Secțiune susținută de

Săptămâna coaching-ului

Portal HR \ Evenimente \ Săptămâna coaching-ului

Business-Edu organizează în perioada 6 – 11 februarie 2012 Săptămâna Coaching, la Van Gogh Grand Cafe, Str. Smardan nr 9 (vis-a-vis de BNR).

Prima saptamana din februarie este dedicată promovării coachingului. Evenimentul a fost inițiat în 1995 de către ICF. Din 2011, Business-Edu se alătură acestei inițiative de a promova această frumoasă metodă de explorare și dezvoltare personală.

Evenimentul este organizat în fiecare seara din săptămănă și sămbătă dimineața și organizatorii își doresc să ofere unui public cât mai larg acces la a cunoaște și a gusta ce este coachingul.

Sub deviza Celebrate Your Life through Coaching! participanții vor beneficia de  o experiență unică și un timp de calitate.

Pentru că în coaching nu este vorba de a înțelege, ci de a practica.

Pentru că în coaching nu practici ceva exterior ție, ci chiar ceea ce ești.

Pentru că în coaching ceea ce ești devine ceea e vrei să fii.

Saptamana coachingului este organizata cu suportul comunitatii de coaching reprezentata prin: Adina Borta, Alis Anagnostakis, Andreea Elefteriu, Anne Plesuvescu, Bruno Medicina, Carmen Todor, Casandra Bischoff, Cristina Mihai, Dana Burghel, Dana Costea, George Mateescu, Maria Cusuta, Maria Oltean,  Magda Blidarus, Magda Bunea, Mara Manea, Mihaela Feodorof, Mihaela Reese, Mihai Popa Radu, Mihai Stanescu, Petra Mueller Demary, Romeo Cretu și Viorel Micu.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat pe www.business-edu.ro/saptamanacoachingului.

Data articol: februarie 10, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam