Hot Now

Sisteme de valori și impactul lor în relația coach – client

12 03 2013, Portal HR , Comenteaza, 2.526 afisari

La început de primăvară, în cadrul evenimentului lunii martie (joi, 14 martie, începând cu ora 18:30) al Coaching Support Group București, ne-am propus să dezvăluim mistere. Și ce poate fi mai misterios decât să facem inventarul propriului nostru sistem de valori?

Coaching-ul este și el un mister…știm asta pentru că ne-am convins că dincolo de metode, procese, obiective și alte asemenea, „chimia” dintre coach și client este ingredientul obligatoriu pentru succesul (real, pe termen lung) al relației de coaching. 

În încercarea de a afla totuși de ce unii coach-i par a avea o „chimie” mai bună cu un număr mare de oameni, iar alții nu, vă propunem o discuție pornind de la sistemele de valori personale ale coach-ului, în relație (evident!) cu cel al clienților.

Vom explora cu nerăbdare această perspectivă împreună cu invitata lunii martie – Cristina Mihai.

Cu o vechime de aproape patru ani în România, grupul lunar de coaching din București este inițiativa școlii de coaching Noble Manhattan. Grupul se adresează practicanților de coaching: persoane care urmează o formare în coaching sau au finalizat deja o școală de coaching, dar și celor care vor să afle mai multe despre coaching sau vor să beneficieze de o ședință de coaching gratuită.

 Programul evenimentului este:

 18:30-18:45: Înregistrarea participanților în cadrul evenimentului

 18:45-19:00: Introducere invitat și prezentarea grupului de suport

 19:00-20:00: Sesiune de discuții, invitată Cristina Mihai

 20:00-21:00: Activități desfășurate în paralel: Sesiuni de coaching gratuite oferite invitaților/Grup de Master Mind.

 Înregistrarea se face doar pe bază de înscriere prin formularul de participare, și implică un cost de 20 RON! Numărul de locuri este limitat.

 Adresa: Str. Dumitru Cariagdi, nr. 7, parter, București ( 5 minute de la metrou Piață Muncii, pe Calea Călărașilor, vis-a-vis de Mega Image).  

Adauga comentariu

Cele mai noi

Aproximativ 500.000 de căutări au fost făcute, de la începutul anului, pe eJobs.ro de către candidații aflați în căutarea unui loc de muncă. Numărul este în creștere față de aceeași perioadă a anului trecut, evoluție reflectată și în nivelul aplicărilor înregistrate în luna ianuarie, când a fost depășit pragul de 1 milion. Prima lună din […]

Detalii

Cătălina Dodu se alătură EY România ca Partener în cadrul departamentului de Consultanţă,începând cu luna februarie 2023. Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România și Moldova și Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală și de Sud-Est și Regiunea Asiei Centrale: „În calitate de Cybersecurity Leader pentru EY South Cluster şi Tehnology Consulting Leader pentru […]

Detalii

82% dintre angajați ar renunța la locul de muncă din cauza unui manager nepotrivit FUTURE Manager – programul ce ajută tinerii și profesorii să își dezvolte competențele de lideri. FUTURE Manager este programul gratuit care se lansează în România pentru studenții și profesorii universitari care doresc să își dezvolte competențele de management și să fie […]

Detalii

Valentin Ștefan, Director General Compania Națională Poșta Română vine la cea de-a 12-aediție a evenimentului anual HR 2.0 – Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză,organizat de Wall-Street.ro. Publicația Wall-Street.ro te invită pe 23 februarie 2023 la „HR 2.0 – Ce îi motivează peangajați în vremuri de criză”, unde va fi invitat ca […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter