Secțiune susținută de

Scrie despre tine

Portal HR \ Actual \ Scrie despre tine

Între 14 și 25 mai au loc noi înscrieri pentru următoarele grupe Scrie despre tine. Primul modul durează o luna, iar programul pentru lunile iunie, iulie și august se va stabili în cadrul acestor înscrieri.

Scrie despre tine este un atelier de dramaturgie și dezvoltare personală în care poți să lucrezi cu actori și regizori profesioniști exerciții creative de actorie și dramaturgie bazate pe povești și experiențe personale. Trainerii au dezvoltat o metodă bazată pe interviuri, exerciții de observație, de actorie și de scris care te va ajuta să îți povestești mai bine universul și povestindu-l să îl și înțelegi. Primul modul durează o lună. Află mai multe despre acest proiect și inițiatorii lui aici.

Acest atelier e o aventura pentru oricine vrea să iasă din zona obișnuită de confort, să creeze într-un cadru sigur și să își descopere capacitatea de a povesti și asculta dincolo de tiparele și prejudecățile obișnuite. Fiecare poveste este interesantă și valabilă. Fiecare poveste poate deveni o piesă de teatru. Pentru că se întâmplă. Experimentați direct relația cu publicul, într-un cadru în care și publicul își spune poveștile. Un schimb direct și sănătos între cel care scrie și ascultătorii lui.

Vezi mai multe detalii despre primele texte produse în cadrul acestui atelier aici.

”Fiecare va fi pus față în față cu propriile mecanisme de limbaj, de apărare și de povestire. Este un fel de primă oglindă și prin ea veți începe să vă studiați și să vă înțelegeți mai bine reacțiile, tiparele de limbaj, felul de a povesti și de a reacționa. Prin exercițiile propuse în primul modul încercăm să dezvoltăm simțul observației și al povestirii unui eveniment, deprinderea de a empatiza cu personajele despre care scrii și de a le investiga universul. Fiind vorba de un limbaj mai specializat care vizează teatrul, vom face și câteva exerciții foarte simple de actorie.” (Vera Ion și Sorin Poama, traineri )

Înscrie-te aici.

Data articol: mai 21, 2012

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam