Hot Now

Scrie pe blog ca sa castigi o excursie (ultima saptamana)

16 08 2011, Portal HR , Comenteaza, 4.952 afisari

Daca ai blog si te incanta ideea de a castiga o excursie scriind, te provocam sa participi la un concurs. Intre 19 iulie si 18 august (atentie, s-a modificat data limita!), Revista Flacara impreuna cu Pranzul din Caserola si PortalHR iti ofera cate o tema saptamanala despre care poti alege sa scrii pe blog pentru a participa la tragerea finala la sorti care va desemna castigatorul.

Premiul este o excursie in Malta de 2 persoane in perioada 15 – 22 septembrie si este oferit de Revista Flacara si Malta Travel.

Temele pentru aceasta saptamana (a patra si ultima) sunt:

PortalHR te intreaba Ce este si cum se construieste brandul personal? Bloggerii ar trebui sa raspunda dintr-o suflare, ca doar subiectul le este familiar. Daca totusi nu stiti raspunsul, il gasiti in sectiunea Idei Pentru Cariera catre care am vrea sa incluzi si un link in articolul tau.

Flacara vrea sa stie prima/cea mai interesanta experienta a ta la mare. Fie la noi, fie in strainatate. Vrem sa ne povestesti pe blogul tau si sa incluzi in articol un link catre articolul: Malta tara legendelor.

Pranzuldincaserola iti cere sa scrii pe blogul tau despre cea mai buna mancare/reteta/specialitate gustata de tine… cu lux de amanunte, ca vrem si noi sa poftim. Include si un link catre Pranzuldincaserola.

Nu uita!

Inscrierea se face pana la data de 18 august (s-a schimbat data limita!) trimitand un email la adresa concurs@revistaflacara.ro cu linkul sau linkurile catre articolelede pe blogul tau cu comentarii pe temele date. Cu cat comentezi mai multe teme, cu atat ai mai multe sanse sa castigi.

Afla mai multe despre regulamentul concursului aici.

Taguri:

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter