Secțiune susținută de

Specialiștii de HR de la BNR, Emag, Flanco sau Bergenbier vin la HR Summit Iași

Portal HR \ Actual \ Specialiștii de HR de la BNR, Emag, Flanco sau Bergenbier vin la HR Summit Iași

Conferința de Resurse Umane HR Summit revine pe 8 și 9 octombrie la Iași cu nume sonore din industria de HR pentru a le oferi participanților cele mai noi informații din domeniu. Ediția din acest an a evenimentului vine cu mai multe teme inedite, mai mulți speakeri și mai mult timp pentru networking și sharing knowledge.

Mugur Tolici (HR Director BNR), Delia Sofonea (HR Director Emag), Zoe Dobre (HR Director Bergenbier), Radu Panait (Recruitment Leader Central Eastern Europe & Russia IBM), Florentina Vasiliu (Head of HR Operations Romania&Albania XEROX), alături de Nicoleta Capătă (HR Director Flanco), Florentina Scarlat (Regional Sales Manager Signal Iduna), Andreea Suciu (Coordonator Departamentul Muncii Noerr), Dan Zaharia (Senior Leasig Consultant Extind Management) sau Mihai Gavan (Sales Manager Romanian Software) sunt doar o parte din specialiștii care au confirmat deja prezența la HR Summit Iași.

La ediția din acest an a HR Summit Iași, eveniment organizat de către Libero Events, printre speakerii cei mai așteptați se numără Mugur Tolici, HR Director BNR, care le va vorbi participanților despre Introducerea sistemului integrat de resurse umane în Banca Națională a României, oferindu-le exemple specifice despre felul în care funcționează departamentul de Resurse Umane în cadrul Băncii Naționale a României. Mugur Tolici este director al departamentului de HR al BNR de la începutul anului 2011. Și-a început cariera în cadrul Băncii Naționale a României în urmă cu aproximativ 20 de ani, iar înainte de a ajunge director de HR, a condus mai multe direcții din structura acestei instituții.

Zoe Dobre, HR Director Bergenbier, va aborda în cadrul HR Summit Iași tema Building Capabilities to WIN. Aceasta va vorbi despre Academia Comercială ca și program de dezvoltare a pozițiilor comerciale, dar și despre platforma online care susține acest program. Zoe Dobre este director al departamentului de HR al Bergenbier și activează în domeniul Resurselor Umane de peste 11 ani, timp în care și-a desfășurat activitatea în companii precum Vodafone România și Coca Cola HBC Romania. De-a lungul carierei, a fost implicată în proiecte precum: lansarea și susținerea noii culturi organizaționale «OUR BREW», Talent planning, implementarea și creșterea calității procesului de performanță, lansarea unui program de recunoaștere a comportamentelor și realizărilor, dar și lansarea Academiei Comerciale.

Pe parcursul celor două zile de workshop-uri, prezentări și dezbateri din cadrul HR Summit Iași, cei peste 140 de participanți vor avea acces și la zona expozițională care oferă furnizorilor de servicii din domeniul Management&HR oportunitatea de a-și expune portofoliile de produse și oferte.

Mai multe detalii despre HR Summit Iași puteți afla de pe pagina evenimentului: www.iasi.hrsummit.ro

Data articol: septembrie 3, 2015

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam