Hot Now

Speakings HR Edition 2018 – 17 mai 2018, București

15 05 2018, Portal HR , Comenteaza, 1.288 afisari

Speakings HR Edition 2018, primul show de vorbit în public destinat în exclusivitate profesioniștilor în HR din România, te așteaptă pe 17 mai să îi susții și să îi votezi pe curajoșii care s-au înscris la cea de-a doua ediție a concursului de public speaking dedicat exclusiv reprezentanților acestei industrii.

Se spune că teama cea mai mare a oamenilor este aceea de a vorbi în public. Dacă oamenii ar lua zicala în serios, glumea Jerry Seinfeld, ar prefera ca la înmormântări să fie mai degrabă în coșciug decât să-i aducă decedatului ultimul elogiu.

Desigur, aceasta este o exagerare. Ca și în alte cazuri similare, există însă aici un grăunte de adevăr: teama de a vorbi în public are rădăcini adânci. Iar aceia care o depășesc ajung să câștige o abilitate esențială în business și în carieră.

Ce este Speakings?

Speakings HR Edition 2018, un concept unic în România, este un eveniment dedicat exclusiv profesioniştilor din domeniul resurselor umane, care îşi propune să ofere informații relevante pe un subiect de actualitate, abordându-se atât perspective personale, cât şi profesionale.

Aflat la a doua ediție, Speakings HR Edition 2018 va vorbi despre companii, oameni și resursele lor cele mai prețioase – de la cunoștințe la abilități, de la determinare la emoții, întorcându-ne la elementele fundamentale ale profesiei, sub motto-ul „HR. Punct și de la capăt.” Prima ediție a evenimentului a adunat în noiembrie 2017 speakeri din 12 companii și sute de susținători. Aceștia din urmă decid cine câștigă concursul, deoarece voturile lor indică, în proporție de 70%, ierarhia finală.

Speakings HR Edition nu este un eveniment cu discursuri lungi şi plictisitoare, ci înseamnă experiență, învățare, spectacol și audiență.

Evenimentul se înscrie în „filosofia” Speakings Corporate, o abordare nouă și inedită a trainingului pentru angajații din companii prin competiții de public speaking prin care speakerii reprezintă compania din care provin, iar locurile în public sunt dedicate colegilor, susținătorilor acestora, precum și profesioniștilor din industrie/domeniu, în funcție de specificul evenimentului.

Speakings este un brand SelfTrust Academy, un talent show care aduce pe aceeași scenă oameni din mediul de business – de la manageri la angajați – pentru a-i confrunta cu o unică provocare: să convingă publicul și juriul prin abilitățile lor de vorbitori.

Speakings e mai fun ca o conferință și mai mult decât o competiție. E un concurs, dar și o oportunitate de învățare; e o ocazie de networking, dar și una de a vă descoperi abilități pe care nu știați că le aveți.

De ce e Speakings diferit de alte confruntări de acest gen este: antrenamentul intensiv pe care participanții îl fac timp de o săptămână cu Andrei Dunuță, antrenor de public speaking și fondator al SelfTrust Academy. 

Ce speakeri de top vor participa la ediția 2018?

 • Eugen Gane, HR Area Leader for South East Europe, IBM
 • Gabriela Constantinescu, HR Director, Piraeus Bank
 • Ioana Sănduleasa, Employee Engagement Specialist, UiPath
 • Oana Trucă, HR Manager, Skanska
 • Diana Voicu, HR Manager, BDO România
 • Mihaela Constantinescu, HR Business Partner, Medicover
 • Gabriela Pătraşcu, Director Resurse Umane, Colina Motors
 • Cătălina Muşat, HR Manager, Metropolitan Life
 • Sorina Priceputu, HR Manager, OLX Group
 • Mihaela Berechet, Director of Talent Management, Optymyze
 • Marcela Roman, Corporate Trainer, Wipro
 • Alexandru Aldoescu, Head of HR, Samsung Electronics Romania

 

De ce ar trebui să particip?

Chiar și ca spectator, vei beneficia de o perspectivă unică asupra a ceea ce înseamnă abilitatea de a vorbi în public, în directă legătură cu domeniul resurselor umane. Dacă vorbim de o categorie de candidați foarte căutați pe piață, precum absolvenții programelor de masterat și MBA, abilitățile de comunicare ocupă primul loc ca importanță în decizia de angajare, spune studiul Corporate Recruiters Survey 2017 realizat de Graduate Management Admission Council, organizația care administrează examenul GMAT. Patru din cele cinci abilități de top citate de angajatori țin de domeniul comunicării. Iar dintre acestea, comunicarea orală a fost menționată pe prima poziție.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii

Redacția Avocatnet a scris în ultimele luni despre foarte multe aspecte ce țin de relația angajator – salariat în contextul epidemiei de coronavirus. Acesta este motivul pentru care au putut să pună azi informațiile cap la cap pentru a face un ghid orientativ util pentru orice companie activă în momentul de față sau care se […]

Detalii

În perioada 1-9 septembrie 2020 se va desfășura ediția a XIV-a a Școlii de Vară HR Club Next Generation, dedicată studenților și masteranzilor pasionați de resurse umane. Adaptându-ne “noului normal”, formatul va fi puţin diferit faţă de anii trecuţi, iar cursurile se vor desfăşura pe o platformă virtuală, însă obiectivul rămâne acelaşi: continuăm să ne […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter