Secțiune susținută de

#StaiÎnCasăȘiCitește! Acces GRATUIT la ediția digitală a Revistei CARIERE

Portal HR \ Actual \ #StaiÎnCasăȘiCitește! Acces GRATUIT la ediția digitală a Revistei CARIERE

Ca urmare a răspândirii epidemiei COVID19 și a instituirii stării de urgență ce limitează circulația persoanelor, redacția Revistei CARIERE a hotărât să pună gratuit la dispoziția cititorilor săi ediția digitală a publicației, începând cu Martie 2020.

Este o formă de respect și de grijă față de integritatea oamenilor și față de nevoia lor de a rămâne conectați la subiecte care pot aduce un strop de inspirație și orientare către soluții, pentru a depăși mai ușor situația fără precedent în care ne aflăm din punct de vedere profesional și uman.

În egală măsură, o facem din nevoia de a păstra intactă relevanță muncii noastre jurnalistice, dar și de a ne păstra motivația de a scrie în continuare.

Subiectele abordate de aici înainte vor fi adaptate contextului, iar editorii CARIERE vor cauta cele mai relevante idei de leadership, management și transformare personală exprimate de cei mai respectați specialiști din domeniu.

#StaiAcasă! E singurul mod în care poți împiedica răspândirea virusului și te poți proteja pe tine și familia ta.

#StaiÎnCasăȘiCitește însă, te pote ajuta să rămâi conectat, implicat și informat corect. Transformă izolarea în timp de calitate pentru tine!

#StaiÎnCasăȘiCitește editia digitală a Revistei CARIERE, ce poate fi accesata direct din site. Dă clik AICI!

Data articol: martie 27, 2020

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam