Hot Now

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021 se desfășoară până pe 13 august

22 06 2021, Portal HR , Comenteaza, 587 afisari

Cele mai importante criterii de care țin cont angajatorii în recrutarea tinerilor

În perioada 16 iunie și până pe 13 august, pe portalul de carieră Hipo.ro, se desfășoară Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021, cel mai complex eveniment de recrutare online, dedicat în special absolvenților din promoția 2021 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerilor profesioniști care se află în căutarea unui program de internship, trainee sau a primului loc de muncă.  Companiile de top prezente în cadrul evenimentului pun la dispoziția participanților oportunități de carieră în domenii diverse precum: FMCG, Telecom, Inginerie, BPO, Consultanță sau Resurse Umane.

Cea de a 15-a ediție a Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți reunește 19 companii de top care pun la dispoziție tinerilor cele mai noi oportunități de carieră din această vară. Companiile participante care se află în proces de recrutare sunt: Deloitte România, Emerson, Evalueserve, GEP Worldwide, Gi Group România, Grupul Enel, Ipsos Interactive Services, Nestle România, P&G, TBI Bank, TELUS International, TenarisSilcotub, Valoris Center, Vodafone România, BDO România, Bookster, NOBEL, Pharmafarm (Consortiul Gedeon Richter), Ziarul Bursa.

Pe lângă programele de internship și joburile entry level la care candidații pot aplica în cadrul evenimentului, aceștia pot lua parte la sesiuni online de dezvoltare profesională în care pot afla de la specialiști despre vorbitul în public și gestionarea emoțiilor, crearea CV-ului potrivit si multe alte subiecte de carieră.

Tot în cadrul evenimentului vor fi disponibile ghiduri de carieră ce pot fi descărcate gratuit, care cuprind informații valoroase menite să îmbunătățească participanților cunostințele pentru a face primul pas în carieră sau pentru a își construi viața profesională potrivită.

Candidații vor avea parte și de un Quiz interactiv de carieră, special conceput pentru a îi ajuta să descopere domeniul spre care se pot îndrepta în alegerea jobului potrivit.

Potrivit raportului Piața Forței de Muncă 2020, realizat de Hipo.ro în perioada Decembrie 2020 – Ianuarie 2021 pe un eșantion de 337 companii, au reieșit cele mai importante criterii de care angajatorii țin cont atunci când recrutează candidați junior. Experiența de lucru anterioară, cunoașterea limbii engleze și internship-urile sunt cele mai importante criterii în procesul de recrutare a tinerilor.

“Experiențele profesionale de orice fel sunt un element care nu ar trebui să lipsească din CV-ul unui junior. Știm cât de valoroase sunt aceste experiențe și de aceea considerăm că Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți creează contextul ideal pentru a găsi oportunitățile potrivite. Evenimentul ofera toate cele necesare pentru ca un candidat să aibă startul dorit în carieră.” Project Manager, Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți.

Conform raportului, specializările pentru care sunt cele mai multe poziții disponibile în 2021 sunt pentru candidații care au un profil economic și tehnic.

Până pe 13 august, tinerii cu o experiență profesională de 0-3 ani pot accesa pagina evenimentului Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021 unde pot accesa cele mai actuale joburi și programe de internship oferite de companiile participante.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Majoritatea companiilor care activează în domenii precum cel al construcțiilor au o arie de desfășurare a activității și în alte țări din Uniunea Europeană, fapt ce atrage nevoia de a aloca personal în statul în care se desfășoară respectivul proiect. Accace România, una dintre principalele companii de consultanță de afaceri și externalizare servicii din Europa […]

Detalii

Evensys organizează pe 29 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel București, cea de-a noua ediție a celui mai important eveniment despre brandul de angajator din România, Employer Branding Conference. Pe lângă informațiile relevante din cadrul conferinței oferite comunității specialiștilor din HR și EB, anul acesta lansează și prima ediție a Employer Branding Awards. De la […]

Detalii

Salariul mediu al celor care lucrează în resurse umane este de 3.800 de lei, potrivit Salario, comparatorul salarial marca eJobs. În ciuda faptului că este un domeniu cu angajați preponderent specialiști, cu studii superioare, salariile din acest sector sunt depășite de cele din domenii precum automotive, agricultură sau construcții / instalații. Plafoanele de remunerare se […]

Detalii

Radu Diaconu este, începând cu luna iulie 2022, partener al EY România, în cadrul departamentului de consultanță fiscală și juridică (Tax & Law). Radu este avocat specializat în consultanță de business și are o experiență profesională de peste 15 de ani, din care ultimii nouă în cadrul EY. Din noiembrie 2020, Radu este avocat asociat […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter