Secțiune susținută de

Se apropie seria evenimentelor 11even Experiences

Portal HR \ Actual \ Se apropie seria evenimentelor 11even Experiences

Evenimentele locale 11even Experiences 2014 se vor desfăşura în perioada 7 – 30 mai având ca punct central 2 teme: Humanizing work şi Bringing joy in life. Cele 11 evenimente vor avea loc după următoarea agendă: 7 mai – Bacău, 9 mai – Suceava, 12 mai – Timișoara, 13 mai – Constanța, 14 mai – Craiova, 15 mai – Ploiești și Cluj-Napoca, 16 mai – Sibiu, 22 mai – București, 29 mai – Brașov şi 30 mai – Oradea.

În cadrul secțiunii Humanizing Work, am invitat atât traineri deosebiți cât și antreprenori și manageri din domenii variate care vor transpune propria experiență referitoare la ce înseamnă un loc de muncă „umanizat”. În cadrul secțiunii Bringing joy in life, invitații ne vor povesti despre cât de importantă a fost și este în continuare viziunea în viața lor, precum şi echilibrul sau grupul de oameni cu care te înconjori în această călătorie.

„Suntem entuziasmaţi că putem aduce din nou bucurie, curaj, speranță și idei frumoase celor care vor participa şi anul acesta la 11even Experiences. Invitați cu povești de excepţie, multe surpize în fiecare oraș și aplauze la scenă deschisă – sperăm să fie ingredientele definitorii pentru evenimentele din acest an, de care se ocupă o echipă extraordinară de coordonatori locali” – Ovidiu Neamțu, fondator al Asociației 11even.

11even Experiences este un program susținut anul acesta, la nivel naţional, de DPD România și Fundația Post-Privatizare. Ne bucurăm de susţinere din partea acestora, însă şi de speakerii aleşi să reprezinte cei doi sponsori: Alin Gherman, director comercial DPD România, Lucian Aldescu, CEO al aceleiaşi companii şi Peter Barta, CEO Fundaţia Post-Privatizare vor fi alături de 11even.

Aflată pentru a doua oară ca speaker la evenimentul din Braşov, Mihaela Tatu ne va împărtăşi anul acesta experienţa sa de viaţă şi încrederea pe care o are în tânăra generaţie, în cele 11 minute ale discursului său, intitulat “Eşti ceea ce alegi să fii!”.

Leonard Doroftei este renumit pentru titlul de Campion Mondial la Box, versiunea WBA, în prezent fiind preşedintele Federaţiei Române de Box şi proprietarul Doroftei Pub din Ploieşti, însă o mare parte din timpul său este dedicată şi implicării în mai multe cauze sociale şi comunitare. Fanii acestuia, şi nu doar ei, vor avea ocazia să-i asculte discursul la evenimentul 11even Experiences din Ploieşti.

Teatrul Naţional “Radu Stanca” şi Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu sunt două proiecte de suflet şi două vise împlinite pentru Constantin Chiriac, Ambasadorul Onorific al Turismului românesc. Avem onoarea de a-l avea pe unul dintre cei mai buni manageri de teatru din Europa alături de noi, la evenimentul 11even Experiences din Sibiu.

Ediţia din acest an beneficiază de prezența a câte 11 oameni cu experiențe de viață deosebite, care vor fi împărtășite pentru publicul prezent la cele 11 evenimente din cele 11 oraşe propuse.

Participarea la evenimentele 11even Experiences se face pe bază de bilet. Prețul acestora oscilează între 30 și 100 de lei, în funcție de oraș și de tipul de pachet selectat (educativ, standard sau premium). Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul www.elevenevents.ro sau în anumite locaţii partener din fiecare oraș unde va avea loc un eveniment 11even Experiences. Informații suplimentare, poze și înregistrări video ale ediţiilor precedente regăsiți și pe pagina de Facebook 11even events

Data articol: aprilie 25, 2014

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam