Hot Now

Săptămâna aceasta, specialiștii și managerii HR se întâlnesc la Iași

20 10 2014, Portal HR , Comenteaza, 2.250 afisari

Timp de două zile, pe 23 și 24 octombrie 2014, peste 120 de specialiști HR și manageri se vor întâlni la HR Summit Iași pentru a pune în discuție cele mai noi tendințe din HR și pentru a găsi soluții la problemele cu care se confruntă în activitatea de zi cu zi.

HR Summit, cel mai important eveniment regional dedicat managerilor și specialiștilor de resurse umane, aduce anul acesta în Iași 14 speakeri cu o experiență de peste 15 ani în industria HR&management care, timp de două zile, vor pune la dispoziția participanților studii de caz, exemple concrete și soluții practice cu ajutorul cărora aceștia își vor putea îmbunătăți activitatea profesională.

Antoneta Galeș- Co-Fondator Sonas- va discuta alături de participanții acestei ediții despre lungul drum pe care trebuie să îl parcurgă un specialist de resurse umane pentru a deveni un adevarat strateg. Aceasta consideră că ”pentru un strateg în HR, competența se află la intersecția a trei cercuri: cunoștințele care fac din acesta un expert, abilitățile care îl tranformă în agent al schimbării și atitudinea de lider care înseamnă curaj, încredere, onestitate și discenamant. Este important să cunoaștem contextul macro- și microeconomic, piața concurențială, tendințele și potențialul din domeniul în care activează compania pentru care lucrăm. Toate acestea ne permit să integrăm strategia de business în strategia de dezvoltare a oamenilor din organizație și să participăm activ la schimbare.”

Iulian Padurariu- Managing Partner The Marks va susține un workshop despre gamification în procesele de HR. Participanții vor afla cum trebuie implementat acest concept pentru a conduce la engagement și fidelizare cu rate de succes cu până la 100% mai mari decât prin alte metode.

Cristian Mihai- Head of Psychology Department, HART Consulting va vorbi despre Self-awareness & leadership development și despre cum trebuie folosită această abilitate pentru a forma liderii dintr-o organizație.

HR Summit Iași cuprinde și în acest an o zonă expozițională, deschisă publicului larg, în care furnizorii de servicii din domeniul resurselor umane își vor expune portofoliile de produse și oferte, facilitând interacțiunea firmelor de recrutare, HR, traning&coaching cu managerii și specialiștii din domeniu.

La această ediție în zona expozițională participanții vor găsi companii precum : Mindit, Signal Iduna, Romanian Software și UCMS.

Mai ai la dispoziție câteva zile în care te poți înscrie la cel mai important eveniment regional dedicat managerilor și specialiștilor de HR, așa că profită de timpul rămas !

Mai multe informații despre înscrieri și agenda evenimentului găsești pe www.iasi.hrsummit.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter