Hot Now

Sisteme de valori și impactul lor în relația coach – client

12 03 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.096 afisari

La început de primăvară, în cadrul evenimentului lunii martie (joi, 14 martie, începând cu ora 18:30) al Coaching Support Group București, ne-am propus să dezvăluim mistere. Și ce poate fi mai misterios decât să facem inventarul propriului nostru sistem de valori?

Coaching-ul este și el un mister…știm asta pentru că ne-am convins că dincolo de metode, procese, obiective și alte asemenea, „chimia” dintre coach și client este ingredientul obligatoriu pentru succesul (real, pe termen lung) al relației de coaching. 

În încercarea de a afla totuși de ce unii coach-i par a avea o „chimie” mai bună cu un număr mare de oameni, iar alții nu, vă propunem o discuție pornind de la sistemele de valori personale ale coach-ului, în relație (evident!) cu cel al clienților.

Vom explora cu nerăbdare această perspectivă împreună cu invitata lunii martie – Cristina Mihai.

Cu o vechime de aproape patru ani în România, grupul lunar de coaching din București este inițiativa școlii de coaching Noble Manhattan. Grupul se adresează practicanților de coaching: persoane care urmează o formare în coaching sau au finalizat deja o școală de coaching, dar și celor care vor să afle mai multe despre coaching sau vor să beneficieze de o ședință de coaching gratuită.

 Programul evenimentului este:

 18:30-18:45: Înregistrarea participanților în cadrul evenimentului

 18:45-19:00: Introducere invitat și prezentarea grupului de suport

 19:00-20:00: Sesiune de discuții, invitată Cristina Mihai

 20:00-21:00: Activități desfășurate în paralel: Sesiuni de coaching gratuite oferite invitaților/Grup de Master Mind.

 Înregistrarea se face doar pe bază de înscriere prin formularul de participare, și implică un cost de 20 RON! Numărul de locuri este limitat.

 Adresa: Str. Dumitru Cariagdi, nr. 7, parter, București ( 5 minute de la metrou Piață Muncii, pe Calea Călărașilor, vis-a-vis de Mega Image).  

Adauga comentariu

Cele mai noi

În perioada 2-6 martie, Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) pregătește cea de-a IX-a ediție a proiectului Spring IT. SiSC este cea mai veche organizație studențească din Academia de Studii Economice din București, care a realizat peste 200 de proiecte, desfășurate cu succes, în decursul a 23 de ani de […]

Detalii

Catalyst Solutions anunță organizarea celui mai mare târg de joburi din România, Angajatori de TOP dedicat tuturor candidaților, indiferent de nivelul de experiență. Eveniment de carieră consacrat în București și Timișoara, Angajatori de TOP se extinde în Constanța, Ploiești, Pitești, Craiova și oferă oportunități de carieră pentru candidații cu studii superioare și medii care sunt […]

Detalii

–   Prima platformă de wellbeing ce reunește peste 100 de programe dedicate sănătății fizice și psiho-emoționale a angajaților și familiilor acestora; –   Segmentarea în premieră a programelor pe cele două categorii de generații care constituie mai mult de 75% din forța de muncă: Generația X și Millennials; –   Programele sunt accesibile în 40% în formatul atelierelor experiențiale și […]

Detalii

Este un drept al angajatorilor să le stabilească angajaților lor obiective de performanță profesională, dar este o obligație a acestora față de angajați, începând de la momentul angajării, să le arate care sunt criteriile de evaluare profesională și care e procedura. Printre elementele obligatorii ale regulamentului intern regăsim, de altfel, criteriile și procedura de evaluare […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter