Secțiune susținută de

Scrie pe blog ca sa castigi o excursie (ultima saptamana)

Portal HR \ Evenimente \ Scrie pe blog ca sa castigi o excursie (ultima saptamana)

Daca ai blog si te incanta ideea de a castiga o excursie scriind, te provocam sa participi la un concurs. Intre 19 iulie si 18 august (atentie, s-a modificat data limita!), Revista Flacara impreuna cu Pranzul din Caserola si PortalHR iti ofera cate o tema saptamanala despre care poti alege sa scrii pe blog pentru a participa la tragerea finala la sorti care va desemna castigatorul.

Premiul este o excursie in Malta de 2 persoane in perioada 15 – 22 septembrie si este oferit de Revista Flacara si Malta Travel.

Temele pentru aceasta saptamana (a patra si ultima) sunt:

PortalHR te intreaba Ce este si cum se construieste brandul personal? Bloggerii ar trebui sa raspunda dintr-o suflare, ca doar subiectul le este familiar. Daca totusi nu stiti raspunsul, il gasiti in sectiunea Idei Pentru Cariera catre care am vrea sa incluzi si un link in articolul tau.

Flacara vrea sa stie prima/cea mai interesanta experienta a ta la mare. Fie la noi, fie in strainatate. Vrem sa ne povestesti pe blogul tau si sa incluzi in articol un link catre articolul: Malta tara legendelor.

Pranzuldincaserola iti cere sa scrii pe blogul tau despre cea mai buna mancare/reteta/specialitate gustata de tine… cu lux de amanunte, ca vrem si noi sa poftim. Include si un link catre Pranzuldincaserola.

Nu uita!

Inscrierea se face pana la data de 18 august (s-a schimbat data limita!) trimitand un email la adresa concurs@revistaflacara.ro cu linkul sau linkurile catre articolelede pe blogul tau cu comentarii pe temele date. Cu cat comentezi mai multe teme, cu atat ai mai multe sanse sa castigi.

Afla mai multe despre regulamentul concursului aici.

Taguri:
Data articol: august 16, 2011

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam