Secțiune susținută de

Școală de vară gratuită pentru tinerii pasionaţi de HR

Portal HR \ Actual \ Școală de vară gratuită pentru tinerii pasionaţi de HR

HR Club (Asociaţia Profesioniştilor în Resurse Umane din România) oferă tinerilor pasionaţi de domeniu, posibilitatea de a participa gratuit la şcoala de vară de resurse umane HR Club Next Generation, ediţia a IX-a. HR Club investeşte în pregătirea şi instruirea viitoarei generaţii de profesionişti în resurse umane, misiunea Asociaţiei fiind dezvoltarea profesională a întregii comunităţi de resurse umane din România.

Astfel, HR Club invită studenţii în an terminal şi masteranzii care doresc să urmeze o carieră în resurse umane să se înscrie la şcoala de vară HR Club Next Generation 2015, program gratuit pentru 16 tineri selectați în urma unui proces în două etape. Prima etapă constă în evaluarea CV-urilor şi a eseurilor transmise pe tema „În contextul economic actual, care crezi că sunt principalele 3 iniţiative/acţiuni care contribuie la menţinerea angajamentului şi loialităţii angajaţilor?”, iar a doua etapă este cea de intervievare a candidaţilor selectaţi în urma primei etape de selecţie. Termenul limită de înscriere este 31 mai 2015. Detalii despre procesul de aplicare sunt disponibile pe website-ul Școlii de vară HR Club Next Generation 2015.

Ajuns la cea de a IX-a ediţie, proiectul constituie platforma de formare şi lansare a noilor vârfuri de generaţie din domeniul resurselor umane. În timpul celor două săptămâni de cursuri ce se vor desfăşura în perioada 6-17 iulie, timp de 8 ore pe zi, tinerii pasionaţi şi proactivi vor participa la seminarii şi traininguri susţinute de profesionişti de renume din domeniul resurselor umane, vor avea sesiuni de lucru în echipă şi vor face vizite de companii, familiarizându-se astfel cu domeniul resurselor umane şi cu reala complexitate a acestuia.

În decursul celor 8 ediţii anterioare, peste 150 de studenţi au avut ocazia să se întalnească cu mai bine de 130 de tutori cu o impresionantă experienţă în domeniul resurselor umane, membri HR Club – consultanţi, traineri şi practicieni din marile companii româneşti şi multinaţionale.

Aproximativ 60% dintre alumni şcolii de vară lucrează deja în resurse umane în România sau în afara ţării. Alţi 20% dintre aceştia îşi continuă studiile în domeniu sau activează în ONG-uri. De asemenea, o parte dintre studenţi au primit oferte de angajare sau stagii de practică în domeniul resurselor umane chiar de la tutorii şcolii de vară.

Pentru mai multe informaţii referitoare la procesul de aplicare puteti vizita website-ul proiectului HR Club Next Generation, editia a IX-a şi pagina de Facebook: HR Club Next Generation, sau puteti scrie direct la adresa roxana.mares@hr-club.ro.

Data articol: mai 21, 2015

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam