Secțiune susținută de

Susține un tânăr să intre în Universitatea Alternativă!

Portal HR \ Actual \ Susține un tânăr să intre în Universitatea Alternativă!

Vrei să investești în educație? Te invităm să susții cu o bursă unul din tinerii care vor să devină studenți în Universitatea Alternativă – un program de învăţare personalizat și bogat în experiențe, creat împreună cu profesionişti cu scopul de a oferi sprijin în creşterea unor tineri capabili să genereze impact în societate.

În fiecare an, în Universitatea Alternativă sunt în jur de 100 de tineri, care vor să învețe pe bune, să devină cetățeni activi și responsabili. Vor să trăiască cu sens, să aibă încredere în propriile puteri, să-și întărească valorile și să dezvolte proiecte cu impact real.

Pentru a susține cât mai mulți tineri în acest proces de dezvoltare, Universitatea Alternativă a creat un program de burse private, prin care persoane și companii pot să sprijine tineri. Fiecare poate susține cu o bursă de 750 euro sau 1200 euro un tânăr/o tânără pentru a studia un an în cadrul acestui program alternativ.

Prin intermediul unei burse, studentul/studenta va accesa experiențele de învățare pentru traseul său profesional:

  • Parcurge un curriculum educaţional personalizat într-una din cele 4 comunităţi, care cuprinde: 16 cursuri, 24 traininguri, 32 guest lectures și hold-ups, proiecte practice.
  • Își dezvoltă abilități transversale, are acces la mentorat, coaching și consiliere pentru autonomie în învățare.
  • Face parte dintr-o rețea cu peste 150 de studenţi şi alumni şi peste 100 de profesionişti care susţin Universitatea Alternativă.

Ce poate însemna pentru tine? Nu numai că susții un model educațional conectat cu viața reală și cu mediul de afaceri, ci schimbi viața unui tânăr sau a unei tinere și îi oferi șansa la un viitor așa cum îl visează. Iar comunitatea extinsă a Universității Alternative te va primi cu brațele deschise, astfel încât vei putea fi conectat nu numai cu studenți, ci și cu alumni și profesioniști alternativi.

Mai multe detalii despre cum poți susține cu o bursă pot fi găsite aici.

Contact

Cristina Cristea

cristina.cristea@universitateaalternativa.ro, 0799 251 888

Despre Universitatea Alternativă

Universitatea Alternativă este un mediu de învățare complementar universităților tradiționale, puternic conectat la mediul de afaceri, bazat pe practică, autonomie și colaborare, și care își propune să aibă impact în creșterea studenților pentru ca aceștia, la rândul lor, să aibă impact în societate.

Data articol: mai 22, 2017

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam