Hot Now

Sisteme de valori și impactul lor în relația coach – client

12 03 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.113 afisari

La început de primăvară, în cadrul evenimentului lunii martie (joi, 14 martie, începând cu ora 18:30) al Coaching Support Group București, ne-am propus să dezvăluim mistere. Și ce poate fi mai misterios decât să facem inventarul propriului nostru sistem de valori?

Coaching-ul este și el un mister…știm asta pentru că ne-am convins că dincolo de metode, procese, obiective și alte asemenea, „chimia” dintre coach și client este ingredientul obligatoriu pentru succesul (real, pe termen lung) al relației de coaching. 

În încercarea de a afla totuși de ce unii coach-i par a avea o „chimie” mai bună cu un număr mare de oameni, iar alții nu, vă propunem o discuție pornind de la sistemele de valori personale ale coach-ului, în relație (evident!) cu cel al clienților.

Vom explora cu nerăbdare această perspectivă împreună cu invitata lunii martie – Cristina Mihai.

Cu o vechime de aproape patru ani în România, grupul lunar de coaching din București este inițiativa școlii de coaching Noble Manhattan. Grupul se adresează practicanților de coaching: persoane care urmează o formare în coaching sau au finalizat deja o școală de coaching, dar și celor care vor să afle mai multe despre coaching sau vor să beneficieze de o ședință de coaching gratuită.

 Programul evenimentului este:

 18:30-18:45: Înregistrarea participanților în cadrul evenimentului

 18:45-19:00: Introducere invitat și prezentarea grupului de suport

 19:00-20:00: Sesiune de discuții, invitată Cristina Mihai

 20:00-21:00: Activități desfășurate în paralel: Sesiuni de coaching gratuite oferite invitaților/Grup de Master Mind.

 Înregistrarea se face doar pe bază de înscriere prin formularul de participare, și implică un cost de 20 RON! Numărul de locuri este limitat.

 Adresa: Str. Dumitru Cariagdi, nr. 7, parter, București ( 5 minute de la metrou Piață Muncii, pe Calea Călărașilor, vis-a-vis de Mega Image).  

Adauga comentariu

Cele mai noi

În România și în lume se trece printr-o perioadă fără precedent, primind o lecție pentru care nu avem prea mult exercițiu: solidaritatea. Este important ca acum să înțelegem și să reflectăm la lucrurile mici care pot face diferența și care pot aduce o îmbunătățire atât țării, cât și întregii planete.  Din 2015, Națiunile Unite ne […]

Detalii

Revista CARIERE împreună cu EY organizează vineri 3 aprilie, de la ora 11:30 până la 12:30, primul webinar online din seria “Bright Talks in Difficult Times” în cadrul căruia alături de invitați se va discuta despre cele mai bune practici de securizare a angajaților aplicate de către angajatori în situația actuală. Acest webinar face parte […]

Detalii

În pandemie, munca la domiciliu nu mai este un moft ci o opțiune viabilă pentru majoritatea companiilor. Pentru că știm că, oricât de mult ne-ar ajuta tehnologia să ne reinventăm modul de a munci, în realitate lucrurile sunt mult mai dificile decât par la prima vedere, vă recomandăm azi o lectură utilă de la Editura […]

Detalii

Pandemia actuală are un impact asupra economiei la nivel global, iar domeniul construcțiilor nu constituie o excepție. Potrivit unui studiu demarat de IBC Focus, lider de piață în monitorizarea șantierelor din România, pe un eșantion de peste 300 de companii active în domeniu, 31% dintre respondenți estimează că în perioada următoare va crește rata șomajului. […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter