Hot Now

SAP premiază cele mai creative și inovatoare abordări în Resurse Umane la HR Innovative Challenge 2017

27 04 2017, Portal HR , Comenteaza, 1.645 afisari

SAP anunță lansarea HR Innovation Challenge, o competiție inedită adresată specialiștilor în Resurse Umane (HR) care au dezvoltat și implementat abordări creative și inovatoare ce au avut un impact major în companiile lor. HR Innovation Challenge este susținut de SAP SuccessFactors, liderul aplicațiilor în cloud de Human Capital Management (HCM), soluție dedicată gestionării resurselor umane, core HR și HR analytics. Scopul acestui proiect este de a descoperi inovația și leadership-ul creativ în cele mai importante zone ale HR-ului, să sprijine oamenii talentați și să dezvolte în continuare domeniul Resurselor Umane.

Printre finaliștii ediției de anul trecut s-au numărat și 3 companii românești: Orange România, Urgent Cargus și KMG International (Rompetrol).

Suntem bucuroși să continuăm provocarea lansată anul trecut, care a adus experiență valoroasă și un impact real pentru participanți, în special pentru câștigător, Grundfos Ungaria. Deoarece transformarea digitală nu se referă doar la adoptarea tehnologiei, ci și la crearea unei culturi a inovației, noi, cei de la SAP, suntem mândri să sprijinim specialiștii și companiile care au o astfel de abordare și abia aștept aplicațiile din acest an” declară Damon O’Neill, Head of SAP SuccessFactors Business Development CEE.

De ce să te înscrii în competiția HR Innovative Challenge CEE 2017

Participanții care împărtășesc cele mai bune practici în materie de Resurse Umane, inițiative de impact asupra afacerii sau povești de transformare cu succes a modului de lucru până în data de 8 mai au șansa nu doar de a câștiga recunoaștere din partea colegilor din industrie din întreaga regiune, dar și oportunitatea de a participa la evenimentul SuccessConnect ce va avea loc la Londra în perioada 12 – 14 iunie, alături de o serie de experți și speciaști în domeniu HR din întreaga Europă. De asemenea, câștigătorul marelui premiu va beneficia de o sesiune de coaching cu Koen Gonnissen, fostul antrenor al jucătoarei de tenis Kim Clijsters și un executive coach și trainer recunoscut la nivel mondial – sesiunea se va organiza la sediul companiei și va participa întreagul departament de Resurse Umane al cărui proiect a fost desemnat câștigător.

Câștigătorul Marelui Premiu de anul trecut a fost Grundfos Ungaria, cel mai mare producător de pompe circulare la nivel mondial, iar proiectul condus de Csenge Gelbmann, and Development Manager a fost apreciat de juriu ca fiind cea mai inovatoarea abordare în domeniul Resurselor Umane.

Înscrierea și evaluarea proiectelor

În cadrul procesului de înscriere, aplicantul va putea selecta una dintre cele 4 categorii pentru proiectul său – transformare organizațională, dezvoltare personală și succesiune, procesul de formare profesioanală și recrutare. Proiectele înscrise vor fi examinate de un juriu format din experți precum Zdravka Demeter Bubalo, Group HR Vice President, MOL Hungary; Kathrin Haag, Head of HR SAP MEE; Tim Ringo, Regional Vice President, SAP SuccessFactors VAT, EMEA and MEE; Marta Szlachcic, HR Director, PGE Polska Grupa Energetyczna; and Simona Popovici, Group HR Director, KMG International. În evaluarea inițiativelor, juriul se va concentra în special pe inovație și creativitate în abordările de HR, dovada impactului pozitiv asupra businessului pe care le-au avut inițiativa sau procesul înscrise în competiție și dificultatea și importanța situației adresate.

Participanții pot trimite aplicațiile online până la data de 8 mai 2017. Câștigătorul Marelui Premiu al competiției HR Innovation Challenge va fi anunțat în cadrul evenimentului SuccessConnect Londra, ce va avea loc în perioada 12 – 14 iunie 2017.

Save

Save

Save

Save

Adauga comentariu

Cele mai noi

În acest an, training session-urile se axează atât pe dezvoltarea personală, cât și pe cea profesională. Deoarece adaptabilitatea reprezintă una dintre cele mai importante și căutate abilități soft, anul acesta ne-am adaptat și noi! Evenimentul se va desfășura în mediul online astfel ești la un click distantă de o saptamână gratuita în care vei avea […]

Detalii

Legislația privind prevenirea și sancționarea discriminărilor și cea privind egalitatea de șanse și de tratament între femei și bărbați au fost modificate de un act normativ ce se aplică de luni. Astfel, de-acum e considerată formă de discriminare și hărțuirea morală la locul de muncă, salariații hărțuiți putând fi despăgubiți, în urma deciziei unei instanțe […]

Detalii

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter