Secțiune susținută de

SII România are un nou director general

Portal HR \ On the move \ SII România are un nou director general
SII România

SII România, companie multinațională specializată în servicii software și consultanță în tehnologie, anunță numirea unui nou director general – Iulia Surugiu, cu expertiză în zona de business operations și management, respectiv o experiență de peste un deceniu în cadrul companiei. Aceasta preia funcția de la Manel Ballesteros, care a condus filiala locală timp de 15 ani.  

„Preiau acest nou rol în cadrul companiei cu entuziasm și deplină responsabilitate. Îmi exprim recunoștința față de echipa SII România pentru contribuția remarcabilă la performanța noastră și îmi propun să duc mai departe aceste realizări într-un nou context de afaceri și tehnologic. Împreună facem pași siguri către o nouă etapă în dezvoltarea companiei, continuând să inovăm în cel mai favorabil moment, să ne extindem operațiunile și să investim tot mai mult în dezvoltarea unor zone de expertiză specifice.  Focusul nostru principal rămâne excelența în servicii de inginerie software și consultanță în tehnologie”, a declarat Iulia Surugiu.

Iulia Surugiu a contribuit decisiv la dezvoltarea companiei SII România, exercitând un rol cheie și având, de-a lungul celor 10 ani, atribuții din sfera operațională, strategică și de dezvoltare a afacerii, cea mai recentă funcție fiind Director Operațional. Sub conducerea sa, SII România continuă să ofere servicii de inginerie software și consultanță în tehnologie la cel mai înalt nivel, să mențină în centrul stategiei nevoile și satisfacția clienților și, totodată, să consolideze valorile organizaționale, cu focus pe dezvoltarea profesională a membrilor echipei.

Anterior SII România, Iulia Surugiu a activat timp de peste șase ani în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de produse software din România, în funcții de management și consultanță tehnică. În ceea ce privește parcursul universitar, aceasta a absolvit ca șefă de promoție Facultatea de Cibernetică în cadrul Academiei de Studii Economice din București, unde a încheiat cu succes și un program de doctorat în Informatică Economică, pe aceeași specializare.

„Vizăm o dezvoltare organică și sustenabilă a SII România și vom continua să investim în elementele cheie, cu impact direct asupra performanțelor noastre, venind în orice moment în sprijinul clienților, al partenerilor și al colaboratorilor noștri, în acord cu obiectivele de dezvoltare și performanță asumate împreună, pe termen scurt, mediu și lung. În același timp, îmi reafirm încrederea în competența, dedicarea și pasiunea pentru tehnologie a echipelor noastre, ceea ce ne poziționează alături de cele mai puternice companii IT din România.”

Data articol: martie 22, 2024
Jurnalistă cu peste 12 ani de presă, în continuă căutare de povești și oameni care schimbă lumea prin educație și inovație, pasionată de istorie gastronomică și cultură.

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam