Hot Now

Stiluri de lucru în grup

12 12 2014, Raluca Mohanu , Comenteaza, 2.385 afisari

Vrei să afli cum poți avea rezultate mai bune, folosind ceea ce ai deja? Vrei să eviți situațiile complicate și neplăcute în care apar neințelegeri în sala de curs sau în orice alt context profesional din care faci parte? Îți doresti să știi ce te motivează si cum generezi un cadru de lucru motivant și pentru ceilalți?

În acest caz, te invit la întâlnirea “Stilurile de lucru in grup” din 17 decembrie 2014, ora 18.30.

Iată trei motive pentru care să participi:

  1. Afli care este stilul tău preferat de lucru, cu avantaje și dezavantaje;
  2. Identifici principalele stiluri de lucru ale altora și cum poți lucra mai bine cu ei;
  3. Înveți cum poți evita situațiile neplăcute în care ceilalți (participanții la cursul tău, de exemplu) nu rezonează cu stilul tău personal.

Ce înveți în acest program:

  1. Să îți identifici stilul preferat de lucru și de interacțiune, să îți înțelegi punctele tari și modalitatile de a reduce stresul auto-indus.
  2. Despre conceptul de “driver” din analiza tranzacțională și importanța acestuia în activitatea unei persoane. Afli care sunt principalele drivere, cum să le identifici și cum să le fructifici, deasemenea cum să eviți situațiile neplăcute din viața profesională folosind calitățile partenerilor de lucru.
  3. Cum poți stimula pe cineva în funcție de “driverul” respectivei persoane și, evident, cum să îți menții motivația ta.

Acest workshop este inspirat din școala de gândire Analiză Tranzacțională. Conform Analizei Tranzacționale, există 5 stiluri de lucru principale – “Mulțumește-i pe ceilalți”, “Fii puternic”, “Fii perfect”, “Grăbește-te” și “Încearcă din greu”. Pentru a evolua personal și profesional, este important să fim conștienți de stilul nostru pentru ca mai apoi … să ne putem elibera de el!

Locul de desfășurare: Institutul Român de Training, Str. Academiei nr. 17.

Prețul: 44RON

Înscrierea se face online aici.

Adauga comentariu

Cele mai noi

CIO Council și Revista CARIERE în parteneriat cu Dell Technologies și Intel organizează joi, 16 iulie, între orele 16:00-17:30, evenimentul online cu tema “Leading Change for the Digital Future” care are loc sub umbrela CIO Talks. În ultimele luni am conștientizat cu toții că acum, mai mult ca niciodată, tehnologia trebuie să se afle în […]

Detalii

Deși companiile europene intenționează să accelereze transformarea digitală, este posibil ca investițiile lor mai lente în inovare să nu le permită să ajungă din urmă companiile americane și chineze Două treimi (66%) dintre liderii afacerilor la nivel mondial sunt încrezători că piața europeană va înregistra o revenire relativ rapidă în urma recesiunii economice cauzate de […]

Detalii

Regulamentul intern este un document obligatoriu pentru toți angajatorii și acesta a căpătat o importanță sporită în contextul epidemiei de coronavirus. De ce? Pentru că fiecare angajator trebuie să-și adapteze regulamentul intern la regulile de protecție sanitară stabilite recent prin legislație. Conform Codului muncii, regulamentul intern stabilește aspecte precum regulile de protecție, igienă și securitate în muncă, […]

Detalii

Tehnologiile sigure de colaborare care ajută oamenii să lucreze de oriunde reprezintă o preocupare majoră pentru orice CIO, punând presiune pe echipele IT nevoite să asigure suport atât pentru angajații care lucrează de la distanță, cât și pentru planificarea revenirii la birou. Cisco (NASDAQ: CSCO) anunță câteva îmbunătățiri cheie aduse soluției Webex, pentru a răspunde […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter