Hot Now

Târgul „Feel at Home in Romania” – 16 noiembrie, București

06 11 2017, Portal HR , Comenteaza, 1.448 afisari

Comunitatea internațională din România se întâlnește în noiembrie la târgul Feel at Home in Romania, organizat de City Compass Group. Evenimentul, care va avea loc pe 16 noiembrie la Hotel Cișmigiu în București, va aduce laolaltă atât profesioniștii străini din România, cât și românii interesați de mediul internațional.

Organizatorii așteaptă peste 500 de participanți, atât vizitatori individuali, cât și reprezentați ai companiilor, incluzând manageri de top străini și români, investitori, diplomați străini, membri ai principalelor Camere de Comerț străine, consultanți, profesioniști români care s-au întors din străinătate. Cu o componentă de târg, lansări de carte și networking, evenimentul promite să fie destinația principala a toamnei pentru vorbitorii de limba engleză din București.

La acest eveniment, City Compass Media își va lansa ediția cu numărul 10 a ghidului în limba engleză pentru străini, City Compass Romania: Bucharest & Beyond, și va oferi exemplare gratuite primilor 200 de participanți la târg. Evenimentul începe la ora 15 și durează până la ora 22.

KPMG va lansa de asemenea un ghid de startup în România pentru antreprenorii străini, cu informații clare și concise, atât în limba română, cât și în engleza.

Partenerii vor avea oferte speciale pentru vizitatori în timpul târgului, de la vouchere până la reduceri la produse și servicii.

Accesul la eveniment se face pe baza de înregistrare prealabilă la linkul acesta.

Mai multe informații despre eveniment pe www.FeelatHome.ro.

Târgul Feel at Home in Romania este organizat de grupul City Compass, care sărbătorește 10 ani de activitate în România, timp în care a ajutat atât străinii și românii să se adapteze mai ușor vieții din România. În ultimii ani, City Compass a organizat evenimente care au adus laolaltă peste 1,000 de vizitatori și 200 de companii.

Grupul cuprinde o divizie de media, City Compass Media, publisher al Romania-Insider.com, cel mai citit portal de limbă engleză din România, al unui serviciu de revista presei în limba engleză, și al ghidului tipărit în limba engleză City Compass Romania: Bucharest & Beyond. City Compass Tours & Events este divizia care organizează evenimente pentru companii, și tururi în București și în România. City Compass Intercultural Consulting oferă servicii de consultanță de afaceri și interculturală.

Mai multe detalii despre eveniment la fair@feelathome.ro.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Peste jumătate dintre angajații români (59%) sunt îngrijorați de impactul incertitudinii economice asupra siguranței locului de muncă, potrivit studiului Randstad Workmonitor, aflat la a  douăzecea ediție. O treime (33%) dintre aceștia sunt îngrijorați de pierderea locului de muncă, procent care crește la 43 % în cazul celor cu vârsta cuprinsă între 45-54 de ani. „Ediția […]

Detalii

Compania Huawei este recunoscută ca angajator de top în România pentru prima oară și pentru a patra oară consecutiv în Europa, în cadrul Top Employers 2023 anunțat recent.  Obținerea certificării Top Employer demonstrează angajamentul organizației de a contribui la o lume mai bună pe piața forței de muncă, care se manifestă prin excelență în politicile […]

Detalii

2022 a fost anul în care angajații au reînceput să se întoarcă la munca de la birou, după doi ani în care stilul de muncă remote a fost mai degrabă regula decât excepția, iar 2023 pare că va continua această tendință. Potrivit datelor celui mai recent sondaj realizat de eJobs România, în acest moment, 46,1% […]

Detalii

Tot mai mulți se plâng de lipsa de pregătirea a noilor generații, însă foarte puțin se adaptează nevoilor lor „Tinerii de azi au nevoie de activități practice și vor teoria doar ca suport.” +1200 tineri și profesori din toată țara au beneficiat de programul ce a inovat educația 72% dintre tinerii de azi regretă că […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter