Hot Now

Sodexo este prima companie din România care obține certificarea „Cel mai Bun Angajator” oferită de Aon Hewitt

17 12 2014, Portal HR , Comenteaza, 2.760 afisari

Sodexo, jucător de top pe piața românească a tichetelor, a beneficiilor extra-salariale și lider mondial în Servicii pentru Calitatea Vieții, este printre primele companii din lume – singura din România – certificate de către compania de consultanță lider în resurse umane Aon Hewitt în noul program global „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer”.

Demersul Aon Hewitt de a nominaliza cei mai buni angajatori din perspectiva angajaților își propune să compare organizațiile ținând cont de mai mulți factori diferențiatori cu scopul de a identifica acele companii care se străduiesc să le ofere avantaje competitive echipelor lor.

„În cadrul Sodexo România, o companie care lucrează în beneficiul oamenilor oferind soluții pentru calitatea vieții, este de la sine înțeles faptul că nivelul de engagement al propriilor angajați reprezintă motorul performanței atât pentru Sodexo, cât și pentru clienții noștri,” declară Jean Istasse, CEO Sodexo România. „Ne onorează să fim, alături de 16 entități Sodexo, printre organizațiile certificate în programul global <<Cel mai bun Angajator/ Best Employer>> realizat de Aon Hewitt. Această distincție vine să evidențieze faptul că meritul Sodexo România de a fi lider în oferirea de servicii este datorat în egală măsură unei echipe motivate și dedicate.”

Angajații Sodexo România beneficiază de soluții și servicii ce sporesc satisfacţia şi motivaţia acestora dintre cele pe care compania le recomandă clienților săi, precum o gamă largă de beneficii extra-salariale, recompense pentru performanțe deosebite și condiții bune la locul de muncă. Sodexo acordă o atenție deosebită managementului performant, formării și dezvoltării echipei.

Compania Sodexo România a fost certificată de către Aon Hewitt în programul „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer” pe baza răspunsurilor oferite de angajații săi, raportate la standardele globale identificate de Aon Hewitt cu privire la nivelul de engagement. Aon Hewitt este liderul global în furnizarea de soluții de consultanță privind resursele umane, cu prezență în 90 de țări și peste 30.000 de profesioniști care deservesc mai mult de 20.000 de clienți din întreaga lume.

Cercetarea globală „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer” recunoaște organizațiile pe baza a patru criterii :

  • cel mai înalt nivel de engagement,
  • leadership eficient,
  • cultură organizațională performantă și
  • strategie de branding convingătoare.

Metodologia aplicată de Aon Hewitt pentru această cercetare se bazează pe o experiență de peste 20 de ani de studii și analize în domeniul resurselor umane, incluzând peste 10 ani de experiență în realizarea studiilor cu caracter local „Cel mai Bun Angajator/ Best Employer.”

Despre Sodexo, lider mondial în Servicii pentru Calitatea Vieții:

Compania Sodexo, al 18-lea angajator mondial, a fost înființată de către Pierre Bellon în 1966 în Marsilia, Franţa, şi este astăzi lider mondial în Servicii pentru Calitatea Vieții. Avem încrederea că o bună calitate a vieţii sporeşte satisfacţia şi motivaţia indivizilor, jucând astfel un rol important în performanţa organizaţiilor care sunt partenerii noştri strategici.

Grupul operează în 80 de ţări cu 419.000 de angajați care împărtăşesc aceeaşi pasiune de a oferi servicii. Aproximativ 75 de milioane de oameni din întreaga lume beneficiază zilnic de serviciile oferite de Sodexo.

Din 1998, Grupul Sodexo în România, care numără astăzi 540 de angajați, oferă Soluții cuprinzătoare pentru Calitatea Vieții:

  • Beneficii pentru Angajați:
  • Programe de Incentivare  
  • Beneficii Publice
  • Servicii de alimentație/catering
  • Managementul facilităților

Adauga comentariu

Cele mai noi

BusinessMark are plăcerea să invite specialiștii în resurse umane, employer branding și talent aquisition la conferința „Tomorrow@work”, ce va avea loc marți, 21 martie 2023, la București – JW Marriott Grand Hotel, cât și online. Peste 20 de specialiști români și internaționali vor vorbi despre cum va arăta munca în viitor și cum ne putem […]

Detalii

SoftServe, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții digitale din Europa, care a intrat pe piața locală  în mai 2022 și a angajat deja aproape 70 de persoane în centrul de dezvoltare local, a accelerat procesul de recrutare și caută specialiști de top în tehnologii de ultimă generație precum Omniverse și Big Data. Potrivit […]

Detalii

Mullen anunță numirea Ancăi Iuhas în funcția de Head of Strategy, un profesionist cu aproape 20 de ani de experiență în publicitate. În noul rol, Anca va fi responsabilă de dezvoltarea și execuția inițiativelor strategice, consolidând produsul agenției din acest punct de vedere. Expertiza sa contribuie la dezvoltarea soluțiilor creative multi-channel, bazate pe analiza datelor […]

Detalii

Dora, robotul de recrutare, dezvoltat de o echipă de experți, a ajuns la impresionanta cifră de 1 milion de interviuri, în încercarea de a simplifica și eficientiza procesul de recrutare pentru companii și candidați. Un robot de recrutare automatizeză sarcinile repetitive Dora este o unealtă de asistență pentru recrutori, care automatizează anumite sarcini și ușurează […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter