Hot Now

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021 se desfășoară până pe 13 august

22 06 2021, Portal HR , Comenteaza, 408 afisari

Cele mai importante criterii de care țin cont angajatorii în recrutarea tinerilor

În perioada 16 iunie și până pe 13 august, pe portalul de carieră Hipo.ro, se desfășoară Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021, cel mai complex eveniment de recrutare online, dedicat în special absolvenților din promoția 2021 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerilor profesioniști care se află în căutarea unui program de internship, trainee sau a primului loc de muncă.  Companiile de top prezente în cadrul evenimentului pun la dispoziția participanților oportunități de carieră în domenii diverse precum: FMCG, Telecom, Inginerie, BPO, Consultanță sau Resurse Umane.

Cea de a 15-a ediție a Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți reunește 19 companii de top care pun la dispoziție tinerilor cele mai noi oportunități de carieră din această vară. Companiile participante care se află în proces de recrutare sunt: Deloitte România, Emerson, Evalueserve, GEP Worldwide, Gi Group România, Grupul Enel, Ipsos Interactive Services, Nestle România, P&G, TBI Bank, TELUS International, TenarisSilcotub, Valoris Center, Vodafone România, BDO România, Bookster, NOBEL, Pharmafarm (Consortiul Gedeon Richter), Ziarul Bursa.

Pe lângă programele de internship și joburile entry level la care candidații pot aplica în cadrul evenimentului, aceștia pot lua parte la sesiuni online de dezvoltare profesională în care pot afla de la specialiști despre vorbitul în public și gestionarea emoțiilor, crearea CV-ului potrivit si multe alte subiecte de carieră.

Tot în cadrul evenimentului vor fi disponibile ghiduri de carieră ce pot fi descărcate gratuit, care cuprind informații valoroase menite să îmbunătățească participanților cunostințele pentru a face primul pas în carieră sau pentru a își construi viața profesională potrivită.

Candidații vor avea parte și de un Quiz interactiv de carieră, special conceput pentru a îi ajuta să descopere domeniul spre care se pot îndrepta în alegerea jobului potrivit.

Potrivit raportului Piața Forței de Muncă 2020, realizat de Hipo.ro în perioada Decembrie 2020 – Ianuarie 2021 pe un eșantion de 337 companii, au reieșit cele mai importante criterii de care angajatorii țin cont atunci când recrutează candidați junior. Experiența de lucru anterioară, cunoașterea limbii engleze și internship-urile sunt cele mai importante criterii în procesul de recrutare a tinerilor.

“Experiențele profesionale de orice fel sunt un element care nu ar trebui să lipsească din CV-ul unui junior. Știm cât de valoroase sunt aceste experiențe și de aceea considerăm că Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți creează contextul ideal pentru a găsi oportunitățile potrivite. Evenimentul ofera toate cele necesare pentru ca un candidat să aibă startul dorit în carieră.” Project Manager, Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți.

Conform raportului, specializările pentru care sunt cele mai multe poziții disponibile în 2021 sunt pentru candidații care au un profil economic și tehnic.

Până pe 13 august, tinerii cu o experiență profesională de 0-3 ani pot accesa pagina evenimentului Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021 unde pot accesa cele mai actuale joburi și programe de internship oferite de companiile participante.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Conferințele dedicate specialiștilor de resurse umane continuă, cu un nou eveniment din seria „HR Vibes”, ce va avea loc pe 28 septembrie 2021 la Cluj-Napoca. Se va desfășura atât în format fizic, la Grand Hotel Italia, cât și în format online, pe platforma Cisco Webex. După un an si jumătate în care atât companiile, cât […]

Detalii

România ar putea adăuga la PIB aproximativ 24 de miliarde de euro anual până în 2030 printr-o mai mare implicare a femeilor pe piața muncii, prin creșterea numărului de ore plătite și printr-o mai bună reprezentare a femeilor în domeniile cu productivitate mare România are cel mai mare procent de femei CEO din zona Europei […]

Detalii

8 din 10 lideri globali afirmă că sunt pregătiți să facă o achiziție în următorii trei ani Liderii executivi consideră că sunt necesari stimuli guvernamentali pentru atingerea țintelor net-zero Trei din patru lideri cred că presiunea exercitată de pandemie asupra finanțelor publice a accentuat necesitatea cooperării dintre state privind sistemul fiscal global Liderii celor mai […]

Detalii

Un studiu realizat în perioada 15 iulie- 15 august de GI Romania cu ajutorul Dora Market Research by Happy Recruiter ne aduce în față răspunsuri de la 1.548 de persoane. Prin acest studiu am încercat să aflăm care sunt efectele încă nevăzute ale pandemiei asupra pieței muncii? Ce îi motivează pe candidați să aleagă un […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter