Hot Now

School for Startups

06 09 2011, Portal HR , Comenteaza, 4.015 afisari

School for Startups s-a născut în anul 2008, la inițiativa lui Doug Richard, cunoscut ca „antreprenor în serie” și angel investor. S4S este liderul furnizorilor britanici de training în domeniul afacerilor pentru antreprenori.

School for Startups a instruit cu succes peste zece mii de întreprinzatori și proprietari de întreprinderi mici din Marea Britanie prin programul unic de cursuri tip face-to-face și transmisiuni web in direct.

Din februarie 2011, School for Startups desfășoară și în Romania un nou program de educație antreprenorială, împreună cu Fundația Post-Privatizare. School for Startups presupune un an de instruire, consiliere și îndrumare a tinerilor antreprenori din întreaga țară.

Printr-o serie de opt evenimente cu participare directă și cu un grad înalt de interactivitate, se desfășoară un program de instruire intensă pentru 200 de antreprenori pe tot parcursul anului la București și la Cluj, învățându-i pas cu pas cum să-și construiască propria afacere de succes.

CALENDAR

Pe tot parcursul anului 2011 există opt evenimente a câte doua zile, dintre care patru se desfășoară la București și patru la Cluj. Pe parcursul acestor evenimente, candidații acceptați în program beneficiază de training intensiv și interactiv și de consiliere din partea lui Doug Richard, Marius Ghenea și a unui grup de experți internaționali.

În plus, School for Startups găzduiește două evenimente de instruire antreprenorială universitară cu durata de 1 zi adresate studenților care își doresc o afacere a lor. Evenimentele pentru studenți poartă denumirea de StartupFest.

Cei 200 de cursanti iau parte la șapte sesiuni de instruire online transmise în direct prin intermediul tehnologiei WaveCastPro. În cadrul acestora, Doug și alți experți din întreaga lume oferă în mod direct sprijin și consiliere permanentă întreprinzătorilor pe parcursul întregului an.

Mai multe informații despre School for Startups puteți găsi aici.

Citește pe PortalHR în următoarele zile un interviu cu Marius Ghenea despre starea antreprenoriatului la noi și despre unicitatea proiectului School for Startups.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Tehnologiile sigure de colaborare care ajută oamenii să lucreze de oriunde reprezintă o preocupare majoră pentru orice CIO, punând presiune pe echipele IT nevoite să asigure suport atât pentru angajații care lucrează de la distanță, cât și pentru planificarea revenirii la birou. Cisco (NASDAQ: CSCO) anunță câteva îmbunătățiri cheie aduse soluției Webex, pentru a răspunde […]

Detalii

În perioada 24-25 iunie 2020, BusinessMark a organizat cel de-al 30-lea eveniment de HR. Ediția de anul acesta a marcat și o premieră, „Tomorrow@Work” fiind prima conferință din această serie care s-a desfășurat exclusiv în mediul online. Pe parcursul celor două zile, specialiști români și internaționali au analizat și dezbătut trei factori cu rol determinant […]

Detalii

MyDesks.ro vine în ajutorul freelancerilor și antreprenorilor din România și lansează MyDesks Work, o platformă de job-uri și proiecte punctuale pentru cei care aleg să lucreze de la distanță. Ideea platformei a apărut în plină pandemie, când interesul pentru proiecte remote și freelancing a crescut în România cu peste 40%, conform Google Trends. Cu această […]

Detalii

Piața muncii se află într-o continuă dezvoltare ceea ce face ca o mare parte dintre angajatori să caute constant noi talente în cadrul companiilor. Pentru a se integra în piața muncii studenții au nevoie de o dezvoltare majoră atât a competențelor hard, precum și a celor soft: comunicare, lucrul în echipă, creativitate sau responsabilitate. „Profesorii […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter