Secțiune susținută de

Săptămâna viitoare începe HR Summit Iași

Portal HR \ Actual \ Săptămâna viitoare începe HR Summit Iași

HR Summit este despre oameni. Este despre oameni care muncesc cu scopul de a-și pune în practică roadele pasiunii lor profesionale, iar prin devotament față de ceea ce fac, dar și față de cei pentru care fac, devin super eroi.

Cu doar o săptămână până la conferință, HR Summit este pregătit pentru a oferi comunității sale conținut de primă calitate și workshopuri interactive cu și despre bune practici.

Employee engagement – element esențial în bunul mers al managementului resurselor umane

Mediul de business în care organizațiile își desfășoară activitatea este complex, competitiv și extrem de volatil (VUCA). Astfel, ofertele de angajare existente pe piață sunt din ce în ce mai numeroase și sunt pe cât de diverse, pe atât de creative și atractive. Cum procedăm pentru a reține performerii de top în companie?

Despre employee engagement adaptat la un mediu de tip VUCA ne vorbește Alexandra Pegg, keynote speaker al Conferinței HR Summit și Lead Engagement Cosultant, Tap’d Solutions Ltd [UK]. În plus, Ileana Alexandru, HR Director Mega Image, prezintă la HR Summit Iași un studiul de caz realizat intern despre metode de creștere a angajamentului angajaților.

Impactul mobilității globale asupra obligațiilor fiscale în cazul detașărilor

Sectorul mobilității globale are un impact din ce în ce mai pregnant asupra legislației fiscale naționale și internaționale, iar acest lucru se observă și în ultimele schimbări ale Codului de procedură fiscală – introducerea sancțiunilor contravenționale pentru nedepunerea dosarelor fiscale privind rezidența fiscală la plecarea/sosirea din/în România pentru o perioada de peste 183 de zile.

Astfel, este oportun să discutăm despre obligațiile de natură fiscală ale romanilor detașați care părăsesc România, deoarece, de obicei, companiile care detașează români în străinatăte se concentrează doar pe informările menționate în legislația muncii și nu își informează angajații despre obligațiile fiscale din România sau din țara gazdă.

Despre provocările și abordările mobilității forței de muncă și a detașărilor internaționale, discută la HR Summit Summit Iași Elena Antoneac, Manager Operațiuni, GMS-T Nestlers Group.

Data articol: septembrie 27, 2017

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam