Secțiune susținută de

Sibiul, punct de întâlnire pentru leadership în HR

Portal HR \ Evenimente \ Sibiul, punct de întâlnire pentru leadership în HR

Europa de Est – cea mai mare proporție a femeilor în leadership

Leadership-ul este în continuă creștere în companii, atât în rândul femeilor, cât și în rândul bărbaților. În Europa de Est este raportată cea mai mare proporție a femeilor în leadership 35 % și doar în 16 % dintre companii nu fac parte din management-ul lor persoane de sex feminin, potrivit Forbes.com.

Despre leadership – modalitate de a crește oameni pentru a obține cele mai bune rezultate de business?

Mădălina Bălan, Managing Partner HART Consulting, vorbește Despre leadership. Pericolul accentuării punctelor forte și engagement în rândul HR-ilor la întâlnirea informală HR Breakfast, dedicată departamentului de Resurse Umane din Sibiu.

Pericolul accentuării punctelor forte există atât prin prisma personalității leaderilor, cât și prin prisma dialogului existent între management și echipă. Cât de activă este echipa, rolul fiecărui angajat sau implicarea în rândul companiei reprezintă doar câteva dintre aspectele ce vor fi discutate în cadrul întâlnirii informale HR Breakfast, eveniment organizat de Libero Events.

Mădălina Bălan este Managing Partner la HART Consulting, companie care ajută organizațiile să prezică performanța, să crească productivitatea și performanța leadership-ului, să scadă fluctuația de personal și să îmbunătățească gradul de satisfacție și angajament.

Înscrierile pentru HR Breakfast Sibiu au loc pe site-ul oficial www.hrsummit.ro/hr-breakfast/

Despre HR Breakfast

HR Breakfast este evenimentul conex Conferinței de Resurse Umane HR Summit ce are loc în Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. HR Breakfast a apărut din necesitatea de a consolida comunitatea specialiștilor și managerilor de resurse umane.

Această întâlnire este structurată ca o întâlnire informală și interactivă, cu locuri limitate, în cadrul căreia se pun în discuție subiecte și studii de caz din domeniu.

HR Breakfast este organizat de agenția B2B și B2C Libero Events.

Locație Sibiu, Cafenea: str. PURO wine & coffee, 29 Iunie, ora 9:00.

Save

Data articol: iunie 22, 2016

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam