Secțiune susținută de

Stefanini recrutează 50 de noi specialiști pentru centrul din Polonia, coordonat din România

Portal HR \ Actual \ Stefanini recrutează 50 de noi specialiști pentru centrul din Polonia, coordonat din România

Stefanini, unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, își propune să angajeze până la sfârșitul anului viitor 50 de noi specialiști pentru centrul din Cracovia, coordonat din România. Astfel, până la sfârșitul anului 2016, echipa Stefanini din Polonia va număra 200 de angajați.

În Polonia, Stefanini are la ora actuală 150 de angajați, cu 30 mai mulți decât la începutul anului. Compania intenționează să extindă în continuare echipa din Cracovia, urmând ca până la sfârșitul acestui an să mai angajeze încă 10 specialiști, iar pe parcursul anului 2016 încă 40.

Centrul din Cracovia al Stefanini oferă la acest moment atât poziții de management, cât și pentru tehnicieni de nivel 1 și 2, care cunosc limbile poloneză, cehă, slovacă, engleză, franceză, olandeză și lituaniană.

Campania de recrutare și echipa de HR din Polonia sunt coordonate din România, de către Daniela Vercellino, EMEA Recruitment Manager, Stefanini. De asemenea, activitățile de training și dezvoltare organizațională din centrul Stefanini din Polonia sunt coordonate tot din România. Între cele două echipe există o comunicare strânsă, se ajută reciproc și au procese comune.

În Cracovia, Stefanini furnizează servicii de service desk pentru clienți din domenii precum FMCG, Life Sciences și producție industrială.

„Activitatea din Polonia este foarte importantă, din mai multe motive: deservim din Cracovia clienți cu prezență locală foarte importantă, este un hub pentru limbi străine greu de găsit în România – poloneza, ceha, slovaca -, și, nu în ultimul rând, reprezintă o alternativă pentru clienții care preferă ca zonă de suport Polonia”, a declarat Daniela Vercellino.

Ca urmare a creșterii numărului de angajați de anul acesta, dar și a planurilor de dezvoltare pentru 2016, spațiul de birouri existent în Cracovia nu mai este suficient, iar în acest moment Stefanini este într-un proces de extindere a sediului, în cadrul aceluiași parc de business. Centrul va avea, în final, o suprafață de peste 1.000 mp, care va permite creșterea în continuare a echipei din Polonia.

Sursa imagine aici.

Data articol: noiembrie 12, 2015

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam