Hot Now

Stiluri de lucru în grup

12 12 2014, Raluca Mohanu , Comenteaza, 3.202 afisari

Vrei să afli cum poți avea rezultate mai bune, folosind ceea ce ai deja? Vrei să eviți situațiile complicate și neplăcute în care apar neințelegeri în sala de curs sau în orice alt context profesional din care faci parte? Îți doresti să știi ce te motivează si cum generezi un cadru de lucru motivant și pentru ceilalți?

În acest caz, te invit la întâlnirea “Stilurile de lucru in grup” din 17 decembrie 2014, ora 18.30.

Iată trei motive pentru care să participi:

  1. Afli care este stilul tău preferat de lucru, cu avantaje și dezavantaje;
  2. Identifici principalele stiluri de lucru ale altora și cum poți lucra mai bine cu ei;
  3. Înveți cum poți evita situațiile neplăcute în care ceilalți (participanții la cursul tău, de exemplu) nu rezonează cu stilul tău personal.

Ce înveți în acest program:

  1. Să îți identifici stilul preferat de lucru și de interacțiune, să îți înțelegi punctele tari și modalitatile de a reduce stresul auto-indus.
  2. Despre conceptul de “driver” din analiza tranzacțională și importanța acestuia în activitatea unei persoane. Afli care sunt principalele drivere, cum să le identifici și cum să le fructifici, deasemenea cum să eviți situațiile neplăcute din viața profesională folosind calitățile partenerilor de lucru.
  3. Cum poți stimula pe cineva în funcție de “driverul” respectivei persoane și, evident, cum să îți menții motivația ta.

Acest workshop este inspirat din școala de gândire Analiză Tranzacțională. Conform Analizei Tranzacționale, există 5 stiluri de lucru principale – “Mulțumește-i pe ceilalți”, “Fii puternic”, “Fii perfect”, “Grăbește-te” și “Încearcă din greu”. Pentru a evolua personal și profesional, este important să fim conștienți de stilul nostru pentru ca mai apoi … să ne putem elibera de el!

Locul de desfășurare: Institutul Român de Training, Str. Academiei nr. 17.

Prețul: 44RON

Înscrierea se face online aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii

Pe 30 septembrie și 1 octombrie, la Sala Palatului din București, va avea loc IUF – The International University Fair, cel mai important eveniment educațional din Sud-Estul Europei. Reprezentanții universităților din 12 țări vor prezenta elevilor de liceu și studenților programele de licență, masterat și facilitățile la care pot avea acces (burse, surse de finanţare, […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter