Hot Now

Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021 se desfășoară până pe 13 august

22 06 2021, Portal HR , Comenteaza, 240 afisari

Cele mai importante criterii de care țin cont angajatorii în recrutarea tinerilor

În perioada 16 iunie și până pe 13 august, pe portalul de carieră Hipo.ro, se desfășoară Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021, cel mai complex eveniment de recrutare online, dedicat în special absolvenților din promoția 2021 de la ciclul de licență și masterat din toată țara, dar și tinerilor profesioniști care se află în căutarea unui program de internship, trainee sau a primului loc de muncă.  Companiile de top prezente în cadrul evenimentului pun la dispoziția participanților oportunități de carieră în domenii diverse precum: FMCG, Telecom, Inginerie, BPO, Consultanță sau Resurse Umane.

Cea de a 15-a ediție a Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți reunește 19 companii de top care pun la dispoziție tinerilor cele mai noi oportunități de carieră din această vară. Companiile participante care se află în proces de recrutare sunt: Deloitte România, Emerson, Evalueserve, GEP Worldwide, Gi Group România, Grupul Enel, Ipsos Interactive Services, Nestle România, P&G, TBI Bank, TELUS International, TenarisSilcotub, Valoris Center, Vodafone România, BDO România, Bookster, NOBEL, Pharmafarm (Consortiul Gedeon Richter), Ziarul Bursa.

Pe lângă programele de internship și joburile entry level la care candidații pot aplica în cadrul evenimentului, aceștia pot lua parte la sesiuni online de dezvoltare profesională în care pot afla de la specialiști despre vorbitul în public și gestionarea emoțiilor, crearea CV-ului potrivit si multe alte subiecte de carieră.

Tot în cadrul evenimentului vor fi disponibile ghiduri de carieră ce pot fi descărcate gratuit, care cuprind informații valoroase menite să îmbunătățească participanților cunostințele pentru a face primul pas în carieră sau pentru a își construi viața profesională potrivită.

Candidații vor avea parte și de un Quiz interactiv de carieră, special conceput pentru a îi ajuta să descopere domeniul spre care se pot îndrepta în alegerea jobului potrivit.

Potrivit raportului Piața Forței de Muncă 2020, realizat de Hipo.ro în perioada Decembrie 2020 – Ianuarie 2021 pe un eșantion de 337 companii, au reieșit cele mai importante criterii de care angajatorii țin cont atunci când recrutează candidați junior. Experiența de lucru anterioară, cunoașterea limbii engleze și internship-urile sunt cele mai importante criterii în procesul de recrutare a tinerilor.

“Experiențele profesionale de orice fel sunt un element care nu ar trebui să lipsească din CV-ul unui junior. Știm cât de valoroase sunt aceste experiențe și de aceea considerăm că Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți creează contextul ideal pentru a găsi oportunitățile potrivite. Evenimentul ofera toate cele necesare pentru ca un candidat să aibă startul dorit în carieră.” Project Manager, Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți.

Conform raportului, specializările pentru care sunt cele mai multe poziții disponibile în 2021 sunt pentru candidații care au un profil economic și tehnic.

Până pe 13 august, tinerii cu o experiență profesională de 0-3 ani pot accesa pagina evenimentului Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți 2021 unde pot accesa cele mai actuale joburi și programe de internship oferite de companiile participante.

Adauga comentariu

Cele mai noi

Talentul continuă să fie un element cheie, iar în noua realitate a muncii, capacitatea de a crea condiții colaborative pentru talente crește în importanță. Centrele de inovație importante continuă să se dezvolte și în afara ecosistemului Silicon Valley. Abilitatea de a crea conditii pentru dezvoltarea acestora face diferența între economii cu valoare adaugată mare și […]

Detalii

Majoritatea consumatorilor (83%) spun că firmele ar trebui să fie proactive și preocupate constant de politicile de mediu, sociale și de guvernanță corporativă (ESG), iar 76% arată că vor întrerupe relația cu companii care nu tratează bine angajații, mediul înconjurător sau comunitatea în care își desfășoară activitatea, potrivit sondajului “Consumer Intelligence on ESG” realizat de […]

Detalii

Unul dintre cele mai importante ingrediente ale unei vacanțe reușite sunt lecturile. Dacă nu v-ați hotărât încă ce să puneți în bagaj, avem noi câteva sugestii proaspăt ieșite din tipar. 1. Mentalitatea de cercetaș de Julia Galeff Despre carte: Când vine vorba despre convingerile oamenilor, știm că ei văd ce vor să vadă. Cu alte […]

Detalii

În perioada 6-15 iulie 2021, tineri din 10 țări europene explorează împreună care sunt abilitățile de care următoarele generații vor avea nevoie pentru a se adapta la joburile din viitor, în cadrul unei mobilități co-finanțate prin programul Erasmus+ al Uniunii Europene. Zece organizații de tineret care activează la nivelul Uniunii Europene, Republica Macedoniei de Nord […]

Detalii
Newsletter-ul Portal Hr

Rămâi conectat la ultimele tendințe în HR

Abonează-te la newsletter