Hot Now

Spring IT revine în perioada 28 februarie – 13 martie

24 02 2022, Portal HR , Comenteaza, 718 afisari

Primăvara începe cu Spring IT! Ediția organizată de Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) se va desfășura anul acesta în perioada 28 februarie – 13 martie. SiSC este cea mai veche organizație studențească din Academia de Studii Economice din București, activă de 25 de ani, timp în care a organizat și desfășurat cu succes  peste 200 de proiecte care au avut un impact atât în dezvoltarea profesională, cât și în cea personală a mii de studenți.

Scopul principal al Spring IT este de a facilita un prim contact între studenți și reprezentanți ai celor mai importante companii din domeniul IT, astfel încât aceștia să aibă acces la informații despre starea actuală a pieței muncii, despre noile trenduri din tehnologie și despre procesul de recrutare al companiilor, astfel încât vor putea fi mai bine pregătiți pentru momentul în care își vor începe cariera.

Ediția a XI-a a Spring IT se va desfășura în mediul online, pe platforma Zoom, iar anul acesta proiectul va consta în 2 etape: Meet the Companies, unde vor fi prezenţi 15 parteneri și Webinarii, în număr de 9.

Primul eveniment, Meet the Companies va fi susținut în perioada 28 februarie – 6 martie, iar înscrierile vor avea loc între 21 – 27 februarie. În cadrul activităților, studenții vor putea lua contact direct cu reprezentanți ai firmelor partenere, care le vor prezenta domeniul de activitate și posibilitățile de angajare din cadrul acestora.

Cel de-al doilea eveniment, reprezentat de Webinarii se va desfășura în perioada 7 – 13 martie, iar înscrierile vor avea loc între 28 februarie – 6 martie. În cadrul fiecărui webinar, studenții vor putea participa la workshop-uri organizate de companiile partenere, în care vor avea ocazia să își dezvolte atât abilitățile tehnice, cât şi cele soft.

Înscrierile vor avea loc în perioada 21 – 27 martie pentru Meet the Companies și 28 februarie – 6 martie pentru Webinarii și se vor face pe site-ul http://springit.sisc.ro/ printr-un formular prin intermediul căruia vor avea oportunitatea să își atașeze CV-urile, care vor fi preluate de companiile partenere.

Mai multe informații puteți găsi atât pe site-ul nostru, cât și pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/springit.sisc, unde echipa Spring IT este pregătită să vă răspundă la orice întrebări.

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter