Hot Now

Susține un tânăr să intre în Universitatea Alternativă!

22 05 2017, Portal HR , Comenteaza, 1.510 afisari

Vrei să investești în educație? Te invităm să susții cu o bursă unul din tinerii care vor să devină studenți în Universitatea Alternativă – un program de învăţare personalizat și bogat în experiențe, creat împreună cu profesionişti cu scopul de a oferi sprijin în creşterea unor tineri capabili să genereze impact în societate.

În fiecare an, în Universitatea Alternativă sunt în jur de 100 de tineri, care vor să învețe pe bune, să devină cetățeni activi și responsabili. Vor să trăiască cu sens, să aibă încredere în propriile puteri, să-și întărească valorile și să dezvolte proiecte cu impact real.

Pentru a susține cât mai mulți tineri în acest proces de dezvoltare, Universitatea Alternativă a creat un program de burse private, prin care persoane și companii pot să sprijine tineri. Fiecare poate susține cu o bursă de 750 euro sau 1200 euro un tânăr/o tânără pentru a studia un an în cadrul acestui program alternativ.

Prin intermediul unei burse, studentul/studenta va accesa experiențele de învățare pentru traseul său profesional:

  • Parcurge un curriculum educaţional personalizat într-una din cele 4 comunităţi, care cuprinde: 16 cursuri, 24 traininguri, 32 guest lectures și hold-ups, proiecte practice.
  • Își dezvoltă abilități transversale, are acces la mentorat, coaching și consiliere pentru autonomie în învățare.
  • Face parte dintr-o rețea cu peste 150 de studenţi şi alumni şi peste 100 de profesionişti care susţin Universitatea Alternativă.

Ce poate însemna pentru tine? Nu numai că susții un model educațional conectat cu viața reală și cu mediul de afaceri, ci schimbi viața unui tânăr sau a unei tinere și îi oferi șansa la un viitor așa cum îl visează. Iar comunitatea extinsă a Universității Alternative te va primi cu brațele deschise, astfel încât vei putea fi conectat nu numai cu studenți, ci și cu alumni și profesioniști alternativi.

Mai multe detalii despre cum poți susține cu o bursă pot fi găsite aici.

Contact

Cristina Cristea

cristina.cristea@universitateaalternativa.ro, 0799 251 888

Despre Universitatea Alternativă

Universitatea Alternativă este un mediu de învățare complementar universităților tradiționale, puternic conectat la mediul de afaceri, bazat pe practică, autonomie și colaborare, și care își propune să aibă impact în creșterea studenților pentru ca aceștia, la rândul lor, să aibă impact în societate.

Adauga comentariu

Cele mai noi

În acest an, training session-urile se axează atât pe dezvoltarea personală, cât și pe cea profesională. Deoarece adaptabilitatea reprezintă una dintre cele mai importante și căutate abilități soft, anul acesta ne-am adaptat și noi! Evenimentul se va desfășura în mediul online astfel ești la un click distantă de o saptamână gratuita în care vei avea […]

Detalii

Legislația privind prevenirea și sancționarea discriminărilor și cea privind egalitatea de șanse și de tratament între femei și bărbați au fost modificate de un act normativ ce se aplică de luni. Astfel, de-acum e considerată formă de discriminare și hărțuirea morală la locul de muncă, salariații hărțuiți putând fi despăgubiți, în urma deciziei unei instanțe […]

Detalii

Școala de Valori a lansat pe 20 iulie Tabăra online Laboratorul de cariere, o premieră în educația alternativă românească: primul program de experiențe pentru succes în care tinerii cu vârste între 16 – 20 ani își pot dezvolta abilitățile și identifica oportunitățile de dezvoltare academică și de carieră. Înscrierea în tabăra are loc până pe […]

Detalii

Absolvenții din promoția 2020 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerii profesioniști care se află în căutarea unui loc de muncă sau unui program de internship/trainee sunt invitați să acceseze gratuit portalul de carieră Hipo.ro, unde până pe 14 august, se desfășoară Târgul Virtual pentru Absolvenți 2020, un eveniment […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter