Hot Now

Stiluri de lucru în grup

12 12 2014, Raluca Mohanu , Comenteaza, 2.350 afisari

Vrei să afli cum poți avea rezultate mai bune, folosind ceea ce ai deja? Vrei să eviți situațiile complicate și neplăcute în care apar neințelegeri în sala de curs sau în orice alt context profesional din care faci parte? Îți doresti să știi ce te motivează si cum generezi un cadru de lucru motivant și pentru ceilalți?

În acest caz, te invit la întâlnirea “Stilurile de lucru in grup” din 17 decembrie 2014, ora 18.30.

Iată trei motive pentru care să participi:

  1. Afli care este stilul tău preferat de lucru, cu avantaje și dezavantaje;
  2. Identifici principalele stiluri de lucru ale altora și cum poți lucra mai bine cu ei;
  3. Înveți cum poți evita situațiile neplăcute în care ceilalți (participanții la cursul tău, de exemplu) nu rezonează cu stilul tău personal.

Ce înveți în acest program:

  1. Să îți identifici stilul preferat de lucru și de interacțiune, să îți înțelegi punctele tari și modalitatile de a reduce stresul auto-indus.
  2. Despre conceptul de “driver” din analiza tranzacțională și importanța acestuia în activitatea unei persoane. Afli care sunt principalele drivere, cum să le identifici și cum să le fructifici, deasemenea cum să eviți situațiile neplăcute din viața profesională folosind calitățile partenerilor de lucru.
  3. Cum poți stimula pe cineva în funcție de “driverul” respectivei persoane și, evident, cum să îți menții motivația ta.

Acest workshop este inspirat din școala de gândire Analiză Tranzacțională. Conform Analizei Tranzacționale, există 5 stiluri de lucru principale – “Mulțumește-i pe ceilalți”, “Fii puternic”, “Fii perfect”, “Grăbește-te” și “Încearcă din greu”. Pentru a evolua personal și profesional, este important să fim conștienți de stilul nostru pentru ca mai apoi … să ne putem elibera de el!

Locul de desfășurare: Institutul Român de Training, Str. Academiei nr. 17.

Prețul: 44RON

Înscrierea se face online aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Asociaţia The Social Incubator lansează platforma vocaţională  www.bunincariera.ro cu scopul de a ajuta tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-24 ani să își aleagă cariera potrivită. Bun în Carieră pune la dispoziţia tinerilor teste vocaționale, sesiuni de consiliere şi mentorat online, gratuite, pentru valorificarea potenţialului propriu şi informaţii despre paşii necesari traseului educațional și profesional, în funcție […]

Detalii

Programul FUTURE – Construiește cu pasiune susținut de compania internațională Vertiv este unul dintre inițiativele ce au reușit cu succes să se replieze în timp record și să livreze, gratuit, un program complex de #EducatieAltfel pentru 40 de studenți și 15 profesori din mediul universitar. „Adaptabilitatea a fost prima competență soft pe care am activat-o […]

Detalii

54% dintre companiile unde coachingul este o activitate curentă înregistrează niveluri înalte ale performanței, conform studiului Human Capital Institute (HCI) și International Coach Federation (ICF). Iată de ce, în această perioadă de mari schimbări determinate de pandemia de coronavirus, coachingul poate fi instrumentul capabil să sprijine organizațiile pentru a se menține profitabile. Studiul citat, realizat în ultimii 6 ani, a măsurat […]

Detalii

Revista CARIERE împreună cu EY România organizează vineri 29 mai, între orele 11:30-12:30, evenimentul onlinecu tema „Ce va fi după COVID-19? Macro-realitatea crizei din România” – ultima ediție programată din seria actuală “Bright Talks in DifficultTimes”, urmând să revenim cu un format ușor modificat în următoarea perioadă. Singura constantă a ultimelor două luni este schimbarea, iar în acest context organizațiile trebuie să […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter