Secțiune susținută de

Suntem gata de curățenie! 28 septembrie

Portal HR \ Actual \ Suntem gata de curățenie! 28 septembrie

Let’s Do It, Romania! a transformat data de 28 septembrie 2013 în Ziua Naţională a Curăţeniei. Toţi ieşenii sunt invitaţi să participe la cea mai mare campanie socială din ţară, pentru a face o Românie mai curată într-o singură zi.

Sâmbătă 28 septembrie, începând cu ora 08.00, în parcarea de la Iulius Mall, la cortul Toyota, sunt așteptați toți voluntarii pentru a se înregistra și a primi informațiile necesare pentru o bună desfășurare a activității.

Programul acțiunii de curățare a mormanelor de gunoi din împrejurimile orașului Iași va respecta în ziua de 28 septembrie următoarele etape:

8:00 – 11:00
Înregistrarea voluntarilor la punctele de înregistrare
Instructaj (Voluntarii vor primi și un număr de telefon de la punctul de înregistrare, unde vor putea semnala eventualele probleme)
• Formarea și completarea echipelor

Alocarea unei locații cu mormane de gunoi fiecărei echipe
Echiparea voluntarilor cu saci și mănuși

9:00 – 11:00
• Voluntarii pleacă spre mormanele de gunoi care le-au fost alocate (cu un mijloc de transport propriu sau asigurat de organizatori)

9:15 – 15:00
• Voluntarii curăță locul care le-a fost alocat.
• Sacii sunt scoși la cel mai apropiat drum public.

15:00
• Liderul echipei de voluntari confirmă fizic (la punctul de înregistrare) sau prin SMS faptul că mormanul a fost curățat.

După adunarea tuturor sacilor de gunoi, Salubris Iași va pune la dispoziție o parte din resursele sale pentru o cât mai eficientă colectare și selectare a deșeurilor depistate de voluntari pe teren.

Pentru mai multe informatii, persoanele de contact sunt:

Iasi: Ligia Anghel, ligia.anghel@letsdoitromania.ro, 0765 033 284, Valerica Moțoc, valerica.motoc@letsdoitromania.ro, 0749 358 091

Data articol: septembrie 26, 2013

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam