Secțiune susținută de

Studii de caz în exclusivitate pentru zona de Vest a României la HR Summit Timișoara

Portal HR \ Evenimente \ Studii de caz în exclusivitate pentru zona de Vest a României la HR Summit Timișoara

Pe 23 și 24 aprilie, specialiștii în Resurse Umane și Management din cadrul celor mai mari companii din România se întâlnesc la HR Summit Timișoara. Pe parcursul celor două zile de eveniment participanții vor avea ocazia să discute teme captivante și sa afle ultimele noutăți din aria de HR, Management și legislație dar și să asiste în exclusivitate la evenimentul de lansare a celui mai nou portal de job-uri din România- Jobus.ro.

  • De la leadership și talent management, la recrutare, engagement și employer rebranding cu IBM, AVON, Scandia, Bergenbier și Urgent Cargus

Cei peste 120 de participanți prezenți în sală vor avea ocazia să afle cum se realizează procesele de rebranding, talent management, recrutare, retenție și nu numai, în cadrul unora dintre cele mai puternice companii din România.

Radu Panait (Recruitment Leader Central Eastern Europe & Russia IBM) le va arăta specialiștilor care sunt pașii și strategiile pentru a avea un proces recrutare 100% intern, fără ajutor din partea agențiilor externe.

“Uneori, firmele greșesc pentru că nu abordează în mod structurat diferența între ceea ce atrage un posibil candidat, ce îi stimulează performanța după angajare și ceea ce îl reține pe viitor în companie.(…) cădem prea ușor în clișee non-comerciale în care credem că zona de resurse umane este mai curând o dimensiune artistică sau socială și ignorăm importanța strategică și direct legată de succesul afacerii pe care o pot avea departamentele de resurse umane sau mai specific cele de recrutare.”Radu Panait (Recruitment Leader Central Eastern Europe & Russia IBM)

Ioana Toma (HR Manager Urgent Cargus) va vorbi în exclusivitate pentru comunitatea specialiștilor de Resurse Umane din zona Banatului despre cum a reușit să gestioneze departamentul de HR și fuziunea dintre companiile Urgent Curier și Cargus care a avut loc la sfarsitul anului trecut.

Și reprezentanții companiilor AVON și Scandia vor fi prezenți la HR Summit Timișoara, pe 23 și 24 aprilie. Roxana Dobrescu (HR Manager Romania&Moldova AVON) va descrie procesul de talent management implementat în compania AVON, atât în România, cât și în Republica Moldova, iar Alina Radulescu (HR Manager Scandia Food) va povesti despre programul de leadership implementat de curând în Scandia.

“Prima condiție necesară pentru ca managementul talentelor să poată fi implementat cu succes este aceea de a face parte din strategia de business a companiei, integrat în cultura și practicile acesteia, înțeles și asumat de către management. Iar aceasta înseamnă responsabilizare.”Roxana Dobrescu (HR Manager Romania&Moldova AVON)

  • Lansarea națională a platformei de recrutare – JOBUS.RO

HR Summit, cea mai mare comunitate a specialiștilor de Resurse Umane din România, aduce în acest an, pe lângă formatul nou, evenimente de lansare a unor servicii și produse din domeniul HR.

La Timișoara, pe 24 aprilie va avea loc lansarea celui mai nou portal de job-uri din România- JOBUS.ro.

În ultimii ani piața de recrutare s-a revigorat datorită creșterii economice. Cu o medie de 30% din personal recrutat prin platformele online de recrutare, mediul digital devine un „must” pentru orice specialist de HR. Într-o statistică facută de Jobvite între companiile din SUA și Europa de Vest, 94% din recruiteri au declarat că intenționează să folosească rețelele sociale și platformele online pentru recrutare. Același studiu spune că 51% din angajați sunt disponibili pentru noi oportunități sau în cautarea unui nou job.

Companiile au redevenit active în căutarea de talente și oameni potriviți pentru pozițiile disponibile ceea ce duce la lansarea în cadrul HR Summit a proiectului JOBUS.ro, platforma de recrutare pentru companiile smart. Jobus.ro se poziționează în zona premium a platformelor de recrutare, urmărind îmbunatățirea funcționalităților existente pe piață.

Mai multe detalii veți afla în cadrul HR Summit Timișoara!

Intră pe www.timisoara.hrsummit.ro, află programul complet al conferinței și înscrie-te în cea mai mare comunitate a specialiștilor și managerilor de resurse umane din România.

Data articol: aprilie 15, 2015

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam