
  • Managementul frustrărilor la locul de muncă – dublă perspectivă, angajat-angajator;
  • Impactul stresului la locul de muncă asupra organizațiilor și economiei acestora;
  • Responsabilitatea angajatorului față de angajați – măsurile ce trebuie luate pentru a preveni apariția sindromului de burnout într-o organizație;
  • Recuperarea în burnout. Anul sabatic sau reconversia profesională?

 

Printre speakeri se numără: Key Note Speaker Prof. Univ. Dr. Luiza Spiru, Fundația „Ana Aslan International”; Dr. Ioana Mîndruţă, Medic Primar Neurolog, Vicepreședintele Societății Române de Neurofiziologie Clinică Electrodiagnostică (ASNER); Anca Covaciu, Learning Architect, MMM CONSULTING INT’L Romania; Dr. Mircea Mârzan, Director Executiv, Fundația Internațională „Ana Aslan”; Dr. Răzvan Trașcu, Medic medicină de familie, specialist ecografie, expert medic, Departamentul Studii şi Strategii de Dezvoltare din Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti; Dana Bărăgan, Președinte Fondator, Asociația cultural-coreeană; Dr. Sabina Marcu, Director Medical, Boehringer Ingelheim și alții.

Moderatorul evenimentului: Daniela Palade Teodorescu, Redactor-Şef Revista CARIERE.

Data articol: octombrie 15, 2018

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam