Secțiune susținută de

Târgul „Feel at Home in Romania” – 16 noiembrie, București

Portal HR \ Evenimente \ Târgul „Feel at Home in Romania” – 16 noiembrie, București

Comunitatea internațională din România se întâlnește în noiembrie la târgul Feel at Home in Romania, organizat de City Compass Group. Evenimentul, care va avea loc pe 16 noiembrie la Hotel Cișmigiu în București, va aduce laolaltă atât profesioniștii străini din România, cât și românii interesați de mediul internațional.

Organizatorii așteaptă peste 500 de participanți, atât vizitatori individuali, cât și reprezentați ai companiilor, incluzând manageri de top străini și români, investitori, diplomați străini, membri ai principalelor Camere de Comerț străine, consultanți, profesioniști români care s-au întors din străinătate. Cu o componentă de târg, lansări de carte și networking, evenimentul promite să fie destinația principala a toamnei pentru vorbitorii de limba engleză din București.

La acest eveniment, City Compass Media își va lansa ediția cu numărul 10 a ghidului în limba engleză pentru străini, City Compass Romania: Bucharest & Beyond, și va oferi exemplare gratuite primilor 200 de participanți la târg. Evenimentul începe la ora 15 și durează până la ora 22.

KPMG va lansa de asemenea un ghid de startup în România pentru antreprenorii străini, cu informații clare și concise, atât în limba română, cât și în engleza.

Partenerii vor avea oferte speciale pentru vizitatori în timpul târgului, de la vouchere până la reduceri la produse și servicii.

Accesul la eveniment se face pe baza de înregistrare prealabilă la linkul acesta.

Mai multe informații despre eveniment pe www.FeelatHome.ro.

Târgul Feel at Home in Romania este organizat de grupul City Compass, care sărbătorește 10 ani de activitate în România, timp în care a ajutat atât străinii și românii să se adapteze mai ușor vieții din România. În ultimii ani, City Compass a organizat evenimente care au adus laolaltă peste 1,000 de vizitatori și 200 de companii.

Grupul cuprinde o divizie de media, City Compass Media, publisher al Romania-Insider.com, cel mai citit portal de limbă engleză din România, al unui serviciu de revista presei în limba engleză, și al ghidului tipărit în limba engleză City Compass Romania: Bucharest & Beyond. City Compass Tours & Events este divizia care organizează evenimente pentru companii, și tururi în București și în România. City Compass Intercultural Consulting oferă servicii de consultanță de afaceri și interculturală.

Mai multe detalii despre eveniment la fair@feelathome.ro.

Data articol: noiembrie 6, 2017

Newsletter-ul Portal HR

100% fără spam