Pe 18 – 20 iunie sau 21 – 23 iunie 2012 poți participa la un curs care îți va schimba radical modul în care comunici cu ceilalți. Este vorba de Process Communication Model®, livrat de Dragoș Bucurenci în parteneriat cu EXEC-EDU – compania de formare continuă a școlii de afaceri ASEBUSS.
Modelul revoluţionar de comunicare, Process Communication Model® (PCM), deschide o nouă perspectivă în abordarea problemelor de personalitate la locul de muncă. Modelul te învaţă cum să te faci ascultat şi plăcut, nu doar auzit de ceilalţi şi îţi oferă instrumente pentru a înţelege şi a soluţiona mai eficient neînţelegerile dintre colegi şi problemele de comportament ale acestora.
PCM a fost dezvoltat în Statele Unite de psihologul clinician dr. Taibi Kahler. A fost folosit timp de un deceniu la NASA pentru selecţia şi pregătirea astronauţilor, dar şi de preşedintele Bill Clinton şi de secretarul de stat Hillary Clinton, doi apropiaţi ai doctorului Kahler.
Dragoş Bucurenci este un cunoscut activist ecologist, cu 10 ani de experienţă în management şi comunicare, dintre care ultimii şase i-a petrecut construind două dintre cele mai importante organizaţii de mediu din România: Salvaţi Delta şi MaiMultVerde. Este pasionat de psihologia comunicării, iar în urmă cu un an şi-a susţinut examenul pentru obţinerea dreptului de a preda cursul PCM în România.
«Cele mai multe probleme la locul de muncă apar de la felul în care spunem lucrurile, nu de la ceea ce spunem. Soluţia la aceste probleme este să ne readucem aminte că „tonul face muzica”. PCM este, dacă vreţi, o lecţie despre muzică.», a declarat Dragoş Bucurenci.
Ai nevoie de cursul acesta dacă:
Modelul Process Communication® este util oricui lucrează cu oamenii. Cursul este în special recomandat managerilor, mediatorilor, agenților de vânzări, comunicatorilor, oamenilor de marketing, profesorilor, părinților, psihologilor, avocaților, consultanților.
6 motive pentru care merită să urmezi acest curs:
La sfârşitul cursului, vei putea să identifici cele şase tipuri de personalitate descrise de Taibi Kahler, precum şi combinaţiile acestora şi vei şti cum să comunici adecvat cu fiecare dintre ele.
Vei fi în stare:
Vei fi o persoană mai plăcută de ceilalţi şi vei deveni cu timpul un fin observator şi evaluator al oamenilor. În plus, o să ai ocazia să te distrezi aplicând acest model cu succes şi bucurându-te de rezultatele lui.
Înscrierile se pot face online pe cumcomunici.ro.
E posibil ca jumătate dintre locurile de muncă care există astăzi în piața muncii să nu mai existe până în 2055, conform ultimelor studii realizate de Institutul Global de Cercetare McKinsey. De aceea, angajatorii au început deja să puncteze importanța competențelor și aleg să investească intern în dezvoltarea angajaților. O parte din companii însă au […]
DetaliiAngajații ING Hubs România pot opta pentru sistemul de lucru de 4 zile pe săptămână începând cu luna ianuarie 2023 În prezent, compania lucrează în mod de lucru hibrid ING Hubs România are în prezent o cifră de afaceri de 113M € și aproximativ 1.600 angajați, cu estimarea de a se apropia de pragul de […]
DetaliiÎncepând cu luna ianuarie a acestui an, doi noi profesioniști fac parte din echipa Cargus: Oana Mandicescu, în rolul de Chief Sales Officer (CSO) și Zoe Dobre, ca Chief People and Culture Officer (CPCO). Cele două nume noi din cadrul Cargus se alătură altor specialiști care au completat echipa managerială la sfârșitul anului 2022: Eirik […]
DetaliiCompania franceză Atos, lider global în transformare digitală, o numește pe Diana Sipos în funcția de Country Manager pentru Atos IT Solutions and Services România. Aceasta preia funcția de la Cătălina Dodu, care a condus operațiunile filialei locale timp de nouă ani. În calitate de Country Manager, Diana Sipos va prelua implementarea strategiei companiei pe […]
Detalii
Colegii de serviciu sunt oamenii cu care îți petreci destul de mult timp și este important să aveți o comunicare eficientă, iar de multe ori uiți că a comunica presupune și a ști să asculți, să fii receptiv la nevoile celorlalți, să fii un bun coechipier. Cred ca toți avem obligația să ne îmbunătățim continuu abilitățile de comunicare.
Sunt o persoana foarte comunicativa și recunosc sincer ca am lucrat cu persoane dificile. In viata de zi cu zi interacționăm cu oameni care au personalități diferite, persoane dificile sau nu. Unora dintre noi ne este foarte ușor sa ne mapam pe felul de a fi al oamenilor (fie colegi sau oameni cu care interacționam pe o perioada scurta de timp), de aceea cred ca acest curs poate fi util multora dintre noi. Dar ce este de făcut când acele persoane care trebuie sa-și îmbunătățească felul in care comunica sunt reticente sau pur și simplu nepăsătoare la comunicarea cu cei din jur? Am întâlnit oameni care au privit feedbackul legat de comunicarea cu cei din jur in mod negativ.
Cred cu ardoare ca fiecare dintre noi ar trebui sa fie sincer cu propria persoana și sa caute mereu sa se dezvolte atât personal cât și profesional, iar comunicarea este un atu pentru fiecare dintre noi.