Hot Now

Strategia de HR – game-changer pentru productivitatea angajaților

11 01 2018, Portal HR , Comenteaza, 1.616 afisari

De mai bine de 5 ani, comunitatea de HR din Cluj-Napoca, are contextul necesar educării, dezvoltării și conectării la noutățile pieței. Prin formatul strategic de conferință și workshop-uri, profesioniștii din HR au ocazia să împărtășească provocările pe care le întâlnesc în practică, soluții și idei creative de aplicat în organizația din care provin.

În această primăvara, în 13-14 Martie, HR Summit Cluj-Napoca aduce noi tematici de discuție, atât în cadrul conferinței cât și al workshop-urilor. Prezentăm conținut adaptat fiecărui nivel de management și cuprindem secțiuni precum: HR Boot Camp (Entry Level), The Heart of Leadership (Middle și Top Management), The Innovation Room (Trebuie să ținem pasul, nu-i așa?). Despre reținerea talentelor pe termen lung, data driven HR, well-being la locul de muncă sau leadership, discutăm împreună cu primii speakeri anunțați ai evenimentului care provin din companii precum: BNR, Tap’d Solutions [UK], Tora Trading Services.

Data Driven HR – despre cum păstrăm talentele pe termen lung

Data driven HR este un subiect care capătă destul de multă atenție în ultimii ani. Odată cu apropierea de un apogeu tehnologic, industria resurselor umane urmărește să se adapteze tredurilor, cu scopul de a crea un proces de recrutare rapid și cu rezultate exacte. Ce se vrea de la aceste noi dezvoltări tehnologice? Recrutarea talentelor care doresc să rămână pe termen lung în organizații.

Despre Data Driven în HR discută la HR Summit Cluj Mugur Tolici, Director Resurse Umane al Băncii Naționale a României. Mugur Tolici a acumulat o largă experiență profesională în domeniile principale de activitate ale BNR. În cei peste 20 de ani de carieră, Mugur a ocupat funcții executive și de conducere în cadrul BNR, în prezent fiind și reprezentant al Comitetului de Resurse Umane din cadrul Sistemului European al Băncilor Centrale.

De asemenea, Mugur a coordonat un proiect de transformare organizațională, axat pe cultura performanței, finalizat cu introducerea unui sistem integrat, modern și performant de management al resurselor umane. 

HR-ul și interacțiunea cu toate nivelurile de management

HR-ul reprezintă un game-changer care urmărește creșterea veniturilor unui business și sporirea productivității acestuia, sub influența dezvoltării noilor tehnologii. În același timp, domeniul resurselor umane este unul dintre puținele arii și diviziuni ale unui business care sunt implicate în interacțiunea cu toate nivelurile de management, având scopul de a analiza strategia de coaching de la un capăt la altul, pentru a putea fi capabilă să răspundă nevoilor fundamentale și esențiale ale angajaților”, declară Anthony Ryland, fondator și director general al companiei Tap’d Solutions [UK].

Anthony Ryland ajută organizațiile să devină mai productive, să identifice corect factorii de engagement, dezvoltând astfel lideri puternici și orientând factorii de decizie către big data. Cu peste 10 ani experiență în senior leadership, Anthony livrează cursuri în Europa, Mexic și Jamaica, iar pe 13-14 Martie 2018 este speaker în cadrul Conferinței de Resurse Umane HR Summit Cluj-Napoca.

Well-being vs Burnout la locul de muncă

Starea de bine a angajatului reprezintă un punct de interes al specialiștilor din HR, aceasta devenind în ultima perioadă un criteriu de alegere al unui loc de muncă. Pe de altă parte, stresul și presiunea deadline-urilor pot conduce într-un timp relativ scurt către burnout. Cum pot angajații să aibă o performanță ridicată susținută la locul de muncă și să își mențină, în același timp, starea de bine fizică și mentală? Răspundem la această întrebare în cadrul HR Summit Cluj, împreună cu Cristina Vâjâean, Specialist în Resurse Umane, Tora Trading Services.

În cadrul Tora Trading Services, Cristina este responsabilă de optimizarea caracteristicilor loculului de muncă pentru a promova starea de bine în rândul angajaților, de oferirea coaching-ului pentru angajanți și manageri și de asigurarea unei retenții bune prin implementarea unor programe adecvate. De asemenea, Cristina este student doctorand în cadrul Școlii Doctorale de Psihologie Cognitivă aplicată, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai.

Despre HR Summit – The SuperHeRoes Conference

Conferinţa de Resurse Umane HR Summit Cluj-Napoca are loc în perioada 13-14 martie 2018, în incinta Golden Tulip Ana Dome. Prin structura sa, HR Summit Cluj-Napoca oferă o experienţă complexă, fiind alcătuit din workshop-uri, prezentări, sesiuni Ask the HR Architect, o zonă expoziţională şi oportunităţi de networking. Mai multe detalii despre eveniment și speakeri pot fi găsite pe site-ul oficial al evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

În perioada 11 – 22 septembrie 2023, a avut loc o nouă ediție a Școlii de Vară HR Club Next Gen. Programul a avut ca scop dezvoltarea profesională și personală a celor 12 participanți, printr-o abordare practică și interactivă. Rezultatul? Formarea unei noi generații de profesioniști HR de elită, care să înțeleagă și să poată […]

Detalii

39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor, în timp ce 49,8% spun că este ok, dar s-ar putea și mai bine. Doar 10,7% nu au niciun motiv de nemulțumire din acest punct de vedere. Cu toate acestea, o eventuală renegociere salarială pare a fi o […]

Detalii

Şapte companii de renume din România au intrat în finala competiţiei Top WellBeing Employer, ce premiază implicarea acestora pentru a oferi o stare de bine a angajaților și a comunității în care activează. Arctic SA, BCR, KPMG, Majorel Romania, mindit.io, Phillip Morris Romania și Provident Financial Romania au trecut de semifinala primei ediții a acestei […]

Detalii

Raluca Burghelea este noul Country Managing Director al Accenture România. Raluca și-a început cariera la Accenture în anul 2007, iar în prezent este Managing Director al Accenture Operations în România, rol pe care îl va păstra. În calitate de Operations Lead, ea a jucat un rol esențial în dezvoltarea activității locale din România în 6 […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter